چرا وقتی گفت دو تا تیر جلال هیچ عکس العملی نشون نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
چرا وقتی گفت دو تا تیر جلال هیچ عکس العملی نشون نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بلآخره گفت که دوتا تیر کارش نبوده ولی خودمونیما این عاسف چه قدر بدجنسه!!
دیروز فیلم یه سوتی داشت چند قسمت پیش توی کافیشاپ مهران به پدرش گفت (می دونی وقتی بچه بودم معلمها ازم می پرسیدن بابات چی کارست چی می گفتم :می گفتم بابام مرده) دیروز زن عاسف گفت :(وقتی این خونه رو خریدیم مهران تازه رفت کلاس اول) در صورتی که این خونه رو باید بعد از پولدار شدنش خریده باشه یعنی بعد از آزاد شدن از زندان!
من دلم واسه عاسف خیلی می سوزه....تمام زندگیشو فدای زن و بچش کرد...خیلی گناه داره...ولی خدا وکیلی اونجایی که داشت زنرو خفه میکرد خیلی خوب بازی کرد
راستی یه سوال داشتم...عاسف خبر داشت که همکارش انتظام رو کشته؟یعنی همکارش با همکاری عاسف انتظام رو کشته؟![]()
خوب نقشه ی کشته شدن اانتظام از طرف عاسف بوده دیگه
lمن برای خودم متاسفم که حداقل بعد چند سال که یه سریال درست حسابی پخش شد داره تموم میشه بعد چند سال این اولین سریالی بود که من دیدم بطور کامل البته
اما به نظر من انتخاب بازیگرهای این سریال به نحو احسن انجام شده.
من فکر نکنم...چون فیلم داره یه آخراش میرسسه و یکی باید عاسف رو لو بده...اگه مهرداد بمیره دوباره کللی طول میکشه که عاسف رو لو بدن...من میگم عاسف میمیره...چون تو همچین سریال هایی اگه کسی مثل عاسف باشه نمیرسوننش جایی که اعدامش کنن...یه جوری میکشنش![]()
آخه اون مرده که انتظام رو کشت هم دستگیر شد اون عاسف رو لو می ده دیگه که البته پدرش داد آخه حکم جلب عاسف رو گرفتن
این هفته آخرین قسمته دیگه؟؟
از خانواده پرسیدم گفتن آره : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)