تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 30 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 296

نام تاپيک: >>>- آموزش جامع انتقال فایل از هر سایتی به Adrive.com -<<<

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین عزیز من اگه شما اکانت رپید داری و محدودیت دانلود نداری خوب چرا از Adrive استفاده می کنی ؟؟؟
    در ضمن شما لینک غیر مستقیم رپید رو یا باید بدی به دانلودر و نام کاربری و رمز عبور اکانت رپید رو هم در دانلودر تنظیم کنی تا خودش دانلود کنه یا اینکه باید از طریق سایت رپید وارد قسمت Peremium بشی و باز نام کاربری و رمز عبور رو وارد کنی تا بهت لینک مستقیم بده . اما اگر شما لینک غیر مستقیم داری و مستقیم نکنی به یکی از 2 روش بالا دیگه لینکی که داری مستقیم نیست . ( بنظرم شما یکسر به تاپیک رپید شیر بزن ببین اصلا" راه و رسمش چیه )
    خیلی ممنون از پاسخت.
    اکانتم موقتیه و خیلی کم ازش استفاده میکنم. اما متعجبم که چرا لینک مستقیمش رو ادرایو قبول نمیکنه
    اما راجع به وضعیت بدون اکانت. شما از چه سایتی برای مستقیم کردن استفاده میکنید؟
    rslinkgens هم برای من بالا نمیاد

بازم ممنون

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون.من از لینکی که دادید متوجه منظورتون نشدم!یه صفحه جدید باز می کنه!منظور شما هم کدوم پستش هستش من نمی دونم!

در مورد سوم شما مطمئن باشید که با سایتهایی که کار کردند مستقیم کردم و دانلود منیجر هم حجمش رو می زنه و دانلود می کنه!ولی ا درایو یا می زنه فایل پیدا نشد.یا از همون ؟ / و اینها ایراد می گیره.
    باور کنید نمی دونم چرا اینجوریه؟
    در ضمن گفته بودند توی پسووردش باید یه حرف هم باشه.درسته؟من که پسووردش رو تمام عدد زدم که!
    در مورد اون لینکی که دادم شما به پست 383 مراجعه کن. منظورم این بود که من که تا حالا سایت مستقیم کنی بدون محدودیت تعداد ندیدم , اما شما با قطع و وصل و پاک کردن کوکی می تونی محدودیت رو برداری . در مورد تعداد محدودیت هم من تا 10 تا بیشتر ندبدم . این لینکی هم که تو پست 383 اون تاپیک دادم فعلن کار نمی کنه ( این سایت ها مشکلشون همینه یه بار کار می کنند یه بار نه ) .

در مورد لینک های مستقیم هم اگه از ؟ ! ... ایراد می گیره که نمی شه کاریش کرد باید ار یک سایت دیگه استفاده کنی , اما در اون مورد دیگه که میگی سالمه و....... باید تست بشه نمی دونم .

3. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسخت.
    اکانتم موقتیه و خیلی کم ازش استفاده میکنم. اما متعجبم که چرا لینک مستقیمش رو ادرایو قبول نمیکنه
    اما راجع به وضعیت بدون اکانت. شما از چه سایتی برای مستقیم کردن استفاده میکنید؟
    rslinkgens هم برای من بالا نمیاد

بازم ممنون
    خواهش, راستش من نمی دونم چرا قبول نمی کنه ؟ ( توضیح بیشتر نیازه ) اما از اون متعجب تر برای اینم که چرا ؟؟ وقتی لینک مستقیم داری می خوای بدی Adrive ( شاید می خوای بعدن دان کنی ) .

برای سایت های مستقیم کننده هم یه سر به اسنجا بزن . در مورد این سایت ها هم بنظرم شما باید یه 10 تایی داشته باشی چک کنی ببینی کدوم کار میکنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام.
    با اینکه خیلی عجله دارم و باید برم ، خیلی سریع و سرپایی جواب میدم.
    Cell_phone دوست خوبم؛ حالت چطوره...؟
    از دستم که ناراحت نیستی؟
    خدا رو شکر.
    ببین دوست من، باید بگم اتفاقا پست 52 به درد کسانی میخوره که از اینترنت حجمی استفاده میکنن. و از دانلود شبانه استفاده میکنن.
    با این نکته همه چیز براتون روشن میشه.
    ببینید بهرتین راه دانلود از adrive حالت private هست. و لینک ها تا زمانی اعتبار دارند که از اکانت خارج نشید. و این بدین معنی نیست که صفحه ی مرورگر رو نبندید. بلکه اگه مرورگ هم باز باشه و به مدت 30 دقیقه صفحه ی اکانت َadrive ریفرش نشه، به طور اتوماتیک توسط سایت، sign out میشید. پس نمیتونید فایل رو بذارید برای شب تا به طور خودکار دانلود بشه.
    چاره چیه حالا......؟؟؟؟
    اگه کاری بکنیم که به ازای هر 30 دقیقه، صفحه ی adrive یک بار ریفرش بشه، این مشکل برطرف خواهد شد. و اعتبار لینک های private از بین نخواهد رفت.
    حالا چطور این کار رو بکنیم.
    همون طور که میدونید مرورگر فایرفاکس، add one ها و extention های زیادی داره.
    یمکی از این ایسکتنژن ها، auto reloder هست. یعنی شما تنظیم میکنید که به ازای چه مدت، صفحه ی مورد نظر شما رو ریفرش کنه.
    مراحل کار هم به طور کامل و جامع در پست 52 توسط دوست خوبم beny- nivida توضیح داده شده.
    پس به این نتیجه رسیدیم که پست 52 فقط به درد حجمی ها میخوره.

ببین تو حید عزیز , خوبی شما خانواده خوبن ؟ امیدوارم خوب باشی و باشند .

اما یک سوال : شما می خوای من سیستم رو همینطور روشن بزارم تا اینکه ساعت 3 بشه و اونوقت.......

خوب اگه منظورت اینکه نمی شه که این بنده خدا ( کامو می گم ) دهنش سرویس می شه .

اگه هم منظورت غیره اینکه بگو روشن بشیم ولی اگه بالایی است من با همون پست اول فهمیدم , اما بازم می گم بدرد ما نمی خوره

در مورد بار گذاری مجدد یا همون Reload هم چون من از اپرا استفاده می کنم همونطور که دوستمون گفتند نیازی به این کوچو لو های مفید ندارم ( Extension ).
    Last edited by cell_phone; 02-12-2008 at 18:31.

7. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم یه اطلاعات آماری در مورد این سایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب دوست عزیز تنها راه اینه ! شما بلاخره که سیستمون باید روشن باشه !
    مشکل رو میشه دقیق و کوتاه بگید ؟

داره خودمونی میشه ali_tadvin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من هنوز در مورد صف دانلود کردن متوجه نشدم لطفا یه نفر من رو روشن کنه
    یعنی چند تا لینک از adrive رو تو دانلود منینجر وارد میکنیم و اون به ترتیب (یکی یکی) شروع به دانلود کردنشون میکنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین تو حید عزیز , خوبی شما خانواده خوبن ؟ امیدوارم خوب باشی و باشند .

اما یک سوال : شما می خوای من سیستم رو همینطور روشن بزارم تا اینکه ساعت 3 بشه و اونوقت.......

خوب اگه منظورت اینکه نمی شه که این بنده خدا ( کامو می گم ) دهنش سرویس می شه .

اگه هم منظورت غیره اینکه بگو روشن بشیم ولی اگه بالایی است من با همون پست اول فهمیدم , اما بازم می گم بدرد ما نمی خوره

در مورد بار گذاری مجدد یا همون reload هم چون من از اپرا استفاده می کنم همونطور که دوستمون گفتند نیازی به این کوچو لو های مفید ندارم ( extension ).
    بله.
    دقیقا همین بود.
    من نمیدونم چرا با روشن موندن سیستم مشکل دارید....؟
    ولی من خودم پیش اومده که بیش از 50 ساعت سیستمم روشن مونده. حتی ریستارت اش هم نکردم.
    هنوز هم مثل ساعت یا بهتر از اون کار میکنه.
    موفق باشید
    Last edited by tohidkh; 02-12-2008 at 19:50.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله اگه شما از دانلود منجیر هایی مانند idm و fg استفاده میکنید از این قابلیت ها میتونید استفاده کنید !

14. این کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوب دوست عزیز تنها راه اینه ! شما بلاخره که سیستمون باید روشن باشه !
    مشکل رو میشه دقیق و کوتاه بگید ؟
    نه عزیز من که کامپیوتر رو روشن نمی زارم . کام قبل 3 خودش روشن می شه . مشکلم همینه که از نظرم ( شخصیه ) درست نیست کام روشن بمونه .

دوستان من هنوز در مورد صف دانلود کردن متوجه نشدم لطفا یه نفر من رو روشن کنه
    یعنی چند تا لینک از adrive رو تو دانلود منینجر وارد میکنیم و اون به ترتیب (یکی یکی) شروع به دانلود کردنشون میکنه؟
    ببین عزیز من اره همین که شما می گی , اما مسله سره اینه که این لینک هایی که میزاری بعد 30 دقیقه باطل می شوند و دوستان این راهکار رو پیشنهاد دادند تا لینک ها باطل نشوند البته این فقط برای کسانی است که در Adrive مشترک هستند و در واقع اون لینک هایی که به دانلودر می دند توسط خودشون در adrive قرار گرفته .
    امیدوارم توجه شده باشی , اگه نشدی بازم بگو حتما مشکل از توضیحات منه .
    بله.
    دقیقا همین بود.
    من نمیدونم چرا با روشن موندن سیستم مشکل دارید....؟
    ولی من خودم پیش اومده که بیش از 50 ساعت سیستمم روشن مونده. حتی ریستارت اش هم نکردم.
    هنوز هم مثل ساعت یا بهتر از اون کار میکنه.
    موفق باشید

16. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •