گفتم که قیمتشون مهم نیست
فعلا نمیتونم تاپیک بزنم
لطفا کمک کنید
قطعاتی که تا خرداد سال دیگه میاد
گفتم که قیمتشون مهم نیست
فعلا نمیتونم تاپیک بزنم
لطفا کمک کنید
قطعاتی که تا خرداد سال دیگه میاد
احتمال داره که e5200 نخوره:
بایوس جدیدی هم نداره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by becareful; 07-11-2008 at 21:05.
چرا. من اسم E5200 رو دیدم .یه بار با دقت ببین . او آخراشه .
من منظورم اين كارت گرافيك بودا!!
ddr3 هست آخه !!
ربطی نداره که !!! شما Ddr5 هم روش بذاری مشکلی نداره ! چون همه اینها رابطش Pci Express هست .
پس نگران نباش.
میدونم مهم نیست . یعنی من اگه 10 میلیون سیستم پیشنهاد کنم شما میتونی بخری ؟!!!شما بودجه رو اول باید بگی.
حالا یک سیستم 10 میلیونی که نه ولی یه 2 میلیونی برای کار حرفه ای با 3Ds Max بگو ببینیم چی تو چنته داری؟
ماکزیموم بودجه هم همون 2 میلیون هست.
شوخی نکردم، جدی میگم. میخوا یکی ببندم ولی گفتم اول اینجا یه مشورت کوچولو هم بگیرم بد نیست. ممکنه چیزایی اومده باشه که من هم خبر نداشته باشم.![]()
فکر کنم شوخی کردی !!! پرینتر و اسکنر که نمیخوای ؟!
Cpu=intel-q9400=280
Main=asus-maximus-extereme=290
Vga:geoforce-zotac-gtx280=520
Ram:corsair-2gig-1600-ddr3=280
Hdd:2xsamsung F1 250gig-raid0=100
Case:green-trio=80
Dvdrw:pioneer-fx=36
Power:green-780w=140
Lcd:lf-w2252tq=260
Speaker+mouse+keyboard=60
انصافا خیلی بودجه کمیه !!! خیلی از سرو تهش زدم تا این شد. بودجه رو افزایش بده !!!!
مانیتور که نمیخواد. بعدش یکم شوخی هم کردم ولی برای اطلاع بقیه خوبه. پس ادامش میدیم.
اول میریم سراغ مین: علت انتخاب این مین چی بود؟ دلیل خاصی داشتی یا ...؟ اصلا چرا ط38؟ برای این چه دلیلی داری؟
حالا گرافیک: چرا گرافیک 280، یعنی این واقعا بهترین گزینه هست؟ به نظر تو فرقی بین 4670 و این که گفتی تو کار با مکس هست؟ (اساتید نظر بدن) به نظرت بهتر نبود مین و گرافیک ورک استیشن معرفی میکردی؟
لطفا اساتید همکاری کنند تا به یک نتیجه خوب برسیم. اصلا یک تایپیک جدید باز میکنیم!
بودجه تا سقف 3 ملیون که میخوام بازیه کراسیس اوارد و بازیهای گرافیکی دیگه را هم با very high بازیکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)