من ندیدم.برو تو IGN.com پره عکسه.نه تریلری از dirt2 ندیدم. عکسی از صحنه بازی تو تاپیک هست؟؟؟؟؟؟ in game باشه
6 روز دیگه بازی ریلیز میشه صبر کن تا اون موقع خود بازی رو میبینی.
من ندیدم.برو تو IGN.com پره عکسه.نه تریلری از dirt2 ندیدم. عکسی از صحنه بازی تو تاپیک هست؟؟؟؟؟؟ in game باشه
6 روز دیگه بازی ریلیز میشه صبر کن تا اون موقع خود بازی رو میبینی.
آقا دمت گرم. من pc دارم, بروبچ میگن آخرسال واسه pc میاد.
برو بچ میخواستن حالت رو بگیرن.همش با هم میاد.بروبچ میگن آخرسال واسه pc میاد.
اینم گفته gamespot
Xbox360 PC PS3 PSP WII DS Release Date: Sep 8, 2009
Last edited by *QWERT*; 02-09-2009 at 22:08.
بروبچ راست گفتن فعلا هم شما عزيز داري حال ايشون رو ميگيري !
همونطوري كه گفتم نسخه ي PC به دليل DX11 تاخير خورد تو دسامبر اما نسخه هاي كنسولي چند روز ديگه عرضه ميشن .
جدی!منم اینو از gamespot نقل کردم.
شرمنده امیدوار شدید.
اره بهتر هست ولی به این شرط ها :
- سیستمی داشته باشی با gpu از gtx 260 و cpu از quad core بالاتر که بتونی بازی رو روی res بالاتر از 1680 به همراه maximum quality بتونه تو frame rate بین 55 تا 60 رندر کنه
- monitor با سایز 22 به بالا که بتونه تو این resolution و quality اون detail و sharpness که ازش صحبت میکنی رو به دید gamer بیاره
خوب با این تفاسیر اون اماری که از hardware های متداول gamer ها اعلام شده
حالا خودت حساب کن چند درصد اینطورین !
البته این بازی بر پایه directX 11 برای PC اسخته میشه و برای اجرای بازی با استفاده از DX11 باید یه کارت گرافیک Dx11 هم داشته باشید که فعلاً کارتی که از DX11 پشتیبانی کنه وجود نداره ولی تا چند ماه دیگه میاد.
اینم یک reason دیگه
بله کاملا تایید میشه ولی دوستان دیگه اینقدر هم بچه ها رو نترسونید دیگه خیلی دارین بزرگش می کنین !
اولندش فعلا که هنوز CPU چهار هسته ای به بالا نیومده (Core i7 خودتون بهتر می دونید در اصل 4 هسته ای هست و با HT هسته که در ویندوز 8 تا پردانزنده نشون میده !) که برای این بازی با توجه به بهینه تر شدن موتور بسیار قوی EGO از نظر من 3 هسته ای برای بازی کافیه حالا 4 هسته باشید چه بهتر (همون طور که همه دوستان می دونن دیگه این روزا 3 هسته ای قیمتی نداره) ... گرافیک GTX260 ازونجایی که Dx10 هست بله بازی رو می تونه با بهترین کیفیت تو 1200*1920 یا حتی بالاتر اجرا کنه ولی ازونجایی که همه همچین مانیتوری ندارن که همچین رزلوشنی رو ساپورت کنه خوب می تونن از گرافیک های خیلی ارزون تری استفاده کنن که برای رزلوشن های متداول داخل ایران بازی رو با نهایت جزئیات اجرا کنه مثل 4850 از ati که الان حدود 170 180 تومن می چرخه که تا اون موقع ممکنه بیاد زیر 150 تومن ! با این 4850 شما راحت بازی رو 900*1440 (رزلوشن lcd های 19") اجرا خواهید کرد ... حال میریم سراغ بحث Dx11 بازی خوب مشخصا اولین گرافیک های Dx11 که بیان قیمت های خیلی بالایی دارن که کاملا قابل پیش بینیه , واسه این قضیه باید کمی صبر کرد حدود (3 ماه) بعد از اومدن گرونترین کارتها (سری Dx11) همیشه سری های ارزون تر میان (که برای رزلوشن های پایین تر طراحی شدن - که بهترین کیفیت بازی رو بتونن تو رزلوشن های پایین تر اجرا کنن) اون موقع یه کارت سری dx11 میگیری و دوباره میشینی بازی رو از اول با بهترین کیفیتش بازی می کنه که یه حاله دوباره ای می کنی ....
ولی بهترین و عاقلانه ترین کار به نظر من اینه که بازی چون از پایه Dx9 هست !! فعلا با همین کارتهای فعلی بازی کنیم ایشاا... موقعی که کارتهای Dx11 اومدن و قیمتهای مناسبی پیدا گردن اون موقع یه کارت جدید میگیریم دوباره میشینیم بازی رو تا آخرش میریم و حالشو می بریم ...
دوستان خیالتون راحت باشه تا موقعی که نسل کنسول های فعلی حضور دارن همه ی بازیها پایه و اساسشون بر Dx9 هست (مگر بازیهایی که مخصوص PC طراحی بشن که می تونن گرافیک های خیلی عجیب غریبی داشته باشن) و با گرافیکهای که همین الان دارین راحت می تونین بازیها 2 سال دیگه هم بازی کنین (البته به شرط اینکه کارت فعلی دیگه خیلی ضعیف نباشه) تا موقعی که نسل بعدی کنسول ها بیان اون موقع ممکنه که بازیها هم پایه و اساسشون بشه Dx10 یا 11 اون موقع که شما باید ارتقا اصلی رو بدین !
در مجموع در ضمینه تصمیم گیری در مورد اینکه با چه تنظیماتی می خواهید این بازی رو بازی کنید ... کاملا بستگی داره به قطعات فعلی و بودجه شما ! همین الان هم همه ی دوستانی که نسخه کنسولی رو بازی کردن بر کیفیت بالاش تاکید کردن خوب این بازی تو کنسول Dx9 هست شما هم با کارتهای فعلیتون می تونین از کیفیت بالای Dx9 بازی لذت ببرید !
(نکته : تمام متن در قسمت هایی که در مورد گرافیک فعلی شما صحبت شده بود , بر این فرض بود که گرافیک فعلی شما از 9500GT یا 4670 که DDR3 باشن , ضعیف تر نباشه !)
ممنون ازین که وقت گذاشتین و مطلبمو خوندین ...
منبعتون برای این گفته کجاست؟ یعنی منظورتون اینه که این بازی با کارت گرافیک DirectX 10 یا 9 اجرا نمیشه؟ من که فکر نمیکنم اینگونه باشه. چرا که تا وقتی که کارتهای سری directX 11 جایگزین کارتهای نسل قبلی بشند، مدت زیادی طول میکشه و مطمئنا شرکت Codmasters کاری نمی کنه که بهش ضرر مالی بزنه. مطمئنا بازی رو مثل Crysis ، FarCry 2 و ... که دو نسخه DirectX داشتند، در 2 نسخه خواهد ساخت.البته این بازی بر پایه directX 11 برای PC اسخته میشه و برای اجرای بازی با استفاده از DX11 باید یه کارت گرافیک Dx11 هم داشته باشید که فعلاً کارتی که از DX11 پشتیبانی کنه وجود نداره ولی تا چند ماه دیگه میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)