oh حالا چرا قاطی میکنی milky جون![]()
ps3 میخری به امید خدا اینا هم بازی میکنییه وقتی اومد برو یه کلوپ بشین بازی کن حالش رو ببر
![]()
oh حالا چرا قاطی میکنی milky جون![]()
ps3 میخری به امید خدا اینا هم بازی میکنییه وقتی اومد برو یه کلوپ بشین بازی کن حالش رو ببر
![]()
ای بابا دست رو دلم نزار که خونه؛ پول و کلوپم کجا بود بابا خوشیا.
بابا آخه نامردا بازاریابهای خوبی هم دارن بیشتر آدمو قلقلک میدن ...
این جمله رو خوندی؟
پیام اصلی بازی نیز این است:"برای نجات کسی که دوستش دارید تا چه اندازه پیش می روید؟"
یا مثلا این یکی رو ؟
Heavy Rain داستان نجات جهان یا یک شاهزاده خانم نیست بلکه داستان مردم عادی ای است که در شرایط غیرعادی قرار گرفته اند
من شک ندارم این از اون بازیا میشه که واسه همیشه ماندگاره.
کاشکی 360 هم یه همچین بازی انحصاری خوفی داشت ... ( مایکرو سافت که با این بازیهای انحصاریش شرمنده مون کرده ، نینجا گایدن و نینجا بلید و بانجو کازویی و 1000 تا آت و آشغال دیگه ، تازه تمام بازیهای خوبش مثل هیلو و گرز اف وار و فیبل و ... هم بلاخره آخرش واسه پی سی منتشر میشن که دیگه اسمش انحصاری نیست )
با این اوصاف هر موقع بخوای میشینی بازی رو از اول با یه داستان جدید میری !! انگار زندگیت رو از اول شروع کنی و هرکاری بخوای تو دنیای خودت بکنی !!! اووووووووف جلل خالق!!!
یک Trailer از GamePlay بسیار جالب بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر می کنم برای همچین بازیهایی کمی زود باشه ! امان از دست تبلیغات ...
البته در محیط محدود هم میشه داستانهای زیادی طراحی کرد ولی هر کار کنن محیط محدوده پس نمی تونه بازی خیلی متغیر باشه ... ولی جالبیش اینه که تا حالا تو همین محیط محدود داستان به این گستردگی درست نشده .
آدم پست هاي بچه هارو ميخونه دنيا رو سرش خراب ميشه : دي !
انشاالله همگي يه ps3 خوشگل ميخريد بازي ميكنيد !
در مورد بازي هيچي نميشه گفت واقعا ! بازيي هستش كه تمام احساسات عالم بشريت توش وجود داره ! يه جورايي زيادي عظمت داره !
چند وقت پيشم اگه اشتباه نكنم يه سري به بودن صحنات سك*سي در بازي اعتراض كرده بودن ! براي اينكه بازي به يه بازيه كامل تبديل بشه بايد يه همچين چيزايي هم توش باشه !
درسته بازي هاي انحصاري ps3 فوق العاده هستن اما
كم لطفي ميفرماييد !کاشکی 360 هم یه همچین بازی انحصاری خوفی داشت ... ( مایکرو سافت که با این بازیهای انحصاریش شرمنده مون کرده ، نینجا گایدن و نینجا بلید و بانجو کازویی و 1000 تا آت و آشغال دیگه ، تازه تمام بازیهای خوبش مثل هیلو و گرز اف وار و فیبل و ... هم بلاخره آخرش واسه پی سی منتشر میشن که دیگه اسمش انحصاری نیست )
راست میگه دیگه این ماکروسافت بازی انحصاری زیاد داره حتی بیشتر از عناوین PS3 ولی خدایی بازیهای انحصاری PS3 با اینکه تعدادشون کمتره ولی واقعاً هر کدومشون میتونن آدمو برای خرید این کنسول وسوسه کنن، ولی بازیهای انحصاری ماکروسافت خیلی اینطور نیستن مگه 2-3 عنوان همش، کلاً میانگین امتیازات رو هم که مقایسه کنی بازیهای انحصاری PS3 به صورت میانگین امتیازات بیشتری دارن. همین Heavy Rain و God Of War 3 رو به من بدن با یه PS3 برای 6 ماه دیگه هیچی بازی نمیکنم، بسته دیگه مگه آدم چقدر میخواد بازی کنه.
ماکروسافتم باید این سیاست سونی رو پیش بگیره یعنی بازی کمتر بده بجاش کیفیت IP ها رو بالا ببره.
Last edited by milky way; 01-11-2009 at 03:00.
به نظر میاد تاپیک بازی های اختصاصی PS3 یا شده آه و حسرت که چرا بازی برای PC نمیاد یا شده محل اعتراض 360 داران!!!
سایت Microsoft هست Email هم که به حمدالله همه دارید.یه Email بزنید اونجا اعتراض کنید!
فقط موندم این وسط یه عده که این وسط هیچ کارن میان و یه سری حرفهای نا مربوط می زنن! والا من که یادم نمیاد SONY تا حالا تبلیغات دروغی کرده باشه به نظر میاد کسانی که PS3 ندارن حافظشون از ما بهتره!
بعضی از دوستان بهتره برن اول PS3 بخرن بعد بیان شاهکار این کنسول رو تبلیغات معرفی کنن!
نه دوست عزیز
باور کنید هدف من از دادن این پست چیزی که شما فکر میکنید نیست
اتفاقا من خودم از کسانی هستم که قبول دارم Microsoft یک سری از بازی ها رو از اختصار Xbox 360 خارج میکنه و مثل بعضی از دوستان با این کار مخالفم اما همه می دونیم که تاپیک بازی های PS3 چه جوری پیش میره.حرف من اینه که دوستان عزیز اگه این طور مسائل رو حداقل در تاپیک بازی های Xbox 360 بیان کنن خیلی بهتره.بهتره تاپیک بازی های PS3 با مسائل بهتری پیش بره.در هر حال منظور من بی احترامی به دوستانی که به Microsoft انتقاد کردند نبود چون من خودم بعضی از این حرف ها رو تایید می کنم
اما هنوز از دستی که ادعا می کنن این بازی تبلیغات گله مندم.به دلیلی که قبلا هم گفتم.SONY اهل تبلیغات بی مورد نیست.حتی شما هم در پست های قبلی خودتون به این مورد صریحا اشاره داشتید که بازی شاهکاره.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)