سلام دوستان .......
من نیاز شدیدی به فریمور فارسی واسه گوشی N73 به این مشخصات دارم .آیا وجود داره و یا کسی میتونه به من کمک کنه ؟؟ ثواب داره به خدااااااا
V = 4.0750.31.2.1
Type = RM-133
model= N73-1
سلام دوستان .......
من نیاز شدیدی به فریمور فارسی واسه گوشی N73 به این مشخصات دارم .آیا وجود داره و یا کسی میتونه به من کمک کنه ؟؟ ثواب داره به خدااااااا
V = 4.0750.31.2.1
Type = RM-133
model= N73-1
با اون مشخصات پيدا نكردم.
اينا هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدN73 RM-133_EMEA_4.0748.2.8.5_v12.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدN73 RM-133_ME_APAC_4.0750.31.2.1_v7.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدN73 RM-133 EMEA 4.0747.31.0.1 v11.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
n73 فریمور فارسی نداره....
ممنون از راهنماییتون
پس میشه لینک فایلای ورژن 21 رو بدین ؟
آخه یه دلیله اینکه میخوام دانگرید کنم اینه که از وقتی آپدیت کردم گوشیمو یه سری از برنامه ها روش اجرا نمیشن و پیغام :
Null Pointer
java.lang.NullPointerException
میده تو اینترنتم سرچ کردم در این باره و فقط فهمیدم وقتی آپدیتش کردم اینطوری شده حالا شما اطلاعی ندارین که تو ورژن 21 این مورد برطرف شده یا نه ؟
شاید چون با خود گوشی آپدیت کردید این مشکل به وجود اومده.
اینم آپدیت جدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش ....
Last edited by amini_bio; 06-04-2009 at 04:40.
خیــــــــلی ممنونــــــــــــــــــــ ــم :d
سلام
هر كاري ميكنم جف نصب نميشه ارور ميده اگه ممكنه راهنميي كنيد دوستان
متاسفانه بعد از اينكه go را زدم برنام باز نميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)