از من gl هست...
چه جوری باید حساب کنم؟
از من gl هست...
چه جوری باید حساب کنم؟
حسابش که سخت هست (نمیدونستم ماشینتون gl هست و در تاپیک مشاوره برای خرید همش گفتم اگه میخوایید بخرید...)
محاسبات این کار پیچیده هست باید ضریب دنده و ... رو داشته باشیم. و حتی خودم هم دقیقا نمیدونم.
اگه دور موتورتون درست نمیشه به نظرم کار خوب اینه که از یه نفر که gl سالم داره و دور موتورش کار میکنه کمک بگیرید و اون رو امتحان کنید.
اینجوری که مثلا وقتی با دنده 1 در حرکت هست اونقدر برید که دور موتور برسه به حداکثر گشتاور و در این زمان سرعت رو نگاه کنید. برای دنده 2 و ... هم همینطور.
و بعد از این برای استفاده از ماشین خودتون میتونید از سرعت های ثبت شده در دنده معین استفاده کنید.
![]()
بهترین دور موتور برای کمترین شتاب چیه؟
برای بیشترین شتاب: دور تیک آف (خط قرمز)
برای شتاب و دور مناسب: حداکثر گشتاور
برای کمترین شتاب: دوری که دنده جا بره![]()
ممنون
منظورم از کمترین شتاب کمترین زمان برای رسیدن از 0 - 100 بود!!!
فرشاد جان تیکاف باعث هدر رفتن زمان نمیشه؟
بعد باید کلاچ رو یه دفعه ول کنی یا سریع ول کنی با یه (چی بگم) حالت خاص(بهتر از این اغت پیدا نکردم)
بازم ممنون
Last edited by D r i v e r; 30-11-2008 at 00:49.
اگه میخواید تایمگیری شتاب کنید بهتره که بزارید به خط قرمز برسه بعد دنده عوض کنید.
در شتابگیری برای دنده عوض کردن دور رو به خط قرمز میرسونیم وگرنه در آغاز حرکت اگه این کارو کنیم و بعد کلاج ول کنیم که احتمالا 10 دقیقه تیک آف میکشیم.![]()
خوب اگه از دور موتور 2 - 3 هم شروع کنیم کند در میاد.
فکر کنم 5000 دور خوبی باشه
میخوام فردا یه تایم بزنم ببینم چی میشه!!!
فیلم هم میگیرم ولی 1 به 2 که میکشم gear box صدا میده
ایراد نداره ببینینم چی از آب در میاد!!
بعد از 10 دقیقه چیزی به نامه لاستیک هم باقی میمونه اونوقت؟در شتابگیری برای دنده عوض کردن دور رو به خط قرمز میرسونیم وگرنه در آغاز حرکت اگه این کارو کنیم و بعد کلاج ول کنیم که احتمالا 10 دقیقه تیک آف میکشیم.![]()
![]()
فرشاد معذرت دیگه این ماشین که فوقش تا وقتی هرزگرید میکنه که سرعت چرخای غیر محرک به سرعت چرخهای محرک برسه دیگه اینم 10 دیقه طول نمیکشه تنها وقتی اینطوری میشه که ترمز گرفته باشی و گاز بدی اونم بیشتر توی ماشینای دیفرانسیل عقب اتفاق می افته .
بابا منظورم که دقیقا 10 دقیقه نبود... یه اغراقه، منظور اینه که جا میمونیم.
مثلا اگه میگیم فلان ماشین خداست که منظورمون خدا نیست. منظور همونه که خیلی توپه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)