من كه ديشب متال گير ريختم..بازي هم كردم..ولي مشكلي نداشت..البته هنوز پچ رو نصب نكردم...
من كه ديشب متال گير ريختم..بازي هم كردم..ولي مشكلي نداشت..البته هنوز پچ رو نصب نكردم...
شرمنده یونس جان ... من از با استفاده از این فایلی که دوستان در این تاپیک گذاشتن تونستم تمام بازیها رو نصب و اجرا کنم ... در ضمن دیگه احتیاجی به نصب patch هم نیست ... چون خودش patch رو نصب میکنه ...
به نظر من این خیلی عالیه ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من N82 v20 دارم توي اينترنت خوندم كه ايديت ممكنه گوشي رو بسوزونه. شما مشكلي تو آپديت نداشتيد؟
منم آپدیت کردم
ولی با xplore مشکل ندارم
نمیدونم منظورتون چیه
مثل قبله xplore....
x-plore مثل سابق كار ميكنه. . .
فقط نميشه باش رفت توي فولدر private و غيره . واسه اون موارد بايد حتما active file داشته باشي .
نه دوست عزيز . .
طبق آموزش برو جلو
مشكلي پيش نمياد .
صداي اسپيكر همونه چون سخت افزارش همينه و كاريش نميشه كرد ولي صداي هدفون واقعا تغيير كرده . bass رو به طور ملموس حس ميكني . .
امروز با دوربين يه 25 دقيقه فيلم گرفتم . چند تا عكس هم گرفتم . هم در فيلمبرداري و هم در عكاسي كيفيت رنگ ها بهتر شده ولي شفافيت تغيير نكرده . در ضمن گوشي موقع فيلمبرداري كمتر داغ ميكنه .
Last edited by PLAΨMID; 27-01-2009 at 19:27.
شنیدم اسپیکر ان82 با ان95 8گیگ یکیه!!!!پس سخت افزار یکیه ولی صدا نه !!!!!
میشه فایل هارو دان کرد بعد آفلاین آپگرید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روش آپکردن رو هم بگید وقتی ندونی آسون یا سخت معنی نداره که یونس جون !!!![]()
Last edited by dr.vampire; 27-01-2009 at 21:48.
باشه...به زودي ترتيبشو ميدم...![]()
سلام
من دیشب آپدیت کردم
114 مگ بود.
با روشی که دوستان گفتن خیلی راحت
هک میشه و هیچ مشکلی هم نداره.
سرعت و دوام باطری بهتر شده.
با تشکر از legend عزیز
در مورد اولي كه گفتين ، من چيزي نشنيدم . فقط اينو ميدونم كه صداي n95 ميتونه n82 رو بخوره . بعيد ميدونم اسپيكرشون يكي باشه . . .
در مورد دومي هم بايد بگم منم اول ميخواستم offline آپگريد كنم ولي چون وارد نبودم اشتباهي 100 مگا بايت بيخودي دانلود كردم . بعدش مجبور شدم nsu رو دانلود كنم ( 23 مگابايت) و از طريق اون دوباره آپديت كنم ( همونطور كه دوستان گفتن 114 مگ بود) .
توصيه من اينه كه اگه ميخواين آفلاين آپگريد كنيد ، بهتره صبر كنيد تا دوستان روش درستشو بزارن تا مثل من الكي مجبور نشين 100 مگ دانلود كنيد . . .
در ضمن كار با nsu خيلي راحته . دانلود مي كنيد ، نصبش ميكنيد ، گوشي رو با كابل وصل مي كنيد و خود برنامه گوشي رو شناسايي مي كنه و بقيه اش رو بهتون ميگه !!!
موفق باشين . . . ..
میشه با یه بار دان کردن 114 مگ دو تا ان82 رو آپکرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن دیگه نیازی نیست از توی سکمن اینستال روت کر... رو بزنیم یا بعد از آپ هم میشه اون رو فعال کرد ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)