اینم یه سری از زوایایی که موبایل رویو گرفته !!
این از باقی جالبتر !!
![]()
اینم یه سری از زوایایی که موبایل رویو گرفته !!
این از باقی جالبتر !!
![]()
فیلمبرداری چند فریم در ثانیه داره ؟همون 30فریم با فرمتvga?????
دوست عزیز legend با اینکه خیلی از حرفاتو دربست قبول دارم ولی این یکی رو اصلا" نمیتونم قبول کنم که یه عکاس خوب با دوربین 2 مگا پیکسل عکسای در حد 8 مگا بگیره یا اینکه مگا پیکسل ربطی به کیفیت نداره با این حساب باید اگه آنتن رو خوب تنظیم کنی بتونی با یه تلویزیون معمولی تصاویر HDتماشا کنی
ميدوني دوست عزيز.وقتي يه نفر كه يه se داره.مياد گوشي منو ميبينه كه فايل اتو كد نشون ميده و صفحه فوق العاده داره و كلي نرم افزار و تم و... و بخصوص بازي هاي انگيج رو ميبينه و كف ميكنه من ميگم همون بهتر كه se چنين قابليتهايي نداره.بزار مردم بفهمن امكانات يه گوشي فقط به دوربين و صداي بلند اسپيكر ختم نميشه.اگه ما الان داريم بد و بيرا ميگيم به نوكيا واسه اينكه چرا فلاشش led هست يا دوربينش هنوز 5 مونده از اون طرف هم دارن به سوني اريكسون ميگن چرا هنوز گوشي 16گيگ حافظه اي نزده و....
من خودم به شخصه بيشتر به محتوي نگاه ميكنم تا ظاهر.يه گوشي بايد كارايي بالا داشته باشه.كاري كه نوكيا داره انجام ميده بخصوص در 2 سال اخير
-----
چرا ديپد گوشي سمت چپ هستش؟ چرا واسه e90 سمت راست هستش ولي.سمت راست كار كردن باهاش راحتتره تا با دست چپ بخايم كار كنيم!!!
100% 8 بهتره ولي بشرطي كه بخواي رو عكس زوم كني..وگرنه تو كامپيوتر و در اندازه اصلي عكس 2 و 8 يا 20 مگ فرقي نداره آنچنان...
بگذريم حالا..اين مسلمه كه 8 از 2 يا 3.2 بهتره...ولي در جزييات..
به نظرم بهتر شد سمته چپه...ميشه مثل psp خوراكه انگيجه..خداتا هم كه دكمه داره...
![]()
بابا جانه من چرا نمی خوایین قبول کنید که سران نوکیا برای گوشی زدن توی قسمت دوربینش از من مشاورره میگیرن؟ آقا جان من همین 5 بسته
نمی دونم این حرفها فقط توی ایران هستش یا نه الان توی تمام اروپا و آسیا و .... بحثه که چرا نوکیا دوربین این گوشی رو 8 مگاپیکسلی نزد؟چرا ما آدما فقط به فکر اعداد هستیم؟سامسونگ این کارو کرد سونی اریکسون این کار رو انجام داد ال جی هم انجام داد وای نوکیا تا الان دست نگه داشته این گناهه؟حالا یه سوال دارم؟چرا ما بچه های نوکیا باز یا دوباره باید بگم کل اروپا و آسیا و ..... بر نمیگردیم به سامسونگ ، سونی اریکسون ، ال جی بگیم که چرا گوشیاتون حافظه اش 48 گیگ نیست؟!!!!!
تا قبل از 5800 همه میگفتن نوکیا بلد نیست باتری واسه گوشیاش بزنه بعد که زد حالا دوباره همه گیر دادن به دوربین نمی دونم حالا چقدر اختلاف بین یه دوربین 8 با 5 وجود داره؟چقدر این 3 مگاپیکسل توی کیفیت عکس موثره؟ ( بخوایین در نظر بگیرین هیچ فرقی نداره فقط توی زوم کردن عکس ، عکسی که با دوربین 8 مگاپیکسلی گرفته شده قابلیت زوم بهتری داره همین ). بعدش ما از یک گوشی چه انتظاری داریم؟اینو اعتقاد داریم که دوربین 8 مگاپیکسلی گوشی موبایل هم به اندازه یه دوربین 4 مگاپیکسلی دوربین حرفه ایی نمی تونه عکس بندازه؟
یه چیزه دیگه هم هست که باید در نظر گرفته بشه نوکیا با این گوشی ثابت کرد که میشه در حال حاظر یک گوشی مموریش 48 گیگ هم باشه ولی اگه این گوشی وارد بازار شد و همه دیدن که این گوشی فوق العاده هنگ میکنه بازم از نوکیا میایم قدردانی کنیم واسه این کارش؟نه مطمئن باشید این کارو انجام نمیدیم و اگر توی اون لحظه یه شرکت دیگه گوشیش 48 گیگ مموری داشت و هنگ نمیکرد میایم بهش جایزه میدیم.پس میخوام اینو بگم مهم نیست چه کسی واسه اولین بار حتی یک کاری رو انجام میده مهم اینه که چیزی که تولید میکنه خوب باشه. اینو هم معتقدیم که نوکیا هم توی کریسمس یا همین چند روز اخیر گوشی 8 مگاپیکسلی خودشو میده بیرون از کجا می دونیم نوکیا این گوشیش بهترین دوربین رو توی 8 مگاپیکسلی ها نداره؟پس صبر کنیم و صبر کردن رو یاد بگیریم و بعدآ نتیجه گیری کنیم. در ضمن نوکیا توی همه زمینه ها داره میره جلو : دوربین ، صدای پخش موزیک خوب ، مموری گوشی در حد عالی ، اجرای بهترین بازیها از نظر گرافیکی ( انگیج ) ، سیستم عامل قوی و کاربری راحت و قابلیت برنامه نصب کردن بسیار خوب ، خدمات خوب و در حد عالی ...... چندتا شرکت گوشی ساز میشناسیم همه اینارو یکجا در یک گوشی قرار بده؟به سونی اریکسونیا ، سامسونگ بازها ، ال جی دوستان بر نخوره چون واقعآ بدون هیچ قصدی دارم حرف میزنم چند تا برنامه میتونن روی گوشیشون نصب کنن؟بازیهایی که روی گوشیشون دارن در حد بازیهای انگیج هست؟و .............![]()
باور کنید قصد هیچ توهینی و بی احترامی نصب به کسی نداشتم و ندارم امیدوارم حرفایی که زدم هم به کسی بر نخوره به این امید که نخواییم یک شرکت رو بکوبیم چون سلییقمون اون شرکت یا برند نیست نه اینکه اون شرکت یا برند داره ضعیف کار میکنه!!!!
سلام به همگی .
اینکه نوکیا در صدا و دوربین و .... پیشرفت میکنه یه امر عادی هستش چون اگر پیشرفت نکنه جائی واسش نیست !
این گوشی امکانات Multimedia قوی داره و یه کامپیوتر شخصی رو میشه فرض کرد . ولی بازهم به نظر من عرضه این گوشی دیر هستش با سوابقی که از گذشته هستش به طور مثال iPhone 3G و بلافاصله معرفی Omnia و C905 و بازهم معرفی KC910 و INNOV8 نشون داده که اصلا نمیشه به این اعتنا کرد که تا سه ماه دوم سال 2009 این گوشی با امکانات کنونی که خب میشه گفت از دید همه کامل هستش هم چندماه آینده کامل باشه .
مثلا سونی اریکسون اومد گفت سال 2012 دوربین 20 مگاپیکسلی با صفحه نمایش XGA میزاه ! به نظر من سال 2012 اینقدر این چیزها پیش پا افتاده هستش که سونی اریکسون نباید از حالا دلشو خوش کنه به این چیزها .
خلاصه کلام این گوشی کمرافون نیست ولی اینکه دوربین 8 به اندازه 5 عکسبراری میکنه به نظر من بی انصافی هستش حتی در حالت عادی .
مخلصیم .
ما نمیگیم 8 در حد 5 میندازه...میگیم 5 میتونه راحت در حد 8 بندازه...وگرنه کسی از 8 بدش نمیاد...![]()
ممنونم از نظرت.
ولی خودت اینکاریی خوب میدونی دارم چی میگم شرکت های دیگه ادعا نداشتن و ندارن ولی تونستن پیشرفت کنن توی همون زمینه ایی که ادعا داشتن؟ادعا داشتن ما موزیک فون میزنیم و این چیزا؟آخرش که سامسونگ جایزه بهترین موزیک فونو گرفت ( حالا توی همین یک سال اخیر رو دارم میگم پس پیشرفت نکردن ).
قبول دارم که شاید عرضه این گوشی دیر باشه و اون زمانی که نوکیا اینو میخوا بده بیرون گوشی های بهتری هم وجود داشته باشن ولی اان به قول یکی از دوستان زمانی نیست که 6600 وارد بازار شد و یکسال توی اوج اوج فروش میکرد و هیچ کسی هم نمی تونست جلوشو بگیره.الان یه چیزی بدی بیرون فرداش بهترش اومده توی بازار شرکت های موبایل سازی هم تمام قدرتشونو دیگه توی یک محصول نمیزارن چون می دونن اوج فروشش شاید 1 الی 2 ماه باشه.پس اگه اینو قول داریم نباید از نوکیا ایراد بگیریم که چرا داره این گوشی رو میزنه یااینکه چرا داره دیر وارد بازار میکنه بزارین تولید کنه تا جا برای محصولات دیگه باز بشه بالاخره باید از یک جا شروع کرد دیگه!!
در مورد 8 یا 5 هم من اصلآ نگفتم دوربین 8 با 5 هیچ فرقی نداره نه فقط میخوام اینو بگم که 8 توی جزییات اونم توی زوم کردن خیلی خیلی با 5 فرق داره وگرنه از نظر کیفیت عکسی می تونن باهم رقابت کنن و 5 هم میتونه هم تراز 8 عکس بگیره و این اختلاف اختلاف دوربین 1 مگاپیکسلی با 5 مگاپیکسلی نیست که اینقدر بخواییم دربارش حرف بزنیم
Last edited by sarmast65_ata; 03-12-2008 at 21:42.
رقابت یعنی پیشرفت یعنی زندگی
امیدوارم سامسونگ و........هر روز بیشتر پیشرفت کنن تا رقابت بیشتر بشه
چوم نوکیا رو دوست دارم (و البته جیبم رو) رقابت رو دوست دارم
و ای کاش کشور ما شرکتی مثل نوکیا یا سامسونگ داشت!
Last edited by ali racer; 03-12-2008 at 21:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)