خوب کسی که هنوز شروع به کاری نکرده...
من اگه کاراکتر بشه از همین هایی که تا الان ساختم استفاده میکنم...البته اگه قوانین مسابقه بذاره.....
خوب کسی که هنوز شروع به کاری نکرده...
من اگه کاراکتر بشه از همین هایی که تا الان ساختم استفاده میکنم...البته اگه قوانین مسابقه بذاره.....
چه زرنگ....
من كه هنوز بلد نيستم با راينو...كاراكتر بسازم
منم با نظر بهزاد جون موافقم ................. گفتم من می خوام کاراکتر دل خواهه خودمو بسازم ............... این طوری اصلا بهتره
میگم مطمئنی که این عکس سه بعدی به نظر من با digital paint باشه![]()
هر چی که باشه برا مسابقه خوبه ...........میگم مطمئنی که این عکس سه بعدی به نظر من با digital paint باشه![]()
این مسابقه هاتون جرایانش چیه داداشی ؟ اصلا هر چند وقت یه بار برگزار میشه ؟ جایزه هم میدین ؟![]()
سلام کوروش جان
این مسابقه ها براساس نظر مدیران بر گزار میشه ....مثلا عکسی انتخاب میشه باید اونو درست کنیم یا اینکه موضوع مشخص میشه باید در مورد موضوع طرحی ساخته بشه...
مدتش معلوم نیست بازم نظر مدیران هستش....
جایزه که نه ولی باعث پیشرفت کاره خودت میشه.... ولی یه بار یادمه برگزار شد جایزه هم دادن ولی فعلا مسابقه ها اینجوری نیست....
در ضمن خوشحال میشم شما هم شرکت کنید...![]()
سلام بچه ها ببخشین من زیاد با این تاپیک آشنا نیستم میشه یکی درباره نحوه ی برگزاری مسابقه توضیح بده "لطفا"
b3dnet خیلی ممنون که برام توضیح دادیسلام کوروش جان
این مسابقه ها براساس نظر مدیران بر گزار میشه ....مثلا عکسی انتخاب میشه باید اونو درست کنیم یا اینکه موضوع مشخص میشه باید در مورد موضوع طرحی ساخته بشه...
مدتش معلوم نیست بازم نظر مدیران هستش....
جایزه که نه ولی باعث پیشرفت کاره خودت میشه.... ولی یه بار یادمه برگزار شد جایزه هم دادن ولی فعلا مسابقه ها اینجوری نیست....
در ضمن خوشحال میشم شما هم شرکت کنید...![]()
! تاریخ مسابقه بعدی معلوم نیس داداشی ؟
خواهش میکنم ...
مسابقه ی بعدی هم همین روزا برگزار میشه ..بازم میگم نظر مدیران هستش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)