تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 68 از 68

نام تاپيک: بازیهای جدید بی برکت شدن یا .... ?!؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

داریوش جان The Darkness مال Xbox 360 و PS3 هست مال PC نیست. بازیشو سازندگان Chronicles of Riddick Escape From Butcher Bay یعنی Starbreeze ساخته. گرافیکش که خیلی خوبه Gameplay عالی هم داره + داستان عالی. حتما فیلماشو برو ببین.
    ارشیو من که خیلیییییییییییی زیاده. هرچی بازی از 15- 16 سال پیش هست من دارم البته خیلیهاش هم دیگه CD هاشون به مرور زمان خراب شده.
    آهان
    ولی آشناس
    همون که یه یارو بود با شمشیر میرفت جلو و تخیلی بود و زمینه قدیم نیست؟
    طرفای 2003

به!×!
    بنده پس داشتم هی تو پیت!!! دنبالت میگشتم
    من میخوام!×!

تونستی لیست + قیمت و موارده جنگ ر تو پروفایل اعلام بنما برادر

قلعه 3 که وحشتناک قشنگ بود !!!
    Igi هم که نگو که دق میکنم . دیگه لنگش پیدا نمیشه .
    کدوم
    منظورتون stronghold the legends
    هست؟

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

کل تاپیک رو نخوندم ، ولی اگه =ر برکت میخواین ، بازی های سبک RPG خوب هستند

Final Fantasy ها
    Gothic 3
    و .......

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

نظر شخصی من برای تمام کردن یک بازی اینه که سعی کنید سبق داستان بازی برید ! داستان رو بفهمید ! مکالمات رو بفهمید ! باور کنید من به خاطر شنیدن بعضی مکالمات dimitri و تک تیر انداز پیر چند بار خودم رو کشتم تا بشنوم !
    بذت بازی اینطوری زیاد میشه !
    بهتره بازی رو یک روزه انجام ندید ! بی مزه میشه !
    اخرین درجه سختی که تو بعضی بازی ها لذت بخشه ! مثل dead space و cod ...
    و نکاتی که باید رعایت کنید ! راستی داریوش شما که وقت داری گیم های قدیمی رو بازی کنی ... من خیلی دلم میخواد بازی کنم ولی وقت نمیکنم !
    مثلا شما برو syberia رو هم 1 و هم 2 رو بازی کن ! به نظر من زیباترین بازیه زمان خودش بود با داستان فوق العاده اش ! یا میتونی بری ورژن فارسی دارینوس رو پیدا کنی که محشره !
    خیلی راهکار های دیگه هست ! گیم ها شدن مثل فیلم پس باید اونها رو فهمید !

گفتی سایبریا یادش بخیر....
    داستان فوق العاده ی این بازی منو حتی توی اون زمان به گریه انداخت حدود 6 ماه طول کشید که نسخه ی 1 رو تموم کنم تازه قبلا هم بازیش کرده بودم ولی در همین سایبریا که یک بازیه فکری و ادونچر بود نگاه کنید نسخه ی 1 که شروع داستان و مرگ آنا والربرگ هست بسیار زیبا و سخت کار شده از اون جمله بازی هایی است که در نسخه ی 1 فقط 4 منطقه بیشتر وجود نداره ولی مثل بازی های الان نیست که کوچیک باشه مثلا اگه شما برید شهر اول این بازی رو بگردین از پایین ده تا بالاش یک عالمه خرت و پرت که به شما هیچ راهنمایی نمیشه کجا برین(البته میگم راهنمایی منظورم اینکه توی نقشه ای چیزی ...) بعد بعد از هر تیکه که میری یک قسمت از شهر باز میشه حالا با کسی یا چیز دیگه ای ...
    که در این بازی یک ربات مکانیکی هم همراحته.
    در این بازی گرافیک نداره انگار یعنی تصویر به تصویر بازی کار شده است مثلا وقتی می خواید در نسخه ی 1 وارد دانشگاه بشید می بینید که بسیار زیبا دانشگاه رو کار کردن که البته واقعی هم هست تصویر یهنی خیلی زیبا کار شده همچنین دمو ها و کار هایی که شما پس از انجام دادنشون دموشو میبینید مثلا نسخه ی 2 پس از درست کردن اسب ها شاهد رقص اونها بودیم(در دمو)در هر صورت گرافیکش طوریه که فکر می کنید شما در یک تصویر واقعی هستید.
    مهم اینجاست که نسخه ی دو ادامه ی نسخه ی 1 رو تموم میکنه و شما آخرش برادر آنا رو به جزیره ی رویایی سایبریا می رسونید.........
    که بسیار زیباست البته همینی که میگین توی این بازی هم صدق میکنه!!!!!!!!!!!!!
    با اینکه قدیمیه ولی نسخه ی 1 بسیار سخت تر از نسخه ی 2 هست که بعدا اومد جز استسنا!!!!!!!!
    استسناشم اینکه مرحله ی آخری که باید ماموت ها رو صدا میزدید بسیار سخت و در همون مکان 4 تیکه ی فکری وجود داشت...
    ولی با این حال هیچ موقع به نسخه ی 1 نرسید و بازی رو من راحت تموم کردم( به جز تیکه ی آخر که دیگه سنگ تموم گزاشتن)

خوبی این بازی اینکه در این بازی هیچ گونه خشونتی وجود نداره و فقط احساسات و عواطف بازی بسیار ناراحت کننده ی مثل زمانی که قلب اون اسکار(ماشین مکانیکی) رو به سازنده ی خودش میده( یعنی هانس) تا اون زنده شه بسیار غمگین میشید اگر نسخه ی 1 رو تموم کرده باشین چون اون اسکار در نسخه ی 1 تنها یار و یاورت بود و الان داشت تیکه تیکه میشد.......

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

قلعه 3 که وحشتناک قشنگ بود !!!
    Igi هم که نگو که دق میکنم . دیگه لنگش پیدا نمیشه .
    هیچ کدوم به زیبایی جنگ های صلیبی 1 نمیشه ...!!!

در ضمن این جانب اکثر بازی های استراتژیکی و RPG رو به بقیه بازی ها ترجیح می دم ! بازی هایی مثل Fable و WoW و یا بازی هایی مثل Age of empire و Warcraft ....

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

آهان
    ولی آشناس
    همون که یه یارو بود با شمشیر میرفت جلو و تخیلی بود و زمینه قدیم نیست؟
    طرفای 2003

به!×!
    بنده پس داشتم هی تو پیت!!! دنبالت میگشتم
    من میخوام!×!

تونستی لیست + قیمت و موارده جنگ ر تو پروفایل اعلام بنما برادر
    نه عزیز میگم مال X360 یعنی باید مال 2005 به بعد باشه! بازیش مال اواخر سال 2007 هست.

تو هرچی می خوای اسمشو بگو ببینم سالم دارمش یا نه.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

کدوم
    منظورتون stronghold the legends
    هست؟
    بله منظورم stronghold the legends هست
    من که با 3 خيلي بيشتر حال کردم
    يادم مياد يه ماني با رفقا نسخه فارسيشو خريديم اونقدر بازي ميکرديم که معتادش شده بوديم
    از درسو زندگي افتاده بوديم
    به خدا اونقدر اعتياد اور بود که شبا تا صبح توي خواب قلعه ميساختيم
    ديگه نظيرش پيدا نميشه
    همين حالا رفتم تو فکرش دوباره بخرم و برم

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

کل تاپیک رو نخوندم ، ولی اگه =ر برکت میخواین ، بازی های سبک RPG خوب هستند

Final Fantasy ها
    Gothic 3
    و .......
    FF رو که آخریش بود فک کنم تو PS2 بازی کردم بدک نبود
    gothic هم که اون موقع هر چی زور زدم رو سیستم نیومد

گفتی سایبریا یادش بخیر....
    داستان فوق العاده ی این بازی منو حتی توی اون زمان به گریه انداخت حدود 6 ماه طول کشید که نسخه ی 1 رو تموم کنم تازه قبلا هم بازیش کرده بودم ولی در همین سایبریا که یک بازیه فکری و ادونچر بود نگاه کنید نسخه ی 1 که شروع داستان و مرگ آنا والربرگ هست بسیار زیبا و سخت کار شده از اون جمله بازی هایی است که در نسخه ی 1 فقط 4 منطقه بیشتر وجود نداره ولی مثل بازی های الان نیست که کوچیک باشه مثلا اگه شما برید شهر اول این بازی رو بگردین از پایین ده تا بالاش یک عالمه خرت و پرت که به شما هیچ راهنمایی نمیشه کجا برین(البته میگم راهنمایی منظورم اینکه توی نقشه ای چیزی ...) بعد بعد از هر تیکه که میری یک قسمت از شهر باز میشه حالا با کسی یا چیز دیگه ای ...
    که در این بازی یک ربات مکانیکی هم همراحته.
    در این بازی گرافیک نداره انگار یعنی تصویر به تصویر بازی کار شده است مثلا وقتی می خواید در نسخه ی 1 وارد دانشگاه بشید می بینید که بسیار زیبا دانشگاه رو کار کردن که البته واقعی هم هست تصویر یهنی خیلی زیبا کار شده همچنین دمو ها و کار هایی که شما پس از انجام دادنشون دموشو میبینید مثلا نسخه ی 2 پس از درست کردن اسب ها شاهد رقص اونها بودیم(در دمو)در هر صورت گرافیکش طوریه که فکر می کنید شما در یک تصویر واقعی هستید.
    مهم اینجاست که نسخه ی دو ادامه ی نسخه ی 1 رو تموم میکنه و شما آخرش برادر آنا رو به جزیره ی رویایی سایبریا می رسونید.........
    که بسیار زیباست البته همینی که میگین توی این بازی هم صدق میکنه!!!!!!!!!!!!!
    با اینکه قدیمیه ولی نسخه ی 1 بسیار سخت تر از نسخه ی 2 هست که بعدا اومد جز استسنا!!!!!!!!
    استسناشم اینکه مرحله ی آخری که باید ماموت ها رو صدا میزدید بسیار سخت و در همون مکان 4 تیکه ی فکری وجود داشت...
    ولی با این حال هیچ موقع به نسخه ی 1 نرسید و بازی رو من راحت تموم کردم( به جز تیکه ی آخر که دیگه سنگ تموم گزاشتن)

خوبی این بازی اینکه در این بازی هیچ گونه خشونتی وجود نداره و فقط احساسات و عواطف بازی بسیار ناراحت کننده ی مثل زمانی که قلب اون اسکار(ماشین مکانیکی) رو به سازنده ی خودش میده( یعنی هانس) تا اون زنده شه بسیار غمگین میشید اگر نسخه ی 1 رو تموم کرده باشین چون اون اسکار در نسخه ی 1 تنها یار و یاورت بود و الان داشت تیکه تیکه میشد.......
    مرسی بابته توضیحات
    والا من که خیلی با cyberia حال نکردم
    زیادی کش داشت، اکشن هم نداشت

در ضمن این جانب اکثر بازی های استراتژیکی و RPG رو به بقیه بازی ها ترجیح می دم ! بازی هایی مثل Fable و WoW و یا بازی هایی مثل Age of empire و Warcraft ....
    بله جلبن
    نمیدونم چرا این همه fable دوست داریم اینجا
    بازیه خیلی تاپی هم نبود ها تو سبک RPG
    نه عزیز میگم مال X360 یعنی باید مال 2005 به بعد باشه! بازیش مال اواخر سال 2007 هست.

تو هرچی می خوای اسمشو بگو ببینم سالم دارمش یا نه.
    اهان!
    جلل الخالق
    شدیدا جلب میزنه از تو عکس
    ولی حیف که پول نداریم xbox بخریم!
    360 طرفای چند شده الان؟

آخه یه بازی هم دارم فک کنم همین اسم هست

والا اونطوری نمیدونم دقیقا چیا میخوام
    باید یه چیزی باشه از روش ببینم
    ندارنی چیزی برار؟
    میخوام آرشیوم رو کامل کنم تا جای ممکن

بله منظورم stronghold the legends هست

من که با 3 خيلي بيشتر حال کردم
    يادم مياد يه ماني با رفقا نسخه فارسيشو خريديم اونقدر بازي ميکرديم که معتادش شده بوديم
    از درسو زندگي افتاده بوديم
    به خدا اونقدر اعتياد اور بود که شبا تا صبح توي خواب قلعه ميساختيم
    ديگه نظيرش پيدا نميشه
    همين حالا رفتم تو فکرش دوباره بخرم و برم
    آهان
    والا من که اصلا ازش خوشم نیومد جالب نبود زیادی هم تخیلی شده بود
    اونقدرها هم قدیمی نیست ها
    دو سال بیشتر فک نکنم از زمانه اومدنش گزشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aseman e ghermez 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    On HEr Lips

پيش فرض

به نظر من بازیای قدیم درجه سختیشون بالا بود و اکثرا فکری و اکشن بودن مثل هیتمن 1
    یا مکس پین هم 1 هم 2 واقعا هم طولانی بود هم اکشن بود هم اسلو موشن داشت و داستانی گیرا خیلی باحاش حال کردم

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •