اینو شما میگی عزیز !
.gif)
دختر عمه ی من رتبه ی 3 رقمی اورد ولی خونواده ش اجازه ندادن که بیاد الان بهترین رشته انسانی یعنی حقوق تهران رو بخونه ! خیلیای دیگه رو سراغ دارم چون اکثر خونواده ها برای اینکه دخترشون پا بشه بره یه شهره دیگه و مسائلی که ممکنه پیش بیاد خوب نگران میشن...
اینم بگم که تهرانی با تهرانی فرق میکنه ! دلیل نمیشه هرکسی تو تهرانه داره از همه امکانات بهترین استفاده
رو می کنه...ههمه اینا هزینه داره و هر کسی هم نمیتونه پرداختش کنه ! تهران همه جور آدمی توش پیدا میشه و بعضا خیلیا هستن که با بدترین شرایط دارن زندگی میکنن که یه شهرستانی در رده بالاتر از اون قرار داده !
ولی نمیشه گفت همه کسانی که تو شهرای دیگه هستن هیچ امکاناتی ندارن و فقط با یه کتاب! کنکور میدن در صورتیکه من خودم شاهد بودم مثلا رتبه 1 ریاضی چند سال پیش (خانوم فرهادی) که به اصطلاح شهرستانی بودن ! کلاس کنکور نرفتن ... کلاس کنکور رو اوردن خونشون و بهترین رتبه کنکور نصیبشون شد ! که از اینجور موارد خیلییییییییییی زیاده ...از طرفی تهرانی هم بوده که از پرت ترین ! نقطه تهران ( رتبه 3 انسانی امسال) و یا دوست خودم ( رتبه 25 فنی و حرفه ای) بدونه امکانات خاصی و بدترین شرایط مالی رتبه خوبی بیاره ( چون خودم میشناسم مثال میزنم ) ...پس لطفا منطقی قضاوت کنین و صرفا شهرستانی بودن و یا تهرانی بودن ! ملاکی واسه قبول شدن تو کنکور نیس ! یه جوری میگین انگاری تهرانی جماعت پاشو توی شهرستان نزاشته و از هیچی هم خبر نداره ...!!
در آخر هم باید بگم تا می تونستین نه تنها اینجا بلکه تاپیک مشابه یی (تکمیل ظرفیت ) به هم توهین کردین !
یعنی چی تهران ارث باباتون نیس و ...
فکر می کنم تاپیکی که زده شده هدفش یه نظر خواهی بوده ! نه کل کل و ... بین تهرانی و شهرستانی!
نه اینکه بیاین نظرتونو تحمیل کنین به هم دیگه !!
آقایون و خانومای به اصطلاح شهرستانی ! به جایی که تهرانی جماعتو محکوم کنین اگه واقعا از وجود همچین مسئله ای ناراحتین برین یقه کسانی رو بگیرین که این طرحو تصویب کردن و داره تو کشور اجرا میشه نه من و امثال من !