تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 18 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 175

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای خرید کارت گرافیک

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز اصلا 9500GT ddr2 بدرد نمی خوره!!!شما با خرید 4670 و یا 9600GT بین 85 تا 105 بیش از 2 برابر افزایش کارایی داشتی!!!!

این بازی که خودش تست FPS داره!با این حال از FRAPS استفاده کنید

9600GSO 1.5 هم بدرد نمی خوره!!!

یا 9600GT تا 110

یا 9800GT/4830 تا 130

4770 و 4850 تا 150

رو تنظیمات آخر رزولیشن احساس میکنم یکم آهسته میشه بعضی وقتا !!!! تو بازی
    د وست عزیز یه چی میگی ها! 9500GT ddr2 بتونه حداکثر تنظیمات و رزولوشن gta iv رو اجرا کنه که دیگه کسی 260 و 4870 و ...نمی خره ...

مادربود هم asus p5kplse نصب کرده 80 تومن خوبه؟
    نه!!!

Gigabyte ep43s3l یا biostar tp43d2a7

پ.ن:الان 9600GT راحت حدود 95-100 گیر میاد!!!
    Last edited by Kianoosh; 18-09-2009 at 19:34.

2. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خیلی ممنون که سریع جواب میدین

اگر صبر کنم کارت گرافیکم دست دوم محسوب میشه و قیمشت میاد پا یین درسته؟

به خاطر همین میخوام زودتر تعویضش کنم فروشنده خودش گفته اگه راضی نباشی بیار تعویض کنم

این 9600 هم 1.5 گیگ قیمتشم که زیاده 150000 !!!!!!! من 70 تومن دادم به 9500 باید حدود 70 تومن دیگه بدم برای 9600 ؟

xfxهمش نیم گیگ بیشتره که !!!! چرا اینطوری گرونه؟ حالا 1 گیگ زوتاک بخرم یا 1.5 گیگ xfx?
    -------------------------------------------------------------------------------
    شرمنده زیاد سوال میکنم

مادربود هم asus p5kplse نصب کرده 80 تومن خوبه؟

در نهایت یه سوال دیگه. چه کسی رو تنظیمات high رزولیشن بازی gta رو بدون لق 0 درصد رون رون بازی کرده ؟ مدل کارت گرافیکش چیه ؟
    همون جوری که گفتن دوستمونم GSO زیاد جالب نیستو GT بهش ترجیح داره اما همین GSO رو من دیدم پسرخالم داره خوب بود از نظر من اما قیمتش به نظر من بالاست...150 نیست اون جا چرت زده حدود 120 اینا باید باشه اینم بیشتر بخاطر همون نیم گیگشه...9600 بهتره
    شما زوتاک رو بگردی حدود 100 می تونی گیر بیاری...لایون کامپیوتر زده بود 110 معمولاً قیمتاش نزدیک به بازاره فکر کنم حدود 100 بشه پیدا کرد...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چرا این لایون کامپیوتر این جا نوشته نمی شه؟؟؟lioncomputer

4. این کاربر از Rohham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

دوست عزیز اصلا 9500GT ddr2 بدرد نمی خوره!!!شما با خرید 4670 و یا 9600GT بین 85 تا 105 بیش از 2 برابر افزایش کارایی داشتی!!!!

این بازی که خودش تست FPS داره!با این حال از FRAPS استفاده کنید

9600GSO 1.5 هم بدرد نمی خوره!!!

یا 9600GT تا 110

یا 9800GT/4830 تا 130

4770 و 4850 تا 150

د وست عزیز یه چی میگی ها! 9500GT ddr2 بتونه حداکثر تنظیمات و رزولوشن gta iv رو اجرا کنه که دیگه کسی 260 و 4870 و ...نمی خره ...

نه!!!

Gigabyte ep43s3l یا biostar tp43d2a7

پ.ن:الان 9600GT راحت حدود 95-100 گیر میاد!!!
    من موندم gta کارت گرافیک 512 میخواد دیگه درسته؟ من با 1 گیگ چرا نمیتونم با بهترین گرافیک بازی کنم

9600 gt که میگین همون زوتاکه منظورتون؟ حالا من بخرمش میتونم رو آخرین تنظیمات روزلیشن بدون هیچ لقو

آهستگی بازی راحت بازی کنم ؟ شما خودت کارت گرافیکن چیه ؟ راضی هستی؟ gta رو آخرین رزولیشن با

راحتی بازی میکنی ؟

اینطور که معلومه بین 9600 و 4670 باید یکی رو انتخاب کنم حالا کدومش به نظرتون برا بازی به درد بخورتره؟؟

همون جوری که گفتن دوستمونم GSO زیاد جالب نیستو GT بهش ترجیح داره اما همین GSO رو من دیدم پسرخالم داره خوب بود از نظر من اما قیمتش به نظر من بالاست...150 نیست اون جا چرت زده حدود 120 اینا باید باشه اینم بیشتر بخاطر همون نیم گیگشه...9600 بهتره
    شما زوتاک رو بگردی حدود 100 می تونی گیر بیاری...لایون کامپیوتر زده بود 110 معمولاً قیمتاش نزدیک به بازاره فکر کنم حدود 100 بشه پیدا کرد...
    کد:
    چرا این لایون کامپیوتر این جا نوشته نمی شه؟؟؟lioncomputer
    اون پسر خالتون تو بازیها اصلا مشکلی نداره مثلا رو همین gta رو تنظیمات آخر رزولیشن بازِی ؟

ینی زوتاک بخرم میتونم به اون چیزی که تو بازی gta می خام برسم؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من موندم gta کارت گرافیک 512 میخواد دیگه درسته؟ من با 1 گیگ چرا نمیتونم با بهترین گرافیک بازی کنم

9600 gt که میگین همون زوتاکه منظورتون؟ حالا من بخرمش میتونم رو آخرین تنظیمات روزلیشن بدون هیچ لقو

آهستگی بازی راحت بازی کنم ؟ شما خودت کارت گرافیکن چیه ؟ راضی هستی؟ gta رو آخرین رزولیشن با

راحتی بازی میکنی ؟

اینطور که معلومه بین 9600 و 4670 باید یکی رو انتخاب کنم حالا کدومش به نظرتون برا بازی به درد بخورتره؟؟

اون پسر خالتون تو بازیها اصلا مشکلی نداره مثلا رو همین gta رو تنظیمات آخر رزولیشن بازِی ؟

ینی زوتاک بخرم میتونم به اون چیزی که تو بازی gta می خام برسم؟؟
    واقعیت من خودم زیاد اهل بازی نیستم اما این پسر خالم GTA رو گرفت نتونست نصب کنه اما یه بازی داشتم اسمش رو نمی دونم دقیقاً فقط می دونم 2 اش الآن داره میاد تو بازار!!!!!!!!!!!!!!!!!آدرس نگاه کن فقط....به هر ترتیب بازی از لحاظ گرافیکی بسیار قوی بود...اون جوری که من دیدم اون بازی رو در حضور خودم روی بالاترین حد گرافیکی گذاشتیم بدون کوچکترین گیری اجرا کرد...call of duty world at war رو هم خودم دیدم که اجرا کرد فکر کنم حداقل رو مدیوم بود بدون هیچ گیری و بسیار خوب...اما یه دوستی دارم که 7 8 ماه پیش 9600GT رو گرفت و اولین کاری کرد
    بازی کردن همین GTA iv بود...باز هم اطلاع ندارم رو چه حدی بازی می کرد و مشکلی نداشت باهاش...
    در زمینه ی این که فرمودین مگر 1 گیگ نیست...حافظه ی گرافیکی یه فاکتور از فاکتورهای انتخاب گرافیکه...فاکتورهای مهم تر دیگری هم وجود داره از جمله Memory clock و GPU clock و Bandwitch و ...که فاکتورهای قوی بودن یه کارتن و صرفاً یه کارت بخاطر داشتن حافظه ی بالا نمی تونه کارت خوبی باشه...ملاً واحدهای سایه زنی ی یه کارت عامل مهمیه که روش تکیه می شه همین FPS ای که تو چارت ها پیدا می شه فاکتور بسیار مهمیه...

7. این کاربر از Rohham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به نظر من 9600GT بهتره...همون زوتاک رو هم بگیرید...قیافش و مشخصاتش رو هم تو همون سایت لایون هستش اگر نه می تونید سه سر به خود سایت زوتاک بزنید...سرچ کنید ZOTAC می تونید سایتش رو پیدا کنید و اون جا ببینیدش.

9. این کاربر از Rohham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

به نظر من 9600GT بهتره...همون زوتاک رو هم بگیرید...قیافش و مشخصاتش رو هم تو همون سایت لایون هستش اگر نه می تونید سه سر به خود سایت زوتاک بزنید...سرچ کنید ZOTAC می تونید سایتش رو پیدا کنید و اون جا ببینیدش.
    خوب شما یه لطفی بکن
    برتری این زوتاک نسبت به 9500 و 9600 1.5 گیگ رو بگو، از چه لحاظ میگین بهتره؟ خوب حتما یه دلیل داره دیگه

ممنون از راهنمایت

اینم عکس از فریمور بازیم: چطوره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خوب شما یه لطفی بکن
    برتری این زوتاک نسبت به 9500 و 9600 1.5 گیگ رو بگو، از چه لحاظ میگین بهتره؟ خوب حتما یه دلیل داره دیگه

ممنون از راهنمایت

اینم عکس از فریمور بازیم: چطوره؟

کد:
    [2254]=on&prod[2067]=on
    به لینک بالا یه نگاهی بندازید...جالب بود تو یه مقایسه ای همین الآن من دیدم که 4670 بهتر از 9600 جواب داده بود البته با کمترین اختلاف...به نظرم دوستان دیگری که بهتر توضیح می دن توضیح بدن بهتر باشه...
    در مورد این تصویری که قرار دادی خوب تعداد فریم بر ثانیه (میانگینش)خوب کمه...مشخصاً کمه در این رزولوشنی که قرار دادید...اگر برای رزولوشن های بالاتر بود شاید طبیعی باشه اما خوب همین رزولوشن مشخص می کنه ...
    در مورد 9500 و 9600 ها به لینک های زیر یک نگاهی بندازید و به فاکتورهایی که گفته بودم یعنی کور کلاک و مموری کلاک و بندویچ و ...توجه کنید متوجه خواهید شد چرا کدوم بهتر از کدوم می شه...
    9600gso
    کد:
    9600GT
    کد:
    9500GT
    کد:
    امیدوارم کمکتون کرده باشه

12. این کاربر از Rohham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز

9600GSO 1.5 مفت گرونه نه چون 150 تومنه 120 تومن هم باشه بدرد نمی خوره چون ddr2 هست!!!

همونطور که توضیح داد دوستمون به حافظه نیست که 512 مگ بخواد یا یه گیگ

من گیمر نیستم ولی این بازی فراتر از این حرفهاست که بازی نکنی این نتیجه تست قدیمی من هست البته با اورکلاک شدید:

Statistics
    Average FPS: 32.55
    Duration: 37.17 sec
    CPU Usage: 89%
    System memory usage: 88%
    Video memory usage: 100%

Graphics Settings
    Video Mode: 1600 x 1200 (85 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: Highest
    View Distance: 100
    Detail Distance: 100

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Service Pack 3
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
    Video Driver version: 181.00
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    Intel Pentium III Xeon processor

File ID: benchmark.cli

9600GT حدود 20% از 4670 قویتره و الان جز حداقلها برای اجرای بازی های روز هست

ر مورد این تستی که گذاشتی مومن خدا این شد بالاترین تنظیمات و رزولوشن!؟بعد فریم 22 متوسط هست قطعا شما تو صحنه های پر آبجکت و شلوغ (انفجار -پرواز و ...) فریمت زیر 15 میاد!این خوب نیست یعنی تیک زدن و گیر کردن برند هیچ برتری ند اره 9600GT از هر برندی از 4670 9500GT-9600GSO به شدت قویتره!!

حالا با بودجه محدود باید برندهای ارزونتر رو انتخاب کرد zotac msi club ,...

به لینک بالا یه نگاهی بندازید...جالب بود تو یه مقایسه ای همین الآن من دیدم که 4670 بهتر از 9600 جواب داده بود البته با کمترین اختلاف...به نظرم دوستان دیگری که بهتر توضیح می دن توضیح بدن بهتر باشه...
    دوست عزیز توضیح نداره!!!4670 برای رقابت با 9600GSO عرضه شد و کاملا از 9600GT ضعیفتره!!!!!حالا شما دلت بنچمارک می خواد بگو 1000 تا برات بزارم!!!تو یه تست خاص و .. که ملاک نیست!

4670 بیش از دو برابر ت اکثر تستها از 9500GT ddr3 قویتر بوده ddr2 که جای خود دارد ببین روزگار رو یه آدم بی انصفی که این 9500GT ddr2 رو انداخته!بعد هم گفته هیچ مشکلی نداره و های اند هس تحالا ما باید اینجا 60 صفحه توضیح بدیم اگه بحث نخوابید پست بعدی لود می ترکونم!

14. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

کد:
    [2254]=on&prod[2067]=on
    در مورد این تصویری که قرار دادی خوب تعداد فریم بر ثانیه (میانگینش)خوب کمه...مشخصاً کمه در این رزولوشنی که قرار دادید...اگر برای رزولوشن های بالاتر بود شاید طبیعی باشه اما خوب همین رزولوشن مشخص می کنه ...
    در مورد 9500 و 9600 ها به لینک های زیر یک نگاهی بندازید و به فاکتورهایی که گفته بودم یعنی کور کلاک و مموری کلاک و بندویچ و ...توجه کنید متوجه خواهید شد چرا کدوم بهتر از کدوم می شه...
    9600gso
    کد:
    9600GT
    کد:
    9500GT
    کد:
    امیدوارم کمکتون کرده باشه
    هی ممنون الان متوجه شدم

ولی این تاپیکو یه نگاهی بنداز
    کد:
    ایشون که ناراضین

دوست عزیز

9600GSO 1.5 مفت گرونه نه چون 150 تومنه 120 تومن هم باشه بدرد نمی خوره چون ddr2 هست!!!

همونطور که توضیح داد دوستمون به حافظه نیست که 512 مگ بخواد یا یه گیگ

من گیمر نیستم ولی این بازی فراتر از این حرفهاست که بازی نکنی این نتیجه تست قدیمی من هست البته با اورکلاک شدید:

Statistics
    Average FPS: 32.55
    Duration: 37.17 sec
    CPU Usage: 89%
    System memory usage: 88%
    Video memory usage: 100%

Graphics Settings
    Video Mode: 1600 x 1200 (85 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: Highest
    View Distance: 100
    Detail Distance: 100

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Service Pack 3
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
    Video Driver version: 181.00
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    Intel Pentium III Xeon processor

File ID: benchmark.cli

9600GT حدود 20% از 4670 قویتره و الان جز حداقلها برای اجرای بازی های روز هست

ر مورد این تستی که گذاشتی مومن خدا این شد بالاترین تنظیمات و رزولوشن!؟بعد فریم 22 متوسط هست قطعا شما تو صحنه های پر آبجکت و شلوغ (انفجار -پرواز و ...) فریمت زیر 15 میاد!این خوب نیست یعنی تیک زدن و گیر کردن برند هیچ برتری ند اره 9600GT از هر برندی از 4670 9500GT-9600GSO به شدت قویتره!!

حالا با بودجه محدود باید برندهای ارزونتر رو انتخاب کرد zotac msi club ,...

دوست عزیز توضیح نداره!!!4670 برای رقابت با 9600GSO عرضه شد و کاملا از 9600GT ضعیفتره!!!!!حالا شما دلت بنچمارک می خواد بگو 1000 تا برات بزارم!!!تو یه تست خاص و .. که ملاک نیست!

4670 بیش از دو برابر ت اکثر تستها از 9500GT ddr3 قویتر بوده ddr2 که جای خود دارد ببین روزگار رو یه آدم بی انصفی که این 9500GT ddr2 رو انداخته!بعد هم گفته هیچ مشکلی نداره و های اند هس تحالا ما باید اینجا 60 صفحه توضیح بدیم اگه بحث نخوابید پست بعدی لود می ترکونم!
    نه با با تنظیمات آخر رزولیشن نیست رو تنظیمات آخر نمیشه راحت بازی کرد خودم اینطوری تنظیم کردم

شما خودت 9800 داری این از 9600 بهتره؟؟؟؟ قیمتش چنده؟؟!!!

فردا پرینت مقایسه ی کارت گرافیکا رو میبرم پیش فروشنده خیلی ابله !!!

صبح میخوام برم عوض کنم 9600 بخرم تموم کنم دیگ ؟ چرا 9800 پیشنهاد نکردی ؟

لطفا اسم دو تاشونم کامل بنویس و بگو کدوم بهتره اون بخرم!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه با با تنظیمات آخر رزولیشن نیست رو تنظیمات آخر نمیشه راحت بازی کرد خودم اینطوری تنظیم کردم

شما خودت 9800 داری این از 9600 بهتره؟؟؟؟ قیمتش چنده؟؟!!!

فردا پرینت مقایسه ی کارت گرافیکا رو میبرم پیش فروشنده خیلی ابله !!!

صبح میخوام برم عوض کنم 9600 بخرم تموم کنم دیگ ؟ چرا 9800 پیشنهاد نکردی ؟

لطفا اسم دو تاشونم کامل بنویس و بگو کدوم بهتره اون بخرم!
    آره داشتم بله خیلی قویتره

حدود 130

چون گفتی بودجت حد ود 100-110 هست!

پاورت چیه!؟

17. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •