از تمامی جمع معذرت می خوام (لطف بزرگی در حقم کردین )متوجه اشتباهم شدم
ممکنه خواهش کنم یه نفر امتحانش کنه ببینم از بقیه کامپیوتر ها کار میکنه یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از تمامی جمع معذرت می خوام (لطف بزرگی در حقم کردین )متوجه اشتباهم شدم
ممکنه خواهش کنم یه نفر امتحانش کنه ببینم از بقیه کامپیوتر ها کار میکنه یا نه
کار می کنه .
نمی دونم با چه زبونی از همه تشکر کنم ممنون از اینکه نزاشتین وسط کار ولش کنم (الان یکی از شادترین لحظات زندگیم )![]()
یه سوال : در جدول mysql دکمه های رادیویی چطوری تعریف باید کنم من قبلا اینطوری می نوشتم ولی در جدول نمیدونم ؟؟؟
شما تو Mysql دکمه رادیویی تعریف میکردی؟!!!!
ببین دکمه رادیویی واسه html ه نه Mysql!
در هر صورت اینو ببین:
راستی بهتره واسه اینکه تاپیک ها بهم ریخته نباشن واسه سوالات دیگت یه تاپیک جداگانه بزنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
چرا این خظا رو می گیره
Unknown column 'shsh' in 'field list'
SQL: INSERT INTO `table1` (`id`,`firstname`, `lastname`, `shsh` , `tarekht` , `nationality` , `codm`) VALUES ('', '' , '', '' , '' , '' , '')
داره میگه شما تو دیتابیست فیلدی به نام shsh نداری چک کن ببین بقیه هم مثل این نباشه. (این فیلد برو بساز)
تمام فیلدها رو ساختم . وقتی sub می زنم اطلاعات انتقال پیدا می کنه و در phpmysql در cpanel یک id جدید نشون میده ولی هیچ نوشته ای را در جدول نمیاره و تمام فیلدها رو خالی نشون میده
دوست من تو لوکال یکی یکی چک کن مشکلاشو پیدا کن بعد آپلود کن. این ارور داره اینو میگه: فیلدی با نام shsh نیست که من درج کنم.
ایراد از cpanel و phpmyadmin نیست.
سلام بازم منم
چرا از b$ به بعد در جدول mysql اسم خود هر فیلد میاد به جای مقدار وارد شده ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال پیش اومد برام : فرم کامل شد و وقتی اطلاعات از کامپیوتر خودم وارد می کنم وارد جدول در cpanel می شود و می توانم اطلاعات وارد شده ببینم ولی شخص دیگه ای از یک کامپیوتر دیگر اطلاعات پر می کنه و ارسال می کنه در cpanel وارد می شه و یک id جدید نشون میده ولی تمامی فیلدها رو خالی نشون می ده .
چرا ؟؟؟؟؟ این مشکل پیش اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)