تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 65 از 65

نام تاپيک: گوشی سیمبین در حد 280 تومان

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزیز منم به شما پی1 را پیشنهاد میکنم.
    پی1 بیشتر انتظارات را بر طرف میکنه.
    یکی از انتظارات ما از گوشی امروزه سیستم عامل میباشد که پی1 در این مورد کمبودی نداره و برنامه های خوب و کاربردی داره.
    اس ام اس هم که خوراکشه.من الان پی1 دارم و به راحتی و با سرعتی زیاد اس ام اس میدم.به نظره من کیبورد خوبی داره و خوب طراحی شده.
    در مورد استفاده از اینترنتم که گوشی های لمسی خوراکشونه به خصوص پی1 با این سیستم عاملش(یو ای کیو)
    سرعتشم که خوبه.من الان یه رم دو گیگ روش انداختم به همراه 49 تا برنامه که نصفشون بازی میباشد.از سرعت گوشی اصلن کم نشده.
    در مورد پی دی اف هم که خودتون اشاره کردین.بسیار خوب عمل میکنه.
    در مورد باطری هم که باطری خوبی داره و مشکلی در این مورد هم نداره
    ...........
    اینا یه سری از مزایایه پی1 بودن که فکر کنم برای خریدنش کافی باشه.اگه شما انتظاراتونو کامل تر بگین من براتون یه مقایسه بین پی1 و ان78 با توجه به انتظاراتون در اینجا میزارم تا کمکی بتون کرده باشم
    البته حالا همه نیان بگن که چون خودش پی1 داره داره میگه پی1 بهترینه......من نمیگم پی1 بهترینه.چون الان گوشی های زیادی هستن که چنین مشخصاتی را دارن شاید بهتر از پی1 هم داشته باشن ولی به نظره من امکانات پی1 قابل قبول میباشد........
    Last edited by merikh_merikh; 13-02-2009 at 18:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام جهت اطلاع دوستاني كه پيشنهاد نوكيا ميدن عرض كنم با توجه به ممنوعيت واردات نوكيا به ايران گارانتيه اين گوشي و خريد و فروش اون از اين به بعد خلاف قانون در ايران محسوب ميشه پس در خريد نوكيا كاملا دقت كنيد

داره خودمونی میشه Mo7amad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آسمانخراش

پيش فرض

سلام جهت اطلاع دوستاني كه پيشنهاد نوكيا ميدن عرض كنم با توجه به ممنوعيت واردات نوكيا به ايران گارانتيه اين گوشي و خريد و فروش اون از اين به بعد خلاف قانون در ايران محسوب ميشه پس در خريد نوكيا كاملا دقت كنيد
    من تو روزنامه دنیای اقتصاد چنین مطلبی نخوندم.میشه منبعش رو بزارید؟ یعنی الان کل موبایل فروش ها خلافکار حساب میشن؟

پ.ن: **** بابای قانون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من تو روزنامه دنیای اقتصاد چنین مطلبی نخوندم.میشه منبعش رو بزارید؟ یعنی الان کل موبایل فروش ها خلافکار حساب میشن؟

پ.ن: **** بابای قانون
    خراسان، اطلاعات، كيهان و ... و عرض كردم از اين به بعد نه اونايي كه قبلا آورده شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه FA6161's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    KHONAMON

پيش فرض

N73 ديگه اصلش تو بازار نيست چينم زياد خوب نيست تازه به نظر من خيلي قديميه اما n78 باتوجه به امكاناتش خوبه

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •