نه بابا October 13, 2009
4 روز دیگه.
نه بابا October 13, 2009
4 روز دیگه.
تا بازی ریلیز نشه gamespot نمره نمیده که !! پس اموده ما هم امروز میریم بگیریمنه بابا October 13, 2009
4 روز دیگه.البته واس کلوپ سر کوچه
خودمون که فلاکت زده ایم
![]()
ببین انقدر داغونم که حوصله جر و بحث با امثال تو رو ندارم .
بهتره اول بری حداقل خبرای همین سایت رو بخونی بعد بیای جواب پستهای بقیه رو بدی .
کسی هم بحث قدرت کنسول نکرد، توهم زدی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن یه تغییری هم تو ادبیاتت بده که بعدا مجبور نشی اون جمله ی :>>> البته ببخشیدا<<< رو ته پستت بنویسی .
Last edited by Alireza.M67; 12-10-2009 at 22:19.
باید بجای 9.5 به نظر من 99.5 میگرفت واقعا بازیش تکه
این بازی نمره ی 96.31 از 100 گرفت
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه اینجوریه باید بزنه روی دست batman و این بره توی گینس!!!
مطمئنا یکی از بهترین عناوین انحصاری PS3 هستش!
امروز رفتم جایی طرف داشت اینو بازی می کرد, اولش تو یه واگن بود که واگنه داشت از صخره سقوط می کرد و شخصیت اصلی بازی هم تمام بدنش خونی و بود و باید خودش رو نجات می داد! شما در قسمت انتهایی واگن که از صخره آویزون بود باید خودتون رو بالا می کشوندین و بعضی اوقات در اون سرا و برف دست طرف از جایی که گرفته بود سر می خورد و با خودش رو به جای دیگه می گرفت!
بازی واقعا گیم پلی هیجانی داشت و شما جزئیات رو می تونستید به وضوح ببینید! طراحی محیط های بازی واقعا حیرت انگیز هستش و این برفی که من در بازی دیدم چیزی کم از واقعیت نداشت!
کلا گرافیک بازی مشهود ترین و بارز ترین نکته ی بازی هستش و همچنین صدا ها در بازی مخصوصا افکت های سلاح ها خیلی عالی هستن! اون محیط کوهستانی که در اول بازی با هاش مواجه میشین شما رو محو خودش میکنه! کلا هرچی از بازی تعریف بشه کم هستش!
البته بازی یه سری صحنه هم داشت : دی
امسال نبرد برای بهترین بازی سال شدن خیلی دااغا هستش!
Call of Duty: Modern Warfare 2
Assassin's Creed 2
Batman: Arkham Asylum
رقیب های جدی این بازی برای بدست آوردن عنوان بهترین بازی سال هستن!
قسمت کوهستانی بازی واقعا اخرشه البته توی قطارشم خیلی شاخه در کل فکر نمیکنم بازی هایی که گفتین حتی با پاش برسن چون واقعا اخره بازیه همش هیجان با اون گرفیک خقن
(نمونه ای از قدرت PS3 )
دوستان ببخشید بازی برای pc هم میاد........
امروز از دم دره یک کلوپ رد شدم داشتن بازی میکردن .....
واقعا جا خردم تو عمرم همچین گرافیکی ندیده بودم میخوام بدونم کی ریلز میشه اگه نمیشه تا برم تو کلوپ تمومش کنم ........
ممنون........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)