OceanLab ماله AB نيست . OceanLab اسم يه گروهه که A&B هم يکي از اعضاي اونن .
OceanLab ماله AB نيست . OceanLab اسم يه گروهه که A&B هم يکي از اعضاي اونن .
شما که اول گفتی sirens مال ab نیست؟؟؟
بگذریم.
بیخیال
Sirens مال A&B نيست . در حالت کلي مال OceanLab هستش .
شما اول گفتي OceanLab اسم يه ليبل استوديوي Anjunabeats است . بعد پستتونو ويرايش کردين گفتين OceanLab مال A&B هست . در صورتي که به نظر من هيچ کدوم درست نيستن .
نظر شما مهم نیست.پستمو به داین دلیل ویرایش کردم که احتمال دادم لیبل یا anjunabeats ندونی چیه.
ocean lab اسم البوم sirens of the sea از گروه above and beyond هست که تحت حمایت anjunabeats منتشر شد.
دوستان فکر میکنم اینجا تاپیک تیستو باشه نه DJ دیگه !
من معذرت میخوام.زنده باد تیستو![]()
چشم . فقط يه حرفي بزنم ديگه تموم .
باشه نظرمن مهم نيست . باشه من نه مي دونم ليبل چيه و نه مي دونم Anjunabeats چيه .
ايني که ميگم نظر من نيست .
OceanLab اسم گروهه گروه .
anjunabeats هم اسم يه کمپاني هست که اسمش از اسم يک شهر در هند يا نپال گرفته شده .
توصيه دوستانه : سعي کنيد کلا خونسردي خودتونو حفظ کنين . واقعا اين بحثها ارزش اينو ندارن . حالا يا اسم آلبومه يا اسم گروهه .
TIESTO IN CONCERT Roma -Fri 26.6.2009 Time 21:30
به نظر من این بحث ها هیچ ارزشی نداره اگرم داره جاش تو این تاپیک نیست.![]()
مثه اينكه هيچكي نظري نميده من بايد نفر اول بگم به نظرم خيلي باحاله .اگه واقعا تو البوم جديدش باشه نقش everything تو البوم قبلي رو ايفا مي كنه.خوب باشه راجع به تيستو .
آقا اين آهنگيه که تيستو به تازگي کار کرده و قراره يکي از آهنگ هاي آلبوم جديدش بشه . من نظري نمي دم تا شما هم گوش بدين بعد :
راستي اون قطعه اي كه تو sos9 بود"man of the run" كه من گفته بودم خيلي زيبا بود original mix اش رو شنيدم واقعا در مقابل mix تيستو صفر
افرين به اين تيستو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)