1281 خیلی قدیمیه!خوب اگه 1345 نصب نشد 1318 رو امتحان کردید؟اون که دیگه ریپک شده و به گمانم جواب بده؟
خوش باشی
1281 خیلی قدیمیه!خوب اگه 1345 نصب نشد 1318 رو امتحان کردید؟اون که دیگه ریپک شده و به گمانم جواب بده؟
خوش باشی
آقا چرا کامل توضیح نمیدید ؟ فکر میکنید همه مثل خودتون آخرت انگیجن ؟ برای ما مبتدی ها هم توضیح بدید چرا فایل رو اکسترکت میکنیم چندتا فایل ناشناخته میاد ؟
شما هنوز تو extract کردن فایل هستی ؟؟؟؟
اینقدر extract کن تا به فایل ngage. برسی ....... بعدش فایل رو به گوشیت منتقل کن ......
لطفا در مورد آقا مجید درست صحبت کنید.هر چی باشه تجربه و اطلاعاتش از من و شما خیلی بیشتره.
شما هم پست اول همین تاپیک رو با دقت بخونی به ساده ترین شکل آموزش داده.
مسخره چیه حاجی ......... من کسی رو مسخره نکردم ........
من تو اون تاپیک تحقیر شدم ؟؟؟؟ من که تو همون تایپک دوباره گفتم ....... مثل اینکه شما ندیدی ......
در مورد سوالتون هم فکر کردم بازیها رو میگید ...... شما ذکر نکردی که فایل SignGame منظورته .......
جواب سوالتون هم تو پست اول بود :
4-فایل signgame رو باز کنید این پنجره باز میشه:
![]()
Last edited by Majid393; 14-01-2009 at 21:06.
دوستان چرا این قدر بد با هم صحبت میکنین؟دیگه یه بازی موبایل ارزش نداره به خاطرش با هم بحث کنین.
بعدش هم تا یه نفر یه اشتباه کوچیک میکنه همه میشن عالم و استاد و شروع میکنن به نصیحت کردن و تذکر دادن که از شما بعید بود و شما دیگه چرا و....حالا مجید یه اشتباه کرد دیگه نباید سرزنشش کنید.بعدشم مجید کی یکی رو مسخره کرد که این دفعه دومش باشه؟
مجید تو هم وقتی میبینی این طوری باهات حرف میزنن خوب دیگه چرا جوابشون رو میدی؟اصلآ دیگه کمک نکن تا ببینم کی باید تحقیر بشه.
سلام
من روی 5320 تست کردم بازیها اجرا میشه ولی میخواستم بدونم که با این روش بازیها دیگه ترایال نیست؟یعنی بازیها کامل قابل استفاده هستند؟
ضمنا اگه میشه fifa09 رو یه جای دیگه بذارید من با mediafire مشکل دارم.
ممنون
خیر .... به صورت فول و کرک شده میتونید از بازیها استفاده کنید .....
( یادآور میشم که هنوز مشکل تریل شدن بازیها در fp2 باقی میمونه )
البته ممکنه همشون رو 5320 جواب ندن ، چون این روش مخصوص n82 : fw30 هست ......
اگه لینک fifa09 براتون پیدا کردم ، همینجا میذارم ....![]()
Last edited by Majid393; 15-01-2009 at 22:32.
با تشكر از مدير محترم من تمام مراحل كار را انجام دادم اما در اون پوشه بازي ساين شده رو نميسازه اگه لطف كنيد منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم از لطفتون.
با سلام خدمت مدير محترم
من تمام مراحل كار را طبق گفته شما انجام دادم اما در اون پوشه بازي ساين شده رو نميسازه اگر منو راهنمايي كنيد از لطفتون ممنون ميشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)