نبینم تاپیک خاک بخوره.. از مسئولین تقاضا دارم تاپیک رو مهم کنند چون واسه روحیه بچه های پی سی ورلد خوبه![]()
نبینم تاپیک خاک بخوره.. از مسئولین تقاضا دارم تاپیک رو مهم کنند چون واسه روحیه بچه های پی سی ورلد خوبه![]()
سلام.
داداش منکه یه 10 روزی اصلا" تو پی سی ورد وجود نداشتم از امشب دوباره اومدم.![]()
از در درآمدی و از خود به در شدم...
آریان جان ما منتظر شما بودیم..
بیا در مورد این پاکت پی سی اسلامی به بحث و تبادل نظر بپردازیم ..
من تا اینجا یه جمع بندی میکنم:
1-این گوشی پاکت پی سی هست
2-اسلامی هست
3-ساخت داخل هست
4-با اینکه ساخت داخل هست تمام قطعاتش از بهترین کمپانی ها خریداری شده
5-مخالفان این گوشی هم توسط یکی از کاربران این سایت به نام KAKAROSTAM مورد گردن شکستگی قرار میگیرند .![]()
Last edited by Amin.M.1986; 23-07-2010 at 08:37.
سلام.
من از جمع بندی شما نتیجه میگیرم که:
1:پس با این حساب ما چون ایرانی هستیم و به علت جلو گیری از شکستگی گردن باید هر کدوم یک دستگاه گوشی از این گوشی کاملا" ایرانی رو بخریم.
2:تمامی فروشندگان موبایل باید با نصب تابلوی نمایندگی طاها از جان و مالشون محافظت کنن.![]()
خداییش اینا به جای پاکت پی سی همون نرم افزار رو میومدن تو نمایشگاه قرآن معرفی میکردن خیلی آبرومند تر بود .. آخه نمیشه که یه پاکت پی سی اسمش اسلامی باشه بعد همش با دروغ و کلک باشه!!!!!!!!!!! میشه؟؟؟ البته الان کردن شد .. پس میشه .. ولی واقعا خیلی زشته این کار .. با دروغ و حقه و تبلیغات بیای مردم رو گول بزنی .. احساس تاسف میکنم
سلام.
آقا شما مثل اینکه به گردنت احتیاج نداری ها!!!!!![]()
نکته جالب ابنه که این نرم افزار رو قبلا" روی یه سری دستگاه به همین نام ( الذکر ) ارائه کردن که فقط برای کاربردهای مذهبیه و دقیقا" همینو روی موبایل نصب کردن! عجب خلاقیتی !!!!!! چرا بچه مردم رو دلسرد می کنید ؟!!!!![]()
این تلفن همراه لمسی که شباهت زیادی به تلفنهای HTC دارد به طور کامل در ایران تولید شده و از سیستم عامل ویندوز موبایل ۶.۵ مایکروسافت برخوردار بوده و دوربینی ۵ مگاپیکسلی دارد و از گیرنده SiRFstar III شرکت سامسونگ برای سیستم GPS استفاده می کند.
مصاحبه : خبرگزارى مهر
به ارتباط قسمت های قرمز با اون قسمت که آبی کردم توجه کنید ...
بابا حالا یه اشتباهی یکی کرد،گفت ایرانیه! اینقدر دیگه ضایه اش نکنید بدبخت رو!![]()
با سلام
من فقط چند تا نكته خيلي ساده دارم:
1 - مگه HTC تايواني نيست و روي جعبه گوشي هاش نمي نويسه Made in Taiwan پس چرا مثلا CPUهاش رو از Qualcomm خريده يا از همون سيستم عامل ویندوز موبایل ۶.۵ مایکروسافت استفاده مي كنه؟؟؟
2 - شما اگه با دوربين 5 مگاپيكسلي اين موبايل مشكل داري مي توني بري شركت ابرا و كيفيت دوربينشو از نزديك ببيني نه اين كه بشيني توي خونتو و از چيزي كه تا حالا دستت هم نگرفتيش عيب و ايراد در بياري!!! دوربينش خيلي توي عكاسي با كيفيته اما يكمي تصاويرش چون فلش نداره توي محيط هاي كم نور مشكل داره
3 - اين موبايل توي عكس خيلي شبيه HTC Diamond اما اگه جفتشونو كنار هم قرار بدي متوجه اختلاف زمين تا آسمونيشون مي شي!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)