سوالاش هم خوبهسلام با نظر ایشان کاملا موافقم سنجش جدا از برنامه ریزیش 100% بهتر از تمام ازمون ها هستش
اخرین ازمون پارسالش (مرحله 8):110 هزار شرکت کننده داشت(رشته ریاضی)
کانون که همش تالیفیه
سوالاش هم خوبهسلام با نظر ایشان کاملا موافقم سنجش جدا از برنامه ریزیش 100% بهتر از تمام ازمون ها هستش
اخرین ازمون پارسالش (مرحله 8):110 هزار شرکت کننده داشت(رشته ریاضی)
کانون که همش تالیفیه
من هم از امروز رسما به جمع برادران قلم چی مخلوط شدم![]()
دوستان
کسانی که پارسال کنکور دادن از اونها بپرسین که سنجش خوبه یا قلم چی
من پارسال هر دوی آزمونش را دادم و بعد از کنکور فهمیدم که سنجش اصلا به درد نمیخوره هر کی پارسال کنکور داده میگن سنجش بده
ماها الکی از هوا نمیگیم که سنجش به درد نمیخوره.
تعداد داوطلب به درد نمیخوره اون چیزی که مهم است کیفیت سوالها مهمه.
ولی من اکثر دوستام که پارسال پیش بودن و قبوی نشدن هم پارسال سنجش می دادن هم امسال دارن آزمون های سنجش رو میدن.اگه سال اول میدیدن بد بود پس چرا سال دومم اومدن؟پس حتما از بقیه آزمون ها بهتر بوده!
![]()
من پارسال کنکور دادم و میگم سنجش بهتره!دوستان
من پارسال هر دوی آزمونش را دادم و بعد از کنکور فهمیدم که سنجش اصلا به درد نمیخوره هر کی پارسال کنکور داده میگن سنجش بده
بخاطر حرف بقیه !اگه سال اول میدیدن بد بود پس چرا سال دومم اومدن؟پس حتما از بقیه آزمون ها بهتر بوده!![]()
چون میگن سوالاش در حد کنکوره ...در صورتی که اینطور نیس مثل امسال
هر رتبه ای که بیاری تو آزمونای جامع ، تقریبا همون رتبه رو تو کنکور هم میاری
تعداد داوطلب مهمهتعداد داوطلب به درد نمیخوره اون چیزی که مهم است کیفیت سوالها مهمه
ولی خوب کیفیتش هم نه میشه گفت همیشه خوبه نه خیلی بد
خوب آره ...چند نفری هستن مثل دوستمون سهیل که شریف قبول شده اونم معتقد هس کانون خیلی بهتره !!کسانی که پارسال کنکور دادن از اونها بپرسین که سنجش خوبه یا قلم چی
در هر صورت تا درس نخونی هیچ کدوم واست معجزه نمی کنن ... ولی من خودم برنامه ریزی قلمچی رو خیلی بیشتر قبول دارم تا سنجش
بچه های پارسال ما که شریف هم قبول شدن وقتی میومدن با ما صحبت میکردن سنجشو آموزش پرورشو میدادندوستان
مگه سنجش اموزش و پرورش با شرکت تعاونی کارکنان سازمان سنجش فرق داره؟![]()
Last edited by majid.khaledi; 28-12-2008 at 12:32.
آره.من از یه دوست عزیزیشنیدم که آزمون آموزش و پرورش میده.من ازش پرسیدم فرق داره با سنجش؟گفت آره.
یعنی یه سنجش داریم یه آموزش!
خوب چطور میشه ثبت نام کرد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)