فکر کنم هدف اصلیشون از این کار این بوده که بازی رو نوآورانه کنن
اولش ممکنه یه کم سخت به نظر بیاد ولی خوب در عوض یه سبک جدیدی میشه برای خودش
مثل Mirrors Edge که نوآورانه بود
البته به نظر منم اگه بازی سوم شخص بود بهتر میشد!
فکر کنم هدف اصلیشون از این کار این بوده که بازی رو نوآورانه کنن
اولش ممکنه یه کم سخت به نظر بیاد ولی خوب در عوض یه سبک جدیدی میشه برای خودش
مثل Mirrors Edge که نوآورانه بود
البته به نظر منم اگه بازی سوم شخص بود بهتر میشد!
خوب به هر حال این هم سبک خودش رو داره نمیشه به عنوان یک ایراد یا یک نقص ازش نام برد !!!
این هم 4 تا اسکرین شات از بازی در حالت FPS که همچین دیدی از محیط بازی داریم :
.................................................. .................................................. ......................
به نظر من که واقعا جذاب و هیجان انگیز هست !!!
اینم یه اسکرین شات دیگه از حالت FPS این بازی :
ممنون بابت اسکرین شات ها ولی این آخری که گذاشتی ایراد داره....
هیچ عکسی رو نشون نمیده
ممنون ازت اخری ؟
الان برای من داره نمایش میده !!! یه ریفرش کن ببین باز هم برات نشون نمیده ؟
این اسکرین شات هم 4 زاویه و محیط مختلف از بازی رو در حالت FPS نشون میده ...
این بازی بنظرتون باید Sandbox جالبی باشه نه > ؟![]()
منظورم پست شماره #63 است
ریفرش هم می کنم ولی هیچ عکسی رو نشون نمیده!
الان میتونید ببینید این اسکرین شات رو ؟
![]()
نه...نمی تونم ببینم
نوشته :
No DeepLinking Please
اسکرین قبلی رو نشون میده ولی این یکی با این پیغام ظاهر میشه
سلام
ظاهرا دوباره این پروژه فعال شده
پس از قریب به دو سال:
I Am Alive تاریخ خورد
از جمله خبرهای خوبی که در جریان کنفرانس ویژهی یوبیسافت در نمایشگاه E3 منتشر شد، زنده بودن بازی I Am Alive بود! در جریان این کنفرانس اولین دموی بازی پس از قریب به دو سال بنمایش درآمد.
پس از اینکه در اوایل سال جاری میلادی مسوولان کمپانی یوبیسافت از تاخیر در عرضهی I Am Alive بدلیل تعویض موتور بازی و تغییرات اساسی، خبر دادند، این برای نخستین بار است که اخباری در خصوص این عنوان منتشر میشود.
در حال حاضر استودیو شعبهی شانگهای یوبیسافت بر روی بازی کار میکند. پیش از این استودیو بازیسازی دارکورکز، سازنده بازی Cold Fear بر روی این عنوان فعالیت میکرد، اما با صلاحدید مسوولان یوبیسافت ادامهی ساخت بازی به شانگهای منتقل شد. نکتهی جالب توجه اینکه در انتهای دموی بازی I Am Alive به تاریخ انتشار آن نیز اشاره شده است.
در صورتی که همه چیز طبق برنامه پیش برود و دوباره از تاخیرهای طولانی مدت خبری نباشد، I Am Alive در بهار سال آینده در اختیار بازیکنندهها ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 قرار خواهد گرفت.
بازی I am Alive در جریان نمایشگاه E3 سال 2008 میلادی معرفی شد. در ابتدا بنظر میرسید این بازی پروژه بعدی جید ریموند، تهیهکننده شماره اول بازی فرقهاساسین باشد، اما این خبر خیلی زود توسط مسوولان یوبیسافت تکذیب شد. برای ساخت بازی از موتور پایهی اسپلینترسل کانویکشن استفاده شده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیرخاکی !!!!!!!!!!!!!!!! بعد از 110 روز!!!! هنوز یعنی خبری نشده ؟! خیلی وقتی من منتظره این بازیم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)