تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با بومی گزینی موافقید ؟

راي دهنده
74. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تهران هستم و موافقم

17 22.97%
  • تهران نیستم و موافقم

11 14.86%
  • تهران هستم و مخالفم

7 9.46%
  • تهران نیستم و مخالفم

39 52.70%
صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 111

نام تاپيک: با بومی گزینی موافقید ؟

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خیلی ها تو این دانشگاه ها زحمت کشیدن و فارغ التحصیل شدن ورفتند و به اعتبار اونها افزودن
    از تمام ایران پس این داشگاه ها باید نخبگان رو در خود جای بده نه کسانی که با سهمیه وارد شدند
    واقعا حیفه که با این سهمیه ها دانشجو های غیر مستعد وارد این دانشگاه ها بشند...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من با این طرح برای شهرستان ها به غیر تهران (دانشگاه های مادر) موافقم
    در تهران باید گزینش کشوری باشه
    خود تهرانی ها هم روزانه نرسونند شبانه رو که میرسونند!
    چون روزانه تو شهر دیگه با شبانه تو شهر خودت خرجش یکی میشه حتی تو شهر دیگه روزان خرجت بیشتره
    من دوباره این را نقل کردم تا تهرانی ها یکی از دلایل دیگه رو هم ببینن تا توجیه تر شن

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بله چون شما تهران یا ... نیستی !
    ولی خیلی از دخترا نمی تونن یا خونواده ها شون این شرایطو ندارن که شهر دیگه ای درس بخونن بنابراین حداقل بومی گزینی یه درصدی بهشون کمک میکنه تا شهر خودشون قبول بشن و به قول معروف آواره این شهر و اون شهر نشن !

البته به شرطیکه در کنارش درس بخونن وگرنه همه چیز به این راحتی نیس
    البته این خیلی از دخترها از نظر شما
    چون دختری که رتبه 3 رقمی اورده باشه خانواده اش امکان نداره اجازه ندهند که بره مطمئن باش هر جور شده میفرستنش
    Last edited by شاهزاده خانوم; 31-12-2008 at 02:45.

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته این خیلی از دخترها از نظر شما
    چون دختری که رتبه 3 رقمی اورده باشه خانواده اش امکان نداره اجازه ندهند که بره مطمئن باش هر جور شده میفرستنش
    اینو شما میگی عزیز !
    دختر عمه ی من رتبه ی 3 رقمی اورد ولی خونواده ش اجازه ندادن که بیاد الان بهترین رشته انسانی یعنی حقوق تهران رو بخونه ! خیلیای دیگه رو سراغ دارم چون اکثر خونواده ها برای اینکه دخترشون پا بشه بره یه شهره دیگه و مسائلی که ممکنه پیش بیاد خوب نگران میشن...

اینم بگم که تهرانی با تهرانی فرق میکنه ! دلیل نمیشه هرکسی تو تهرانه داره از همه امکانات بهترین استفاده
    رو می کنه...ههمه اینا هزینه داره و هر کسی هم نمیتونه پرداختش کنه ! تهران همه جور آدمی توش پیدا میشه و بعضا خیلیا هستن که با بدترین شرایط دارن زندگی میکنن که یه شهرستانی در رده بالاتر از اون قرار داده !
    ولی نمیشه گفت همه کسانی که تو شهرای دیگه هستن هیچ امکاناتی ندارن و فقط با یه کتاب! کنکور میدن در صورتیکه من خودم شاهد بودم مثلا رتبه 1 ریاضی چند سال پیش (خانوم فرهادی) که به اصطلاح شهرستانی بودن ! کلاس کنکور نرفتن ... کلاس کنکور رو اوردن خونشون و بهترین رتبه کنکور نصیبشون شد ! که از اینجور موارد خیلییییییییییی زیاده ...از طرفی تهرانی هم بوده که از پرت ترین ! نقطه تهران ( رتبه 3 انسانی امسال) و یا دوست خودم ( رتبه 25 فنی و حرفه ای) بدونه امکانات خاصی و بدترین شرایط مالی رتبه خوبی بیاره ( چون خودم میشناسم مثال میزنم ) ...پس لطفا منطقی قضاوت کنین و صرفا شهرستانی بودن و یا تهرانی بودن ! ملاکی واسه قبول شدن تو کنکور نیس ! یه جوری میگین انگاری تهرانی جماعت پاشو توی شهرستان نزاشته و از هیچی هم خبر نداره ...!!

در آخر هم باید بگم تا می تونستین نه تنها اینجا بلکه تاپیک مشابه یی (تکمیل ظرفیت ) به هم توهین کردین !
    یعنی چی تهران ارث باباتون نیس و ...
    فکر می کنم تاپیکی که زده شده هدفش یه نظر خواهی بوده ! نه کل کل و ... بین تهرانی و شهرستانی!
    نه اینکه بیاین نظرتونو تحمیل کنین به هم دیگه !!

آقایون و خانومای به اصطلاح شهرستانی ! به جایی که تهرانی جماعتو محکوم کنین اگه واقعا از وجود همچین مسئله ای ناراحتین برین یقه کسانی رو بگیرین که این طرحو تصویب کردن و داره تو کشور اجرا میشه نه من و امثال من !

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ولی فکر بچه ها هم خیلی مشغوله
    اونجا فکرشون فقط درسه یا چند تا چیزه ساده دیگه
    میشه بگید این حرف بر چه اساسی زده میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اینم بگم که تهرانی با تهرانی فرق میکنه ! دلیل نمیشه هرکسی تو تهرانه داره از همه امکانات بهترین استفاده
    رو می کنه...ههمه اینا هزینه داره و هر کسی هم نمیتونه پرداختش کنه ! تهران همه جور آدمی توش پیدا میشه و بعضا خیلیا هستن که با بدترین شرایط دارن زندگی میکنن که یه شهرستانی در رده بالاتر از اون قرار داده !
    ولی نمیشه گفت همه کسانی که تو شهرای دیگه هستن هیچ امکاناتی ندارن و فقط با یه کتاب! کنکور میدن در صورتیکه من خودم شاهد بودم مثلا رتبه 1 ریاضی چند سال پیش (خانوم فرهادی) که به اصطلاح شهرستانی بودن ! کلاس کنکور نرفتن ... کلاس کنکور رو اوردن خونشون و بهترین رتبه کنکور نصیبشون شد ! که از اینجور موارد خیلییییییییییی زیاده ...از طرفی تهرانی هم بوده که از پرت ترین ! نقطه تهران ( رتبه 3 انسانی امسال) و یا دوست خودم ( رتبه 25 فنی و حرفه ای) بدونه امکانات خاصی و بدترین شرایط مالی رتبه خوبی بیاره ( چون خودم میشناسم مثال میزنم ) ...پس لطفا منطقی قضاوت کنین و صرفا شهرستانی بودن و یا تهرانی بودن ! ملاکی واسه قبول شدن تو کنکور نیس ! یه جوری میگین انگاری تهرانی جماعت پاشو توی شهرستان نزاشته و از هیچی هم خبر نداره ...!!

آقایون و خانومای به اصطلاح شهرستانی ! به جایی که تهرانی جماعتو محکوم کنین اگه واقعا از وجود همچین مسئله ای ناراحتین برین یقه کسانی رو بگیرین که این طرحو تصویب کردن و داره تو کشور اجرا میشه نه من و امثال من !
    كسي كه تو تهران زندگي ميكنه و از امكاناتش استفاده نمي كنه تازه مثله يه نفر تو شهراي ديگست. البته اونجا امكاناتي براي استفاده وجود نداره!
    البته همه شهرا هم از امكانات بي بهره نيستند همون جوري كه خودتون گفتين اما به نظرم شما هم با اين موافق باشين كه هيچ جا امكاناتش مثله تهران نيست.و تو كلاس كنكور و ... هم هيچ جا به تهران نمي رسه.
    شما دو نفر از تهرانو مثال زدين كه بدون امكانات به رتبه هاي خوبي رسيدن حالا فرض كنين بهشون بگن به فلان دليل نمي تونين تو بهترين دانشگاه ايران تحصيل كنين. به نظرتون چه حسي مي شن؟ اين اتفاقيه كه براي اكثر نخبه هاي ايران تو شهراي ديگه افتاده و شما حتي حاضر نيستين قبول كنين در حقشون اجحاف شده.
    و يه حرف خيلي قشنگ هم خودتون زدين كه صرفا شهرستانی بودن و یا تهرانی بودن ! ملاکی واسه قبول شدن تو کنکور نیس !اين حرف تمام بچه هاي ايرانه كه تو تهران زندگي نمي كنن. اما متاسفانه اين قانون شهر زندگي رو مهمترين ملاك براي قبولي قرار داده اونم به طور ناعادلانه.
    هر چند ممكنه اين بحثا فايده اي نداشته باشه اما اين خيلي عجيبه كه شما حتي حاضر به پذيرفتن حرف حق هم نيستين و فكر مي كنين همه سعي در قبولاندن نظرشون به شما دارن.

7. 3 کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر حرفه اي Saeed_TnT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    South Park - Colorado

پيش فرض

من نمی دونم اونی که داره میگه من نمیتونم از تهران خارج بشم درس بخونم پس دخترخاله ی ما آدم نیست که واسه کار باید بره کنگان(یه شهر جزو مناطق دور افتاده بوشهر) کار کنه؟ ...
    دیواری کوتاهتر از بوشهر ما گیر نیوردین هی فرط و فرط مثالش میزنین؟؟!! یعنی اینقد محرومه؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دیواری کوتاهتر از بوشهر ما گیر نیوردین هی فرط و فرط مثالش میزنین؟؟!! یعنی اینقد محرومه؟؟
    راستش من دو بار بوشهر امدم اونقدر ها هم محروم نیست (از خرمشهر خیلی سر تره)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اینو شما میگی عزیز !
    دختر عمه ی من رتبه ی 3 رقمی اورد ولی خونواده ش اجازه ندادن که بیاد الان بهترین رشته انسانی یعنی حقوق تهران رو بخونه ! خیلیای دیگه رو سراغ دارم چون اکثر خونواده ها برای اینکه دخترشون پا بشه بره یه شهره دیگه و مسائلی که ممکنه پیش بیاد خوب نگران میشن...

در آخر هم باید بگم تا می تونستین نه تنها اینجا بلکه تاپیک مشابه یی (تکمیل ظرفیت ) به هم توهین کردین !
    یعنی چی تهران ارث باباتون نیس و ...
    فکر می کنم تاپیکی که زده شده هدفش یه نظر خواهی بوده ! نه کل کل و ... بین تهرانی و شهرستانی!
    نه اینکه بیاین نظرتونو تحمیل کنین به هم دیگه !!

یک نکته تهران هم خودش یک شهرستانه
    ما هم عاشق شهر شما نیستیم بحث سر امکانات تحصیلیه بله عزیز من اگه این استادهای کنکوری توی شهر من بودند اونوقت من مجبور نبودم از شهر خودم پاشم برم یک شهر دیگه تا یک استاد پروازی مثل مقسمی بیاد به من درس بده
    در ضمن خیلی معذرت میخوام که این حرف را میزنم اما کلا این خانواده هایی که نمیزارند بچه هاشون از کنارشون تکون بخورند از نظر فرهنگی خیلی تو سطح پایینی هستند

11. 4 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نمی دونم طرح مسخره تر از این هم می تونه نصویب بشه یا نه.من کامپیوتر (فنی حرفه ای) خوندم.تو تهران که 2 تا دانشگاه بیشتر نداره.یه دونه هم کرج.دانشگاه های تهران و کرج هم چون تاپ هستن قضیه ی بومی گزینی در موردش صدق نمی کنه.شهر ها و شهرستان های دیگه هم چون اکثرا بومی گزینی توشون اجرا می شه ما باید رتبمون بالاتر از کسی باشه که تو اون شهر یا شهرستان زندگی می کنه.خداییش انصاف نیست.سر همین بومی گزینی من فعلا پشت کنکور موندم.
    Last edited by SADEGH 7; 31-12-2008 at 15:00.

13. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •