Barbarians :
قبایل "بری بری" که در نواحی شمالی زندگی کرده و شامل سه کشور (امپراطوری) میشود.
1. Goul
2. Germania
3. Britania
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
Barbarians :
قبایل "بری بری" که در نواحی شمالی زندگی کرده و شامل سه کشور (امپراطوری) میشود.
1. Goul
2. Germania
3. Britania
mohammad.y1993 تونستی کاری از پیش ببری؟
من که نتونستم
تو فکر هک این بازی و اظافه کردن بعضی امکانات و کارکترها به بازی هستم
کسانی که توی هک بازیها خیلی حرفه ای هستند ما را در این امر یاری کنند
من میخوام این بازی رو شروع کنم
یکی راهنماییم میکنه ؟
در رابطه با چه چیزی راهنمایی میخواهی ؟![]()
اینکه چیجوری شروع کنم
اخه من یه بار خواستم مرحله ای برم یه چیز میز اومد که نفهمیدم چیه و بی خیال شدم !
برای شروع کار ابتدا باید مقدمه بازی رو بری در این صورت تو میتونی از قسمتهای دیگه بازی هم استفاده کنی.
نکات مهم این بازی عبارت است از:
1. استفاده مناسب از خزانه حکومت و امپراطوری. این میتونه حتی شامل روابط تجاری هم با دیگر کشورها باشد.
2. تا زمانی که ارتش قدرتمند نداری و امپراطوری خودت را از لحاظ مالی تامین نکرده ای به کشورهای دیگر حمله نکن.
3. سعی کن تا با کشورهای قوی تر روابط داشته باشی.
چجوری بازی کنیم!!!
من به طور مختصر نحوه بازی رو براتون میذارم که جای سوالی نباشه.
1. برای کنترل هر شهر و خبر داشتن از وضعیت یک شهر از لحاظ پیشرفت شهر کافیه تا بر روی شهر دو بار مداوم کلیک کنید.
در پنجره ای که باز میشود دو تب (Tab) وجود دارد و در بالای این پنجره اطلاعاتی در مورد این شهر به شما میدهد.
Construction:
این تب مربوط به ساخت و سازهای این کشور میباشد. و شما میتوانید در آن شهر خود را از لحاظ شهرسازی پیشرفت دهید. ( توجه داشته باشید که ساخت و ساز نیاز به زمان (Turns) دارد که بر روی هر ساختمان میزان زمان آن را مشخص ساخته است.(ساختمان سازی هزینه بر است و نیاز به مدت زمان زیادی دارد تا خود را از لحاظ مالی در تعدل نگه دارید)
Ricruitment:
این تب مربوط به تعلیم نیروهای نظامی ، سیاسی (Diplomat) و جاسوسی و ترور (Spy & Assistant) میباشد و همانند تب Construction میباشد.
================================================== ============
================================================== ============
در پست های بعدی اطلاعات بیشتری خواهم گذاشت
هر کس مطلب جالبی در مورد
" Rome TotalWar "
داشت ، بذاره تا ما هم استفاده کنیم
خب من چیجوری شروغ کنم که امپراطوری تشکیل بدم ؟
اصلا چیجوری با بقیه کشور ها روابط پیدا کنم ؟
برای شروع کردن و تشکیل امپراطوری کافیه هنگام ورود به بازی بر روی گزینه Single Player کلیک کن و سپس در بین گزینه های موجود در صفحه بر روی Imperial Campaining کلیک کرده و در صفه جدید باید امپراطوری خود را انتخاب کنی.
با استفاده از دیپلمات (Diplomat ) میتونی بر روی یکی از افراد امپراطوری و کشور های دیگر کرده و با آنان معامله کنی.اصلا چیجوری با بقیه کشور ها روابط پیدا کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)