تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 122

نام تاپيک: دلهره آورترین صحنه ای که تو بازی داشتید.

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بازي فقط res3 چون واقعا صحنه هاش ترسناك بود به خصوص NEMESIS به نظر من حتي اگه تو res5 ميومد فوق العاده بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من کلا خیلی ترسو هستم.و با کوچکترین چیزی بازی رو قطع میکنم.اولین بار که قلبم افتاد تو شرتموقتی بود که داشتم resident evil4 بازی میکردم.رسیدم به اولین باری که اره برقیه رو میبینم.4 تا تیر کلت هم بیشتر نداشتم رفتم درو باز کردم بعد آهنگ ترسناک بازی شروع شد.بعد من درو بستم.گفتم فعلا حال جنگ رو ندارم.یک هو اره ایه اومد تو.منم فکر کردم خیلی شاخم 4 تا تیر بهش زدم.ولی دیدم نمرد و یکهو کلمو برید.در اون لحظه من اصلا متوجه اطرافم نبودم فقط به صفحه نگاه میکردم که زده بود you are death (اگه درست نوشتم)یک ماهی بازی رو ول کردم دوباره برگشتم سر بازی بازم نتونستم.از اول بازی رو شروع کردم رفتم تا به قسمت اره ایه رسیدم خاموش کردم ps2 رو.آخر که ردش کردم داشتم از خوشحالی بال در میوردمخیلی حال داد بهم اون لحظه

داره خودمونی میشه ŽA1ONEŽ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ♦MusHroOm♦

پيش فرض

من کلا خیلی ترسو هستم.و با کوچکترین چیزی بازی رو قطع میکنم.اولین بار که قلبم افتاد تو شرتموقتی بود که داشتم resident evil4 بازی میکردم.رسیدم به اولین باری که اره برقیه رو میبینم.4 تا تیر کلت هم بیشتر نداشتم رفتم درو باز کردم بعد آهنگ ترسناک بازی شروع شد.بعد من درو بستم.گفتم فعلا حال جنگ رو ندارم.یک هو اره ایه اومد تو.منم فکر کردم خیلی شاخم 4 تا تیر بهش زدم.ولی دیدم نمرد و یکهو کلمو برید.در اون لحظه من اصلا متوجه اطرافم نبودم فقط به صفحه نگاه میکردم که زده بود you are death (اگه درست نوشتم)یک ماهی بازی رو ول کردم دوباره برگشتم سر بازی بازم نتونستم.از اول بازی رو شروع کردم رفتم تا به قسمت اره ایه رسیدم خاموش کردم ps2 رو.آخر که ردش کردم داشتم از خوشحالی بال در میوردمخیلی حال داد بهم اون لحظه
    بازی کردنت خیلی جالبه.
    کاش من هم مثل تو زیادمیترسیدم اینجوری باز خیلی باحال میشه خیلی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آره بابا.من یک لحظه هم آروم ندارم.حتی وقتی که صحنه ترسناکی نباشه نمیتونم سر جام بشینم.همش دارم وول میخورم.هر وقت تو بازی غولی رو رد میکنم با خودم کلی حال میکنم.وقتی هم بازی تموم میشه ناراحت میشم و یاد مرحله ها میوفتم.مثلا تو بازی silent hill 5 دقیقه ای بازی کردم بعد بازی رو حذف کردم.همینطور alone in the dark.فقط اویله که هر چقدر ترس داشته باشم میرم.البته اویل زیاد ترسناک نبود.ببخشید از موضوع خارج شدم.حالا:
    یک بار داشتم silent hill home coming بازی میکردم اتاق منم فقط با خواهرمه اون موقع خواهرم نبود تو اتاق درو بسته بودم.آقا به خودم گفتم این بازی خیلی حال میده باید حتما تا آخرش بری.5 دقیقه بازی کردم رسیدم به سرد خونه.دیگه داشتم میمردم همینقدر که رفتم.از بازی خارج شدم به دوستم زدنگ زدم گفتم یه بازی ترسناک خریدم.تنهایی نمیتونم برم.باید تو هم بیای پیشم

5. این کاربر از EASPORTS-FIFA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بیشترین ترسی که من داشتم ماله صحنه های بازی dead space هستش ! توی این بازی حتی همه ادم ها رو هم که کشته باشی و سرجات ایستاده باشی بازم میترسی ! هیچ صدایی توی این بازی تکراری نیست . مثلا میبنی که حدود 1 دقیقه ای هست که از ترس سرجات ایستادی ، یهو یه صدای آچار و پیچ گوشتی یا میله ای که مثلا به پای یه نفر خورده و ازطبقات پایین می افته به گوشت میخوره ! ! این صدا رو بشونی توی اون همه ترس ببیین چی میشه !

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

من زیاد بازی ترسناک نکردم
    re3 , re1 , re4
    دیگه ترسناک بازی نکردم
    ولی خداییش ترسناکترینش re3 همونجایی که دوستان گفتن هست
    علتشم اینه که بقیه قسمتای بازی همیشه وقتی نمسیس میاد یه نمه میبینیش یا حداقل یه جایی میاد که انتظارشو داشته باشی!
    ولی پنجرهه خیلی ادمو هول میکرد
    یه جای به اون کوچیکی!
    ولی دوستان توجه کردید وقتی نمسیس دنبالتون میکنه هر جا برین بازم میاد!!!
    فکر کنم بشه بازیو در حالیکه نمسیس دنبالته تموم کنی!!!
    ولی خب اخرین بار که ملاقاتش میکنی که به نظر من 2مین صحنه ی وحشتناک بازیه
    حتما باید بکشیش تا اون کارت امبرلا از جیب مردهه بیرون بیاد

در اخر توصیه میکنم بازی رو یه بار امتحان کنید

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من از همه بیشتر توی بازیه Alone In The Dark ترسیدم!!
    اون صحنه که یک غوله ای دنبالت میاد!!!!!!!
    خیلی وحشتناک و استرس آوره البته همش وحشتناکه!
    جالبه من اصلا از بازیه Dead Space نترسیدم!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

اسم انگليسيشو كه يادم نيست (موجودات وحشتناك) مال ps1 هستش. اون موقع ما در دوران طفولت به سر ميبرديم.
    يه جابود يارو توهواي باروني تويه اتاقه بزرگه كه بايد از يه راهرو رد ميشد تو اون راهرو يه كمد بود كه يوهوييييييييييييييييييييي
    يه نفر از تو كمد ميپره بيرون كه ادم همون جا قلبش مي ايسته. منم دسترو چنان پرت كردم كه خورد به ديوار از كار افتاد!!!!!!!

10. این کاربر از Amir Hossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ترسناک ترین بازی به نظر من re3 هستش و کمی هم dead space.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آره بابا.من یک لحظه هم آروم ندارم.حتی وقتی که صحنه ترسناکی نباشه نمیتونم سر جام بشینم.همش دارم وول میخورم.هر وقت تو بازی غولی رو رد میکنم با خودم کلی حال میکنم.وقتی هم بازی تموم میشه ناراحت میشم و یاد مرحله ها میوفتم.مثلا تو بازی silent hill 5 دقیقه ای بازی کردم بعد بازی رو حذف کردم.همینطور alone in the dark.فقط اویله که هر چقدر ترس داشته باشم میرم.البته اویل زیاد ترسناک نبود.ببخشید از موضوع خارج شدم.حالا:
    یک بار داشتم silent hill home coming بازی میکردم اتاق منم فقط با خواهرمه اون موقع خواهرم نبود تو اتاق درو بسته بودم.آقا به خودم گفتم این بازی خیلی حال میده باید حتما تا آخرش بری.5 دقیقه بازی کردم رسیدم به سرد خونه.دیگه داشتم میمردم همینقدر که رفتم.از بازی خارج شدم به دوستم زدنگ زدم گفتم یه بازی ترسناک خریدم.تنهایی نمیتونم برم.باید تو هم بیای پیشم
    خیلی باحالی

شما اگه بیای fear بازی کنی
    بازی ای که به جای داشتن موجودات ترسناک صحنه‌های ترسناک داره چه خواهی کرد اونوقت؟؟

فکر کنم شبها خواب آلما رو ببینی

همونطور که مشخصه به نظر من صحنه‌های بازی fear خیلی ترسناکه
    بخصوص لحظاتی که آلما یههو جلوی آدم ظاهر میشه
    ادم میخواد همونجا سکته‌هرو بزنه

13. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •