ممنون ازت.
به اميد روزي كه الگانس بزنيم (ايشالا سال 3000)
ممنون ازت.
به اميد روزي كه الگانس بزنيم (ايشالا سال 3000)
شاید هم x00000
؟؟؟؟؟؟؟؟؟گيربکس دنده اتوماتيک
تا وقتی یه عده حالو پیدا میشن میرن از اینا ماشین میخرن اوضاع همینطوریهخداي من اينا ميخوان چيكار كنن ؟!
چقد ديگه ميخوان پول مردمو بالا بكشن ؟ چقد ديگه ميخوان آت و آشغال بسازن به نام خودروي روز تحويل مردم بدن. اين خدا كجا نشسته ؟! بابا چقد ديگه ؟؟!
در سمند و 405 احتياج داره به يه سيم مفتول نازك كه دولاش كني و ...
خودت هم ميتوني امتحان كن من كردم شده
احتمالا ماشین هیبریدی شون باید با برق شهر شارجش کنی!!!!!!!!!!!!!!!امسال مدل جديد روآ، سورن، سمند جديد، رونمايي از خودرو ايکس دوازده و خودرو هيبريد شهري، مدل جديد پارس، سمند با گيربکس دنده اتوماتيک و موتور ديزلي، 206 اس دي با موتور ديزلي و سمند با پايه گازسوز به بازار عرضه ميشود.
اگه 206 اس دی با موتور دیزل بیاد بازارو به خودش اختصاص میده البته تا زمانی وارد کردن خودروی دیزل ممنوع باشد
سلام به دوستان
همه ی حرفا درسته
ولی وقتی ایران خودرو با این همه سابقه و سرمایه ای که تعداد صفرهاشو نمی تونی بشماری وارد کار میشه هیچ کس حتی محمود هم نمی تونه جلوشو بگیره و مجبوره بگه : به به . . .
در ضمن شما فقط بیا یـن محصولات کرمان خودرو رو با ایران خودرو مقایه کنید دیگه حساب کار دستتون میاد.من دیگه چی بگم.
وقتی کرمان خودرو در مقابل این غول گنده(استعاره از ایران خودرو) میاد این ماشینای توپ رو میزنه حالا شما بفهمین که ایران خودرو چقدر به کشور و ملت خدمت میکنه.
اين ديزلي ها كه بياد بعد لايه اوزون رو چيجور ميخوان بدوزن ؟؟؟!!!
سلام.
واقعا تاسف باره....
فقط میخوا پول مفت بگیرن...
دیزیل؟؟
کدوم دیزل؟؟؟
همین دیزلی که تو ایرانه؟؟؟
مطمئن باشید 206 1ساله اوراغ می شه!!!
بنزین سوپر رو با اکتان 85 تولید میکنن دیگه دیزل چی میشه!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)