تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 93

نام تاپيک: کمک بین انتخاب آمنیا و اکسپریا

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو یه سایت cpu اکسپریا رو Qualcomm 7200 Dual ARM Cores نوشته...کسی میدونه amr مخفف چیه؟

ساختار سی پی یو Qualcomm 7200 که تو اکسپریا هست...جالبه..
    اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1332x968 و حجم آن 152 کیلوبایت میباشد.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

منظورتون اينه ديگه!!!؟
    Last edited by hasanmotori; 28-01-2009 at 17:29.

3. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نه منظورمون اینه

5. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

10

ماشالا چشماتون ذره بینه ها ، چجوری پیکسلا رو توی صفحه امنیا می بینی ؟
    آخه دوست من این چه حرفیه ؟ درسته پیکسل تصویر اکسپریا بالاتره ، اما نه اونقدری که اینقدر روش تکیه می کنید ، کیفیت صفحه امنیا هم مطمئناً قابل قبوله ، چون من رو صفحه خیلی حساسم و کیفیتش برام قابل قبول بود ، جوری که من به راحتی باهاش فیلم ها رو با کیفیت عالی نگاه می کنم ، البته بهتر هم می تونست باشه .
    در مورد سی پی یو ، حرفتون رو راجع به سی پی یو کامپیوتر قبول دارم ، خودم هم کارم کاپیوتره ، اما اینا فرق می کنن ، کی گفته کش این بالاتره یا اون ؟ کسی اطلاعاتی راجع بهشون نداده ، من به شخصه فکر می کنم که توی پاکت پیسی همه کشها با هم برابره ، چون هیچ جا ندیدم صحبت از کش این جور سی پی یو ها بشه ، در مورد سرعت امنیا هم رامها موثر هستند ، راهمای قدیمیش یکم ضعیف بودن ، منم اون مقایسه رو با رام جدید انجام دادم ، نمی گم سرعت امنیا بالاتره اما حد اقلش در حالت بد بینانه اینه که پایینتر هم نیست ، سرعت PPC رو هم توی روونی کار کرد و اجرای برنامه ها می سنجن نه سرعت روشن شدن ، من سرعت روشن شدن رو تست نکردم ، اما سر عت امنیا توی نمایش و زوم روی عکسها و تعویض عکسها ، حتی عکسهای حجیم و رزولوشن بالا، بالاتر بود ، توی پخش فیلم هم قویتر بود ، توی سرعت باز کردن منو ها و باز کردن کانتکت و مسیج و این چیزا سریعتر بود ، این معیار مقایسه من برای سرعته. حتی اپرا موبایل رو هم سریعتر باز می کرد.
    اما شما بدون دلیل نمی شه بگی به فرکانس سی پی یو امنیا توجه نکن ، مثل اینه که بگید یه مانیتور 19" و یه مانیتور 22" اما به نوشته هاشون دقت نکن 19" بزرگتره . آخه چه منطقی پشت این حرفه ؟
    توی همون بنچ مارک هم که می گید ، اولاً سرعت Tyten II از همه پایینتر بود ، ثانیاً هیچ منبع قابل اعتمادی نیست ، همونطور که می گید به فرکانس سی پی یو امنیا توجه نکن ، بنده هم می گم به این بنچ مارکهای بی نام و نشو توجه نکن.
    بنده هم بین دیاموند و امنیا ، امنیا رو انتخاب کردم.
    من کاری ندارم اکسپریا سریعتره یا امنیا.
    اما جدآ فرکانس معیار نیست و دلیلش اینه که معماری پردازنده ها متفاوته. اصلآ نمیشه مقایسه کرد. در ضمن هر پردازنده ای با توجه به سیستمی که روی اون نصب شده ممکنه سریعتر یا ضعیفتر کار کنه. مثلآ موتور 1600 پیکان روی RD یه سرعت رو ماشین فراهم میکنه روی پیکان یه سرعت. پس نمیشه بگیم چون تاچ پرو سرعتش مثلآ 100 اکسپریا هم 100 میشه ، چون برنامه هایی که روی اونها نصب شده و همینطور از لحاظ سخت افزار متفاوتن. اگه توجه کرده باشید پردازنده گرافیک x1 سریعتر از تاچ پرو و این به خاطر lcd بزرگترشه تا نیازش برآورده بشه. در کل هر 3 گوشی سرعت خوبی دارن.

اما با این حرفتون که میگید بدون غرض نظر بدید موافقم و به همه از جمله خودم توصیه میکنم کسی نظر خواست فقط خوبیا و کمبودهای گوشی رو بگید نه اینکه بگید کدوم بهتره چون نیازهای هر شخصی با دیگری متفاوته.
    ممنون

7. 2 کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

فكر كنم اين كه شما گداشتي قبل از آپديت فريمور امنياست و اين كه من گداشتم بعد از آپديت.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فكر كنم اين كه شما گداشتي قبل از آپديت فريمور امنياست و اين كه من گداشتم بعد از آپديت.

بله همینوره که شما می گی ولی باید بدونی فریمر جدید اکسپریا هم تازه اومده و هنوز باسه اونو نگرفتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من تا این مدت که با امنیا کار کردم بهتره که یک چیزایی رو در تاپیک بگم.

اولا کاملا قبول دارم که اگر مقدار فرکانس یک سی پی یو از یکی دیگه بهتر باشه ، امکان داره که سی پی یو ضعیف تر نسبت به قویه به خاطر عوامل دیگر چون معماری بهینه شده ، سیستم خنک کننده ی بهتر و... عملکرد بهتری رو داشته باشه.
    اما معمولا این حرف برای سی پی یو هایی درسته که با هم اختلاف چندانی ندارند. یادمون باشه که شرط اثلی یا به عبارت دیگه امتیاز اصلی برتری یک سی پی یو در هر صورت قدرت پردازش آن است.
    اما درباره ی قدرت سی پی یو امنیا با اکسپریا هیچ قضاوتی نمی کنم. چون خودم چیزی امتحان نکردم و اکثر بنچمارک ها هم سرعت امنیا رو بیشتر دونستند و تعدادی هم اکسپریا رو. ولی من به شخصه چیزی رو امتحان نکردم.

ضمنا به شخصه یک تاچ پرو و امینا رو با هم روشن کردم سیستم عامل تاچ پرو سریعتر بالا اومده ولی فقط اجرای اینترفیس touch FLO اش طول کشید وگرنه سریعتر از امینا بالا آمد
    سرعت بالا آمدن یک سیستم به هیچ عنوان ملاک خوبی برای تخمین سرعت نمی باشد. ببینید الان مثلا لپ تاپ من دارای پردازنده ی 2.53 GHz و رم 4 گیگ و... (مدل hp dv5 1070) هست. ولی سیستم خانه دارای سی پی یو 1.7 تک هسته ای ، رم 1 گیگ و... کلا میانگینا با توجه به عوامل مختلف ، لپ تاپ من به طور میانگین 26 برابر کامپیوتر رو میزی 9 سال پیشم قدرت داره. هر دوشون هم ویستا HP روشون نصبه. ولی مدت ها بود که لپ تاپم دیرتر از کامپیوتر بالا می آمد. چرا؟ برنامه های اضافی و زیادی

امنیا خیلی چیزها نسبت به تاچ پرو داره که باعث می شه شاید دیر تر از این گوشی بالا بیاد. Motion Sensor برنامه های نصب شده پیشفرض ، برنامه های نصب شده ی دستی GPS و... همه روی سرعت یک گوشی تاثیر می گذارند. زمانی باید دو گوشی رو از نظر بالا آمدن با هم مقایسه کرد (که این کار معمولا به خاطر مختلف بودن برنامه های پیشفرض غیرممکن است) که دو گوشی از تمامی لچاظ های نرم افزاری در یک وضعیت قرار داشته باشند.

منکر صفحه بزرگتر اش نیستم ولی کیفیت تصویر اش رو ببینید ... ترجیح میدم lcd کوچیکتر رو بگیرم ولی کیفیتش درست باشه نه اینکه پیکسل هاش دیده بشه
    پیکسل هاش دیده بشه؟؟!!!!! به عنوان یک امنیا دار این حرف رو کاملا تکذیب می کنم.
    شاید منظور شما دیدن پیکسل ها در حالا زوم ماکزیمم روی یک عکس با رزولیشن بسیار پایین باشد؟ در این صورت حتی کامپیوتر ها هم نمی توانند تصویری نشان دهند که در آن پیکسل هایش معلوم نباشد.

اما به عنوان یک امنیا دار دو هفته ای اعلام می کنم که نداشتن کیبورد و دی پد و یا L&R Soft Key (که این آخریه رو اکسپریا هم نداره) یک ضعف برای این گوشی محسوب می شود.
    البته خدا رو شکره کیبورد مجازی امنیا رو در تقریبا تمامی جا ها (حتی هنگام اجرای جاوا و گیم های جاوا) می توان اجرا کرد که از این مشکل تا حدی می کاهد.
    به طور کلی از نظر من بزرگ ترین برتری اکسپریا نسبت به امنیا (توجه کنید گفتم بزرگ ترین از نظر من) داشتن کیبورد کامل حقیقی می باشد که اگر این مورد رو امنیا داشت ، دیگه اکسپریا حرف زیادی برای گفتن نداشت.

در مورد دو هسته ای بودن سی پی یو اکسپریا باید بگم که یکی از هسته هایش کار کنترل گوشی رو بر عهده داره. ولی دربالره ی عملکرد اون یکی اطلاع دقیقی ندارم. اما به احتمال زیاد در عملکرد گوشی تاثیری ندارد. اما در این باره خودتان تحقیق کنید.

کلا به عنوان یک کابر دو هفته ای امنیا! (چی گفتم!) ، تنها ضعفی که در این گوشی دیدم نداشتن کیبورد است. رم و رام پایین هم در مرتبه ی دوم و با ارزشی بسیار هم (یعنی زیاد مهم نیستند) قرار دارند.

11. 2 کاربر از sepand_salehi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

ماشالا چشماتون ذره بینه ها ، چجوری پیکسلا رو توی صفحه امنیا می بینی ؟
    آخه دوست من این چه حرفیه ؟ درسته پیکسل تصویر اکسپریا بالاتره ، اما نه اونقدری که اینقدر روش تکیه می کنید ، کیفیت صفحه امنیا هم مطمئناً قابل قبوله ، چون من رو صفحه خیلی حساسم و کیفیتش برام قابل قبول بود ، جوری که من به راحتی باهاش فیلم ها رو با کیفیت عالی نگاه می کنم ، البته بهتر هم می تونست باشه .
    در مورد سی پی یو ، حرفتون رو راجع به سی پی یو کامپیوتر قبول دارم ، خودم هم کارم کاپیوتره ، اما اینا فرق می کنن ، کی گفته کش این بالاتره یا اون ؟ کسی اطلاعاتی راجع بهشون نداده ، من به شخصه فکر می کنم که توی پاکت پیسی همه کشها با هم برابره ، چون هیچ جا ندیدم صحبت از کش این جور سی پی یو ها بشه ، در مورد سرعت امنیا هم رامها موثر هستند ، راهمای قدیمیش یکم ضعیف بودن ، منم اون مقایسه رو با رام جدید انجام دادم ، نمی گم سرعت امنیا بالاتره اما حد اقلش در حالت بد بینانه اینه که پایینتر هم نیست ، سرعت PPC رو هم توی روونی کار کرد و اجرای برنامه ها می سنجن نه سرعت روشن شدن ، من سرعت روشن شدن رو تست نکردم ، اما سر عت امنیا توی نمایش و زوم روی عکسها و تعویض عکسها ، حتی عکسهای حجیم و رزولوشن بالا، بالاتر بود ، توی پخش فیلم هم قویتر بود ، توی سرعت باز کردن منو ها و باز کردن کانتکت و مسیج و این چیزا سریعتر بود ، این معیار مقایسه من برای سرعته. حتی اپرا موبایل رو هم سریعتر باز می کرد.
    اما شما بدون دلیل نمی شه بگی به فرکانس سی پی یو امنیا توجه نکن ، مثل اینه که بگید یه مانیتور 19" و یه مانیتور 22" اما به نوشته هاشون دقت نکن 19" بزرگتره . آخه چه منطقی پشت این حرفه ؟
    توی همون بنچ مارک هم که می گید ، اولاً سرعت Tyten II از همه پایینتر بود ، ثانیاً هیچ منبع قابل اعتمادی نیست ، همونطور که می گید به فرکانس سی پی یو امنیا توجه نکن ، بنده هم می گم به این بنچ مارکهای بی نام و نشو توجه نکن.
    بنده هم بین دیاموند و امنیا ، امنیا رو انتخاب کردم.
    ok معنی بحث منطقی رو فهمیدیم ...
    به راحتی در program یا setting که پشت صفحه سفیدی داشت قابل مشاهده بود.
    هرچی می خوام کش ندم نمیشه. بزارید از اول یک نگاه بکنیم :
    فقط بگم که فکر نکنین که سرعت امینا از x1 و تاچ پرو بیشتره ... زیاد به فرکانس cpu امینا توجه نکنین )
    معنی : بیشتره ... = بیشتره پس برید بخاطر سرعت بخرید + ولی فرکانس بالاتری هم که عنوان شده فقط مهم نیست چون همه چیز به فرکانس بر نمی گرده.

می شه بدونم چرا نباید به فرکانس بالاتر سی پی یو توجه کرد ؟
    کی گفته کش این بالاتره یا اون ؟ کسی اطلاعاتی راجع بهشون نداده
    جواب این سوالتون رو با یک مثال میگم:
    عزیز من فکر کنم در اون بخش حرفم که مربوط به مثال بود همه تاکیدم روی cpu کامپیوتر بود و نشون دادن عواملی دیگه که در سرعت دخیل هستند. شما فکر کردی فرکانس cpu همه چیز هست با این مثال گفتم که خیر همه چیز نیست. تا اینجای کار قبول دارید که معماری مهمتر از فرکانس هست؟ (همون مثال dual core+core du 2+ core i7 که نشان میده معماری مهمتره و فقط فرکانس مهم نیست +فرکانس بخشی از قضیه هست)
    در ppc هم سرعت به جز فرکانس cpu به معماری cpu ( از سریه XScale از INTEL گرفته تا سازندگانی چون Qualcomm , Texas , Samsung , ARM و ... ) رام گوشی+ حافظه+حتی سایز و کیفیت lcd و پردازش های گرافیکی مربوط میشه. ok ؟

در مورد سی پی یو ، حرفتون رو راجع به سی پی یو کامپیوتر قبول دارم ، خودم هم کارم کاپیوتره ، اما اینا فرق می کنن ، کی گفته کش این بالاتره یا اون ؟ کسی اطلاعاتی راجع بهشون نداده ، من به شخصه فکر می کنم که توی پاکت پیسی همه کشها با هم برابره ، چون هیچ جا ندیدم صحبت از کش این جور سی پی یو ها بشه ،
    یکم نسل cpu های پاکت پی سی رو بررسی کنیدتا متوجه شید معماری cpu در همه جا مهم هست.

فعلا بحث cpu هست. همین هم که شما می فرمایید اوکی شما دیدگاهت فرق داره، شما بزرگی نوشتش رو در مثال مانیتور میگی من میگم مانیتور 20 اینچ crt مربوط 2 سال پیش رو با lcd های امروزی از نظر وضوح تصویر مقایسه کنید.
    شما تلویزیون های چندین سال پیش رو که روشن کردن تا تصویر گرفتنشون حداقل 3-4 ثانیه می کشید با الانی ها که میلی ثانیه طول میکشه مقایسه کنید.
    یا شما کیفیت ppc های قدیمی با 65 هزار رنگ رو با مدل های روز که 65 هزار رنگ دارند و بخاطر resolution بهتر و ... کیفیت بهتری دارند بررسی کنید. یا حتی پاکت پی سی هایی که گفته میشه 256 رنگ ولی TFT touchscreen, 256K colors (65K effective) هستن هم در نظر بگیرید.
    (خواهشا یکم منطقی تر ببینید)

اما حداقلش در حالت بد بینانه اینه که پایینتر هم نیست
    اوکی اصلا مساوی یا نه اصلا یکم بالاتر. خوبه؟ ولی بازم برتری های x1 بیشتره.(البته همین x1 هم مشکلاتی داره مثل سنسور auto rotate )
    البته بازهم شد نظر شخصی
    همونطور که امنیا هم برتریهایی داره، مثل صفحه بزرگتر ، 16gb حافظه جانبی ، موشن سنسور، خروجی tv و دوربین قویتر و نمایش موس روی صفحه و ...
    به این میگن مقایسه بدون غرض ورزی ، یعنی گفتن حقایق...
    یا به عنوان مثال شما وجود نشانگر موس را در امینا برتری می دانید که دقیقا همین نشانه نظر شخصی هست . که بنده دقیقا از وجود نشانگر موس بدم اومد و Optical trackpad رو در سونی اریکسون کاملا برتر می دانم. یا بازم نظر شخصی خودم : همین که با کلیک کردن روی آیکن های کنار صفحه امینا آنها اجرا نمی شوند و نیاز هست اونا رو بکشی وسط صفحه بعد اجرا کنی رو بازم از نظر خودم بد می بینم.(امیدوارم در رام های جدید درست شده باشه). یا بازم میشه گفت طبق گزارش ها موقع آپدیت رام امینا بیش از 2700 دستگاه بی علت به صورت رندوم (تصادفی) خاموش شدن و سوختن.(با رام های یکسان برای آپدیت)
    پس غرض ورزی را هم مشاهده کردیم.
    ممنون و موفق باشید.

13. 2 کاربر از R£ɀД بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پیکسل های بیشتر توی پاکت پی سی ها با پیکسل بیشتری تو کامپیوتر کاملا متفاوته، دلیلش هم اینه که پاکت پی سی ها از پیکسل بیشترشون برای افزایش dpi از 96 به 192 استفاده میکنند و این به معنی اینه که فضای بیشتری رو ایجاد نمیکنند، بلکه کیفیت رو بالاتر می برند. پیکسل بیشتر برای مطالعه pdf و صفحات اینترنت و عکس و فیلم و gps به کار میاد و تو عملکرد معمولی مثل sms و ... تاثیرش خیلی کمه.
    cpu ی omnia مال شرکت مارول ه که از اینتل جدا شده و طراحی بسیار عالی داره. کوالکوم خواسته با سری 7000ش با سری 300 مارول رقابت کنه، ولی اصلا نتونسته رقیب خوبی باشه.
    در کل cpu زیاد درجه اهمیتش خیلی پایینتر از lcd و کیفیت ساخت و ... است. الان که xperia 640 هست و omnia 510، خرید x1 100 در 100 عاقلانه تره. اگه امنیا حدود 400-450 بود میشد بهش فکر کرد

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

sepand_salehi عزیز ممنون از نظرتون. خدمت شما عرض کنم که علت اینکه سرعت بوت شدن رو گفتم این بود که نشان میده همه چیز فرکانس cpu نیست و در اینجا مموری و ... هم دخیل هستش. پس همه چیز به فرکانس بر نمی گرده که ممنون از شما که در اول پستتون عامل معماری رو تاکید کردید.
    البته زمانی که چندین برنامه سنگین باز باشه کمبود مموری تاثیر لازم رو بر cpu می گذارد و به صورت معمولی در یک ورق زدن عکس ها کمی سرعت در این امینا محسوس باشه. ( زمانی که من touch pro را با امینا مقایسه کردم هنوز وارد بازار ایران نشده بود و سری اول بود که دست نماینده شرکت بود برای تبلیغ گوشی و چه بسا با رام جدید بهبود پیدا کرده باشه ولی از رام جدید بقیه ppc ها هم نباید قافل شد)
    امنیا خیلی چیزها نسبت به تاچ پرو داره که باعث می شه شاید دیر تر از این گوشی بالا بیاد. Motion Sensor برنامه های نصب شده پیشفرض ، برنامه های نصب شده ی دستی GPS و... همه روی سرعت یک گوشی تاثیر می گذارند.
    سنسور auto rotate را با اجازتون touch pro هم داره (عیب x1 ) فقط کارکرد اش محدود شده به بعضی برنامه ها مثل اپرا یا زمان مرور عکس که الان برنامه های بسیاری هستن که این قابلیت رو در همه جا مورد استفاده قرار می دهند.
    در مورد برنامه های نصب شده بگم که در اون گوشی که هنوز به بازار ایران عرضه نشده بود و مقایسه کردم از این خبرا نبود +اینترفیس تاچ پرو هم سنگین هست ( بحث x1 بود که داره بحث میره سمت تاچ پرو)

پیکسل هاش دیده بشه؟؟!!!!! به عنوان یک امنیا دار این حرف رو کاملا تکذیب می کنم.
    شاید منظور شما دیدن پیکسل ها در حالا زوم ماکزیمم روی یک عکس با رزولیشن بسیار پایین باشد؟ در این صورت حتی کامپیوتر ها هم نمی توانند تصویری نشان دهند که در آن پیکسل هایش معلوم نباشد.
    بله با کمی دقت پیکسل هاش در یک بک گراند سفید مشخص بود. ( بگذارید کنار همین touch pro یا x1 بعد دقت کنید)

در کل نصبت به هیچ مدلی تعصب ندارم. اگر داشتم از همون اول بحث میگفتم فقط تاچ پرو بخرید. هر کدوم این گوشی ها مزایا و معایبی دارند. و قبلا هم اشاره کردم اگر x1 و تاچ پرو نبود و گوشی بدون کیبورد می خواستم touch HD را انتخاب می کردم و اگر این touch hd هم نبود بین امنیا و دایموند حتما امنیا رو انتخاب می کردم.

16. 5 کاربر از R£ɀД بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •