تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 33 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 324

نام تاپيک: مشکلات و سوالات lg ke/ku 990 viewty

داره خودمونی میشه saleh_ettehadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    عسلویه

پيش فرض

سلام
    کسی ویوتی برای فروش نداره.
    ویوتی برای فروش دارم
    --------------------------------------------
    یه سوال دیگه خواهشن بگین:

واقعا ویوتی این قدر ناقص یا اذیت میکنه یا بدرد نخوره که همه میخوان بفروشنش؟
    ناقص نیست ، خرمات پس از فروشش ناقصه ، البته تهران فکر نمیکنم مشکلی داشته باشید.منم گوشیمو میفروشم تازه! اینجا هم مشکل خدمات پس از فروش داریم...

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

quote=kalepoook;3699152]سلام
    آخرین فریمور که اومده چیه؟
    و کلا چیا بهتر شدن؟
    خواهشن جواب بدین[/quote]

من گوشيمو پنجشنبه 27/1/1388 خريدم، فريمورش v10f هست.

مزاياي گوشي:

قيمت 245هزار تومان گارانتي پارس كامتل با رم 4گيگ سيليكون پاور كلاس 6 به قيمت 11هزار تومان

1- كيفيت فيلمبرداري روي حافظه داخلي و خارجي بدون تيك و با كيفيت بسيار بالاست (حداقل درحد دوربين ديجيتال Canon 720 ISاي كه دارم هست (البته از لحاظ فيلمبرداري، ولي از لحاظ صدا از دوربين ديجيتال كمي ضعيفتره))، واقعا سورپرايز شدم چون كيفيت صدايي كه همراه فيلم ضبط ميكنه از گوشي KC910 هم بهتره؛

2- صفحه تاچ بسيار خوب و حساس و با كوچكترين اشاره اي دستوراتو اجرا ميكنه، فقط تشخيص دستنوشته اش كمي با اشكال روبه روست؛

3- مدت زمان كاركرد باتري بعد از شارژ كامل 10 ساعت هست (در حدود 200 مگا بايت از بلوتوث استفاده كردم، بيست دقيقه فيلم در حالت دي وي دي گرفتم، 70 تا عكس گرفتم كه در حدود 20 تا عكسش با فلش بود، نيم ساعت از پليرش استفاده كردم، 5 دقيقه هم فيلم ديدم، 35 تا SMS فرستادم، در باقيمانده ي زمان هم در منوهاش ميچرخيدم، راستي 5 دقيقه هم بازي كردم و 3 دقيقه هم صدا ضبط كردم؛ لازم به ذكره كه روشنايي صفحه را روي 0% گذاشته بودم چون در خانه احتياج به روشنايي نداريد)

4- روشنايي صفحه اش بسيار خوبه حتي در زير نور مستقسم آفتاب، البته در اين حالت بايد روشنايي صفحه را روي 80 يا 100 درصد قرار دهيد و در نورهاي معمولي و در خانه حتي با وجود نور آفتاب با روشنايي صفر درصد هم راحت ميتوان با گوشي كار كرد؛

5- كاركردن با منوهاش بسيار راحته مخصوصا اگر در حالت فارسي بگذاريد، واقعا كامتل خوب گوشي را فارسي كرده هم از نظر فونت و هم از نظر ترجمه؛

و اما معايب گوشي:

1- حرف "دال" و "پ" در حالت لنداسكيپ نداره؛

2- گزارش ارسال پيغامها در Inbox ذخيره ميشه؛

3- پيغامهاي EMS دريافت ميكنه و نشون هم ميده ولي نميشه باهاش EMS فرستاد!!!

4- كيفيت صداي هدفونش واقعا نااميدم كرد، البته بلندي صداش خوبه هم در حالت اسپيكر و هم در حالت هندزفري. ولي اصلا انتظار چنين صداي بي كيفيتي را نداشتم، البته آهنگ متن را خوب پخش ميكنه ولي وقتي خواننده شروع به خواندن ميكنه، آدم حس ميكنه خواننده ته چاه بوده!!!

5-كيفيت عكس هايي كه با اين گوشي گرفتم اصلا در حد انتظارم نبود، تمام آپشن هاشو هم تغييير دادم ولي نتونستم به كيفيتي كه فكر ميكردم بايد داشته باشه برسم. البته كيفيتش اصلا قابل قياس با K810 نيست، كيفيت K810 در مقابل اين گوشي صفره!!! ولي هنوز عكسهاي گوشي هاي K850 و يا سري N نوكيا را نديدم كه بخوام در موردشون نظر بدم. با توجه به حدسي كه ميزنم، پيكسل موثر دروبين اين گوشي از 5 مگاپيكسل كمتره.

6- صداهايي كه با گوشي ضبط ميكنيد، در هندزفري پخش نميشه و فقط با اسپيكرش ميتوان گوش داد.

تصحيحيه!!!:

گوشي من مشكل داشت (گزينه هاي 4 و 6 كه در معايب گفتم، بخاطر عيب گوشي من بود كه با گارانتي درست شد)
    عكس هاشو با سري N نوكيا (N95, N79) مقايسه كردم، واقعا عكس هاي ال-جي بينظير بود مخصوصا با لرزشگير...
    Last edited by almgti_79; 07-05-2009 at 11:16.

3. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

درضمن تا دوروز آينده چند نمونه از عكسهايي كه با گوشي گرفته ام را با سايز اصلي به نمايش ميگذارم.....

5. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

بچه ها يك نكته جديد در ويوتي ديدم، ويوتي Face Detection هم داره!!!!

جل الخالقـــــــــــــــــــ ـــــــ

7. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت h.r.r studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان
    یه سوال داشتم در کل وییوتی بخرم پشیمون میشم یا نه ؟؟؟
    در کل گوشی خوبی هست یا نه ؟ در مورد صدای کمش هم میدونم !!

9. این کاربر از h.r.r studio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان
    یه سوال داشتم در کل وییوتی بخرم پشیمون میشم یا نه ؟؟؟
    در کل گوشی خوبی هست یا نه ؟ در مورد صدای کمش هم میدونم !!
    سلام دوست عزيز

به نظرم بايد ببيني چه انتظاري از گوشيت ميخواهي داشته باشي؛ اگر برايت پليرش مهمه، به نظر من سراغ اين گوشي نيا، اگر دوربين برات مهمه به نظرم گوشي خيلي خوبيه، توي گوشي هاي 5 مگاپيكسلي ها عكسهاي فوق العاده اي ميگيره (بجز در تاريكي)؛ كاركردن باهاش فوق العاده راحته؛

من خودم از خريدش پشيمون نيستم با اينكه بردم گارانتي و مشكل صدا داشت...
    قبل از خريد، از قيمت 200 تا 450 هزار تومان تمام گوشي ها را بررسي كردم (از 5610 نوكيا گرفته تا N95 و K850 و انواه گوشي ها....)، ولي سوني اريكسونو كلا كنار گذاشتم چون تماما چيني هستند و فيلمبرداريهاشون واقعا افتضاحه!!! (گرچه عكسهايي كه از K850 هم ديدم، دلمو زد!!!)؛ نوكيا هم به همين منوال (حتي N85) همشون چيني هستند؛

سامسونگ هم اصلا سمتش نرفتم چون از هركسي پرسيدم از آنتن دهيش ناراضي بودند.

تا دوروز آخر ميخواستم KC910 (رنوآر) بخرم ولي بخاطر يك مساله اي مجبور شدم قيمتو بيارم پايين، و چون برام دوربين خيلي مهم بود، رفتم سراغ ويوتي؛ الان هم با اينكه بردمش گارانتي، به نظر خودم گوشي خوبيه و ازش راضي هستم... (گرچه هنوز دلم پيش رنوآر هست)

باز هم نظر خودتونه، بايد ببيني از گوشي چه چيزي ميخواهي...

11. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا کسی جواب مارو نمیده

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

آقا کسی جواب مارو نمیده
    عزيزم، نگفتي با گوشيت چكار كردي؟ درضمن شماره ها روي گوشيت نمياد يا اينكه اصلا هيچ شبكه اي رو نميبينه؟

14. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت nooshvash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من تا حالا دو تا رم 4 گیگ کلاس 4 برا ویوتی خریدم اما هر دوتا رو وقتی اولین بار استفاده می کنم غیر از اینکه توی گوشی دو گیگ نشون میده وقتی با رم ریدر به کامپیوتر وصل می کنم بازم توی کامپیوتر هم دو گیگ نشون میده. کلافه شدم، اول فکر می کردم رم اولی قالبم شده اما حالا که رم دومی یعنی سیلیکون پاور کلاس 4 رو هم امتحان کردم بازم توی PC دو گیگ نشون میده.
    مشکل چیه؟
    ممنون

16. این کاربر از nooshvash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض N78 یا ویوتی

سلام به همگی

من توی این یکی دو ساعت تمام صفحات این تاپیک رو خوندم. چون امروز بعد از ظهر میخوام برم گوشی بگیرم.بین 2 تا گوشی شک دارم:
    1. ویوتی
    2. N78

حالا از دوستان میخوام هرچه سریعتر راهنمایی کنن لطفاً.

انتظاراتی که من از گوشیم دارم:

1. بلندی صدای هنزفری( علاوه بر کیفیتش ) زیاد باشه. راستی ویوتی هنزفریش 2 تیکس؟ یعنی میشه هدفون 3.5mm بهش وصل کرد؟

2. برنامه روش نصب شه. یکی از دوستان نوشته بود برنامه های جاوا بالای 1 مگ رو ویوتی نصب نمیشه!

3. دوربینش خوب باشه. بیشتر واسم عکس برداری از متن ( macro ) مهمه. خودم k770 دارم که واسه این کار خوبه.

4. امکانات ارتباطی: بلوتوث ( که واسه ویوتی سرعت پایینه )،با wifi ای که N78 داره میتونم اونو به لپ تاپم وصل کنم. و چون تابستون شاید یه سیستم پخش وایرلس ( mediagate ghd800 ) گرفتم سیستم UPnP ای N78 هم بدرد میخوره.

این طور که من فهمیدم تنها نکته مثبت ویوتی به جز ظاهر شیکش، دوربینشه. صفحه لمسیش هم فکر نکنم چنگی به دل بزنه. چون من حدود 7 ماه samsung p2 mp3 player داشتم که تاچش فوقالعاده بود و در حد iphone. فکر نکنم ویوتی در حد و اندازه اون ها باشه. نظز شما چیه؟

خودم این طور فکر میکنم که اگه یه گوشی با دوام می خوام که هی دنبال تعمیر و گارانتی نباشم، نوکیا بهتره. دوستان تایید می کنن؟

چند تا سوال دیگه:
    5. این مدل KU900R تو تهران گیر میاد؟
    6. رنگ های KE فقط مشکی و نقره ای هست؟ آخه KU همه رنگ داره.
    7. گارانتی اصلی ویوتی بالاخره کدومه: گلدیران تله کام یا کامتل ؟
    جاش اینجا نیست ولی وقت نمیکنم یه پست دیگه بزنم:
    8. N78 چینیه یا فنلاندیش هم گیر میاد؟ قیمتشون فرق داره؟ به نظر شما اگه بخوام چینیش رو بگیرم با گارانتی بگیرم؟
    9. GPS هزینه داره، اگه واسه همراه اول فعالش نکنم بدرد دیگه ای میخوره؟ یه چیزایی شنیدم که مثلا جابجایی و سرعت رو نشون میده، واسه اینا هم باید هزینه پرداخت بشه!؟

ببخشید اگه زیاد شد، آخه تا همین 2، 3 ساعت دارم میرم گوشی بگیرم.
    در مورد مطالب اضافی هم که گفتم اگه کسی اطلاعات خواست در خدمتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •