دوستان ميشه آدرس اينجا رو بدين؟من از آریانت گرفتم اولین نمایندگی لپ تاپ از همون سایته که گفتم ،اول یارو میگه 370 ولی جای چونه داره دیگه ارزونترین جا همینه من همشو زنگ زدم (توی مجتمع پایتخته
دوستان ميشه آدرس اينجا رو بدين؟من از آریانت گرفتم اولین نمایندگی لپ تاپ از همون سایته که گفتم ،اول یارو میگه 370 ولی جای چونه داره دیگه ارزونترین جا همینه من همشو زنگ زدم (توی مجتمع پایتخته
منم ادرس دقیق شو میخوام
آدرس فقط از طریق پیغام خصوصی مطرح کنید دوستان ... چون پاک میشه مطابق قوانین
سلام دوستان الان که ديگه چند نفري تو اين تاپيک دارنش و کم کم داره زياد هم ميشه!
يکي يه زحمت آفيس 2007 رو ميکشه نصب کنه ببينيم چه جورياست؟
ولي من فيلم fear ديدم که اجرhش کرده بودند حالا آفيس 2007 که ديگه بايد به راحتي کار کنه؟
راستي کلا ميشه به صداش اکتفا کرد يا نه بايد يه اسپيکر جدا (البته در بيرون) براش خريد؟
کلا اين نتبوک چيا کم داره (به جز دي وي دي رايتر)که با اکسترنال ميشه حل کرد يا نکرد؟
کسي در مورد اتم اطلاعاتي نداره؟
ببخشيد آخه کسي جواب نداد!
سلام دوستان با اين که جواب مزاحمتون رو نميديد!
يه مجموعه کاما از کليپ تصويري با دانلود مستقيم و ام پي 4 ميگذارم!
فقط کافيه کپي کنيد و پيست و دانلود و يه صلوات!
خودم آمادشون کردم ولي هنوز دانلودشون نکردم!
اينم لينکا!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم ميزارم اگه خواستيد خيلي دارم تقريبا تا صفحه 20 کليپ هاي مهم رو آماده کردم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام نميدونم مشکل از کجاست ولي ديشب کار ميکرد و بعضياش کار نميکنه شايد ----- شده!
سلام به بر و بچز.
من همین هفته ی پیش از علاالدین خریدم. با گارانتی 370000
office 2007 هم خوب اجرا میکنه من که تا حالا مشکلی نداشتم، مگر اینکه ویندوزش home edition هست که خوب یکم ستمه. ولی هیچ مشکلی نداره با برنامه های جانبی میشه به ویستا تبدیلش کرد
خیلی با حاله هم کلاس داره هم کار آدم رو راه میندازه.
من که میتونم به راحتی با سیستم خونگی خودم مقایسه کنم.
قبول دارم CPU یکم ضعیفه ولی نمیخوایم باهاش Call of duty 5 بازی کنیم، من خریدم برای کارای دانشگاهم و تایپ و خوندن فایل Pdf و از این چیزا در کل خیلی کارم رو راه انداخت. اتفاقا دارم روی یه طرحی کار میکنم که این همیشه باهامه.
چند وقت پیش رفته بودم شهرداری تهران با یکی از بچه ها و یه عده دیگه جلسه ای داشتیم، واقعا سرفرازم کرد آخه اتوکد 2008 هم روش نصب کردم توپ.
البته فکر نکنید گفتم جلسه داشتیم که کلاس بیام، من یه دانشجو هستم توی دانشگاه تاکستان که اومده بودیم تا با بچه ها مشورت کنیم که شهردار هم آشناش بود همین.
در کل این اولین پستم بود و گفتم شاید به دردتون بخوره.
در مورد Office 2007 اکثر کامپیوترها باهاش مشکل دارن نه فقط این فسقلی.
Down with Israeel
کسی جواب منو نمی ده؟
سلام
لطفا از کدوم مغازه از علا الدین خریدن بهم pm بدین ضمنا رم شما 1 گیگ هست یا 1/5 گیگی
سلام لطفا اردس دقیق مغاز ه رو تو پایتخت pm بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)