خیلی ممنون از پاسخت.
اکانتم موقتیه و خیلی کم ازش استفاده میکنم. اما متعجبم که چرا لینک مستقیمش رو ادرایو قبول نمیکنه
اما راجع به وضعیت بدون اکانت. شما از چه سایتی برای مستقیم کردن استفاده میکنید؟
rslinkgens هم برای من بالا نمیاد
بازم ممنون
خیلی ممنون از پاسخت.
اکانتم موقتیه و خیلی کم ازش استفاده میکنم. اما متعجبم که چرا لینک مستقیمش رو ادرایو قبول نمیکنه
اما راجع به وضعیت بدون اکانت. شما از چه سایتی برای مستقیم کردن استفاده میکنید؟
rslinkgens هم برای من بالا نمیاد
بازم ممنون
در مورد اون لینکی که دادم شما به پست 383 مراجعه کن. منظورم این بود که من که تا حالا سایت مستقیم کنی بدون محدودیت تعداد ندیدم , اما شما با قطع و وصل و پاک کردن کوکی می تونی محدودیت رو برداری . در مورد تعداد محدودیت هم من تا 10 تا بیشتر ندبدم . این لینکی هم که تو پست 383 اون تاپیک دادم فعلن کار نمی کنه ( این سایت ها مشکلشون همینه یه بار کار می کنند یه بار نه ) .
در مورد لینک های مستقیم هم اگه از ؟ ! ... ایراد می گیره که نمی شه کاریش کرد باید ار یک سایت دیگه استفاده کنی , اما در اون مورد دیگه که میگی سالمه و....... باید تست بشه نمی دونم .
خواهش, راستش من نمی دونم چرا قبول نمی کنه ؟ ( توضیح بیشتر نیازه ) اما از اون متعجب تر برای اینم که چرا ؟؟ وقتی لینک مستقیم داری می خوای بدی Adrive ( شاید می خوای بعدن دان کنی ) .
برای سایت های مستقیم کننده هم یه سر به اسنجا بزن . در مورد این سایت ها هم بنظرم شما باید یه 10 تایی داشته باشی چک کنی ببینی کدوم کار میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین تو حید عزیز , خوبی شما خانواده خوبن ؟ امیدوارم خوب باشی و باشند .
اما یک سوال : شما می خوای من سیستم رو همینطور روشن بزارم تا اینکه ساعت 3 بشه و اونوقت.......
خوب اگه منظورت اینکه نمی شه که این بنده خدا ( کامو می گم ) دهنش سرویس می شه .
اگه هم منظورت غیره اینکه بگو روشن بشیم ولی اگه بالایی است من با همون پست اول فهمیدم , اما بازم می گم بدرد ما نمی خوره
در مورد بار گذاری مجدد یا همون Reload هم چون من از اپرا استفاده می کنم همونطور که دوستمون گفتند نیازی به این کوچو لو های مفید ندارم ( Extension ).
Last edited by cell_phone; 02-12-2008 at 18:31.
اینم یه اطلاعات آماری در مورد این سایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دوست عزیز تنها راه اینه ! شما بلاخره که سیستمون باید روشن باشه !
مشکل رو میشه دقیق و کوتاه بگید ؟
دوستان من هنوز در مورد صف دانلود کردن متوجه نشدم لطفا یه نفر من رو روشن کنه
یعنی چند تا لینک از adrive رو تو دانلود منینجر وارد میکنیم و اون به ترتیب (یکی یکی) شروع به دانلود کردنشون میکنه؟
بله.
دقیقا همین بود.
من نمیدونم چرا با روشن موندن سیستم مشکل دارید....؟
ولی من خودم پیش اومده که بیش از 50 ساعت سیستمم روشن مونده. حتی ریستارت اش هم نکردم.
هنوز هم مثل ساعت یا بهتر از اون کار میکنه.
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 02-12-2008 at 19:50.
بله اگه شما از دانلود منجیر هایی مانند idm و fg استفاده میکنید از این قابلیت ها میتونید استفاده کنید !
نه عزیز من که کامپیوتر رو روشن نمی زارم . کام قبل 3 خودش روشن می شه . مشکلم همینه که از نظرم ( شخصیه ) درست نیست کام روشن بمونه .
ببین عزیز من اره همین که شما می گی , اما مسله سره اینه که این لینک هایی که میزاری بعد 30 دقیقه باطل می شوند و دوستان این راهکار رو پیشنهاد دادند تا لینک ها باطل نشوند البته این فقط برای کسانی است که در Adrive مشترک هستند و در واقع اون لینک هایی که به دانلودر می دند توسط خودشون در adrive قرار گرفته .
امیدوارم توجه شده باشی , اگه نشدی بازم بگو حتما مشکل از توضیحات منه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)