در ضمن بهتره که دوستان ملاکشون رتبه بندی از لحاظ رشته باشه تا خود دانشگاه
در ضمن بهتره که دوستان ملاکشون رتبه بندی از لحاظ رشته باشه تا خود دانشگاه
این معتبرترین سایت برای رتبه بندی دانشگاه های امریکاسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که گفتم سایت نظیر webometrice اصلا حساب کتا ب نداره کارشون
راستش رنکینگی که این سایتاز دانشگاه های معتبر اسیا و جهان گذاشته به نظرم خیلی عجیبه تقریبآ با رنکینگ دیگر سایت های معتبر جهان خیلی تفاوت داشت.مثلآ به دانشگاه عالی استنفورد که چند سالیه به عنوان دانشگاه دوم جهان از طرف اکثر سایت های معتبر انتخاب می شه رتبه ی 16 رو داده که خیلی عجیبه یا مثلآ توی رنکینگ 200 دانشگاه برتر اسیا هیچ اسمی از دانشگاه های معتبر تهران و لبنان نمی بینیم که واقعآ بی انصافیه.تازه من تو قسمت سرچ سایت رفتم و هیچ اسمی از کشور ایران ندیدم که به نظر می رسه این سایت با ایران و دانشگاه های ایران مشکل داره.البته به نظر من اکثر سایت های معتبر رنکینگ با ایران مشکل دارن و به شدت حق ایران رو ضایع می کنند مثلآ تو همین سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه دانشگاه پادشاه عربستان رتبه ی 21 اسیا و 197 جهان رو داده که خیلی جکهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون وقت به دانشگاه معتبر اوساکای ژاپن رتبه ی 13 اسیا و 156 جهان رو داده
البته به نظر من معتبرترین سایت رنکینگ در جهان سایت
هستش که سایت بسیار مشهوریه و دانشگاه تهران رو جزو بین 402 تا 501 قرار داده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من چرت محضه كه دانشگاه اصفهان از پيام نور بالاتر باشه
دانشكده روانشناسي دانشگاه اصفهان تو ايران بعد از دانشگاه علامه تكه و حداقل 10 تا استاد كامل داره
خدايش اين رنكينگ دروغ محضه![]()
به نظر من یک سری معیارهای دیگه هم تو این رنکینگ شاید لحاظ بشه.مثلا چون ایران تو تحریمه شاید به حق واقعیش تو رنکینگ نرسه
البته باید قبول کنیم که این رنک تا 50 دانشگاه برتر دنیا جواب میده و کسی که می خواد ادامه تحصیل بده می تونه از این رنک برای انتخاب دانشگاه کمک بگیره( البته فقط کمک نه تصمیم!)
این رنکینگ ها هیچ کدوم وضعیت دانشگاه های ایران رو مشخص نمی کنن...
خلاصه وضع علمی دانشگاه های ما از خیلی از دانشگاه هایی که رنکشون از ماله ما خیلی بالاتره، خیلی بهتره.
Last edited by Reman; 26-11-2009 at 00:32.
درسته.....خیلی از ملاک ها تو این رنک ارزش داره که تو ایران ممکنه ارزش چندانی نداشته باشه...مثلا من میدونم وسیع بودن فضای آموزشی....ولی تو ایران کسی دانشگاه اصفهان رو به خاطر اینکه زمین بیشتری داره زودتر از امیر کبیر که کوچیکه انتخاب نمیکنه....
یه سوال
اصلا رتبه بندی راجع به دانشگاههای داخل ایران وجود داره ؟!
نه...یعنی خود ایرانیا این کار رو نمیکنن...نمیخوان خودشون بگن که کدوم دانشگاهمون بهتره....چون بعدش ازشون ملاک هاشونو میخوان که شاید نخوان بگن..مثل بودجه هر دانشگاه...
ول کن آقا تو جهان رویکی نیست رتبه بندی دانشگاههای علوم پزشکی رو تو ایران رو بذاره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)