ماشالا چشماتون ذره بینه ها ، چجوری پیکسلا رو توی صفحه امنیا می بینی ؟
.gif)
آخه دوست من این چه حرفیه ؟ درسته پیکسل تصویر اکسپریا بالاتره ، اما نه اونقدری که اینقدر روش تکیه می کنید ، کیفیت صفحه امنیا هم مطمئناً قابل قبوله ، چون من رو صفحه خیلی حساسم و کیفیتش برام قابل قبول بود ، جوری که من به راحتی باهاش فیلم ها رو با کیفیت عالی نگاه می کنم ، البته بهتر هم می تونست باشه .
در مورد سی پی یو ، حرفتون رو راجع به سی پی یو کامپیوتر قبول دارم ، خودم هم کارم کاپیوتره ، اما اینا فرق می کنن ، کی گفته کش این بالاتره یا اون ؟ کسی اطلاعاتی راجع بهشون نداده ، من به شخصه فکر می کنم که توی پاکت پیسی همه کشها با هم برابره ، چون هیچ جا ندیدم صحبت از کش این جور سی پی یو ها بشه ، در مورد سرعت امنیا هم رامها موثر هستند ، راهمای قدیمیش یکم ضعیف بودن ، منم اون مقایسه رو با رام جدید انجام دادم ، نمی گم سرعت امنیا بالاتره اما حد اقلش در حالت بد بینانه اینه که پایینتر هم نیست ، سرعت PPC رو هم توی روونی کار کرد و اجرای برنامه ها می سنجن نه سرعت روشن شدن ، من سرعت روشن شدن رو تست نکردم ، اما سر عت امنیا توی نمایش و زوم روی عکسها و تعویض عکسها ، حتی عکسهای حجیم و رزولوشن بالا، بالاتر بود ، توی پخش فیلم هم قویتر بود ، توی سرعت باز کردن منو ها و باز کردن کانتکت و مسیج و این چیزا سریعتر بود ، این معیار مقایسه من برای سرعته. حتی اپرا موبایل رو هم سریعتر باز می کرد.
اما شما بدون دلیل نمی شه بگی به فرکانس سی پی یو امنیا توجه نکن ، مثل اینه که بگید یه مانیتور 19" و یه مانیتور 22" اما به نوشته هاشون دقت نکن 19" بزرگتره . آخه چه منطقی پشت این حرفه ؟
توی همون بنچ مارک هم که می گید ، اولاً سرعت Tyten II از همه پایینتر بود ، ثانیاً هیچ منبع قابل اعتمادی نیست ، همونطور که می گید به فرکانس سی پی یو امنیا توجه نکن ، بنده هم می گم به این بنچ مارکهای بی نام و نشو توجه نکن.
بنده هم بین دیاموند و امنیا ، امنیا رو انتخاب کردم.