تو سوزه 11 من فايلهاي مربوطه رو دريافت كردم هنگام نصب اين ايرادها رو آورد مي شه يكي راهنمايي كنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو سوزه 11 من فايلهاي مربوطه رو دريافت كردم هنگام نصب اين ايرادها رو آورد مي شه يكي راهنمايي كنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستور sudo rm -r ~/.kde && sudo reboot رو هم زدی در محیط متنی؟ ( قبلش محیط گرافیکی رو متوقف کنی)
سلام
حالا ما که از فدورا ۹ استفاده می کنیم چه کنیم ؟
ما دل نداریم ؟
ما هم دوست می داریم !
ما چاره ای نداریم !
عزیزم در صفحه قبل از طریق روش نصب مخزن( yum) میتونی نصبش کنی، البته اگر سرعتت خوبه...
راستی چر افدورات رو به 10 ارتقاء نمیدی؟؟؟؟
همه تکنولوژیش بالاتره؛ هم سرعت بالاتر؛ هم دیسک جانبی هم در سایت سیتو هست که دیگه نیازی به اینترنت نیتس و 3400 بسته داره...
در صفحه قبل در مورد فدورا ۱۰ بود گفتم شاید حتما باز این ۹ رو کسی آدم نمیدونه. ...
راستی الآن تو ۹ این kde واقعا مسخره هست و گنوم خیلی بهتره. این مشکلاتش توی این جدیده برطرف شده یا همچنان قات میزنه ؟!
فدورا 9 از نسخه ی بسیار قدیمی و پر از اشکال KDE 4.0.3 استفاده می کنه ! اگر KDE 4.2 رو تجربه کنید , تفاوت رو به کلی احساس خواهید کرد. به جرات میتونم بگم که هیچ کدوم از اشکالات و ایرادات KDE 4.0.x در نسخه ی 4.2 وجود نداره و امکانات و قابلیت های بسیار زیادی نسبت به اون نسخه ( KDE 4.0 ) اضافه شده. البته لذت استفاده از KDE 4.2 به اینه که قبل از استفاده از این نسخه از ابتدا با KDE4 زندگی کرده باشید. یعنی قبلش با KDE 4.0 و KDE 4.1 کار کرده باشید تا روند صعودی و پیشرفت این میزکار رو به وضوح مشاهده کنید.
در مورد استفاده از فدورا 9 یا 10 , جای بحثش توی این تاپیک نیست. هر چند با فدورا کلا مخالفم ولی اگر اصرار دارید که از فدورا استفاده کنید , همونطور که احمد عزیز گفت من هم توصیه می کنم که از فدورا 10 استفاده کنید و سپس به KDE 4.2 ارتقا بدید.
ها؟؟!! اومدی نسازی حسین جان ها!هر چند با فدورا کلا مخالفم
سلام
اگر امکانش هست لینک دانلود این برنامه Wicd رو بگذارید.من اصلا با kde نمی تونم به اینترنت وصل بشم تا بتونم نصبش کنم.اگر امکانش هست لینک دانلود رو بگذارید تا دانلود بکنمش.
اگر آموزش خاصی هم داره ممنون میشم بگذارید
ممنون
حسین جان من از محیط گرافیکی خارج شدم دستور بالا رو هر جفتش رو زدم... ولی قبول نمیکنه که تنظیمات قبلی رو پاک کنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)