تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 106

نام تاپيک: سوال هایی از Vb2008

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    اگه میشه بگید برای چی شرمنده اید ... کنجکاو شدم بدونم
    تاخیر در جواب!

من این کد رو روی یک باتن گذاشتم ولی کار نکرد !
    وقتی روی باتن کلیک میکنم خطا میده.
    شاید 25 کاراکتری که من الکی نوشتم در TextBox شما وجود نداشته!

شما دقیقا چیزی رو ساختید که من مد نظرم بود ... ولی چه جوری این کار رو کردید نمیدونم !
    لطفا توضیح بدید. من سعی میکنم تا حدی بفهمم ولی شما هم لطف کنید یه توضیحی بدید
    کدش که بود و خیلی هم کوتاه بود!!!

کد اصلی در خط 18 فایل Class1 قرار دارد.
    این TextEditor لطف میکند و کلمه مورد نظر را استخراج میکند، اگر خودتان میخواستید این کار را انجام دهید، خودش کلی کد میطلبید.
    (باید متن را از محل مشخص به عثب و جلو جستجو میکردید تا به یک کاراکتر غیر عدد-حرف برسید و اگر متن داخل تهی نبود ...)

اول word را با s1 مقایسه میکنیم، اگر برابر باشد یعنی لغت Mahdi به وجود آمده.
    بعد (wordindex += 1) کلمه یا بلوک بعدی را به دست آورده و چک میکنیم و اگر ":" نباشد، پس آن را اضافه میکنیم.
    طریقه اضافه کردن و تصحیح بزرگی و کوچکی هم با Replace است، یعنی mahdi را با توجه به محل شروع با :Mahdi تعویض میکنیم.

چند کد بعدی هم برسی میکند و اگر مکان نما در آخر کلمه بوده باشد، آن را یک واحد به جلو میبرد.

من توی پروژه م دقیقا یه کلاس ساختم و کدهای کلاس شما رو کپی کردم، ولی وقتی توی پروژه ی خودم mahdi رو میزنم کد رو اجرا نمیکنه ! مشکل از کجاس ؟
    ساخت یک کلاسس که به ذات کاری انجام نمیدهد؟؟؟ مثل این است که یک وسیله برای خانه بخرید ولی از کارتون بازش نکنید!!!

شما باید کلاسس را New کنید و به TextEditor تحویل دهید
    Me.txtEditor.Document.FormattingStrategy = New Class1

کدهایی که برای این کار نوشتید دیدم، به نظر میرسید برای یه کلمه زیاد بود.
    به نظر من که خیلی هم کم بود و بدون این کنترلر بسیار بیشتر میشد، اصلاً رویداد TextChange یک TextBox در صورت اشتباه کوچکی در تغییر Text میتواند مدام فراخانی شود و در یک دور گرفتار شود و...

من اگه بخوام همچین کاری رو برای 70 یا 80 کلمه یا شاید هم بیشتر به کار ببرم آیا راهی برای خلاصه تر شدن این کد هست ؟
    واضح است! کسی نمی آید 70 دستور If قرار دهد!
    ره حل حلقه For است. (در بحث رنگ بندی هم رد پایش مشهود است.)
    یعنی شما باید یک قانون مشخص برای نیازهایتان پیدا کنید و یک کد مشخصی برای نیازتان بنویسید.
    بعدت تمام حالات مختلف را در یک فایل xml یا آرایه ذخیره کنید تا بعداً کد شما بتواند در یک حلقه for همه موارد را چک کنید.

سوال بعدی این که چه جوری میشه به کاربر امکان کپی، کات و پیست کردن نوشته های درون تکست ادیتور رو داد ؟
    Ctrl+C/V کار میکند فقط منو ندارد، منو مورد نیاز و دلخواه را هم که خودتان به راحتی میتوانید اضافه کنید.

آیا امکان داره وقتی کاربر روی این کنترل داره کدها رو تایپ میکنه یه لیست هم زیر کد ظاهر بشه که تمام کد های مورد نظر رو در بر بگیره و کاربر بتونه آسون تر کد خودش رو بنویسه ؟
    کنترلر سیستم auocomplete (پنجره کوچکی و تکمیل کننده کمکی) هم با واسط ICompletionDataProvider و ICompletionData است

2. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من الان تو برنامم یه لیست گذاشتم که توش کدهای مورد استفاده رو گذاشتم و کاربر با کلیک کردن روی هر کدی میتونه اون رو به TextEditor اضافه کنه.

ولی الان میخوام حالت Drag & Drop برای کدنویسی بسازم.

یعنی کاربر کد مورد نظرش رو با موس بکشه روی هر جایی از TextEditor که میخواد بزاره.

آیا همچین امکانی وجود داره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

کنترلر سیستم auocomplete (پنجره کوچکی و تکمیل کننده کمکی) هم با واسط ICompletionDataProvider و ICompletionData است

در این مورد میشه توضیح بدید ؟

چه جوری بسازم ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یه سوال دیگه ...

من پروژه م رو روی فایلی که شما واسه دانلود گذاشته بودید درست کردم، یعنی همون فایل رو ویرایش کردم چون وقتی یه پروژه ی جدید میسازم و کدهای فایل دانلود شده رو کپی میکنم توی پروژه ی جدیدم و فایل TextEditorFile.xshd.xml رو هم انتقال میدم به اون جا کار نمیکنه !!!!!!!!!!!!!!

دلیلش چیه ؟

چرا تو پروژه هایی که من میسازم کار نمیکنه ؟
    یعنی نوشته رو High Light نمیکنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ای خدااااااااااااااااااااااا ....

همش مشکل پشت مشکل ... ضد حال پشت ضد حال.

آخه چرا تو این برنامه که دارم میسازم نمیشه از OpenFileDialog1.ShowDialog استفاده کرد ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی وقتی این کار رو روی یه پروژه ی جدید انجام میدم به راحتی کار میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی تو اون پروژه که من میخوام میرسه به این خط خطا میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ولی الان میخوام حالت Drag & Drop برای کدنویسی بسازم

در این مورد میشه توضیح بدید ؟
    باید بررسی کنم، مثل موارد قبلی.

من پروژه م رو روی فایلی که شما واسه دانلود گذاشته بودید درست کردم، یعنی همون فایل رو ویرایش کردم چون وقتی یه پروژه ی جدید میسازم و کدهای فایل دانلود شده رو کپی میکنم توی پروژه ی جدیدم و فایل TextEditorFile.xshd.xml رو هم انتقال میدم به اون جا کار نمیکنه !!!!!!!!!!!!!!

دلیلش چیه ؟
    بی دقتی!
    فکر کنم در تاپیک دیگری برایتان یا توضیح داده بودم یا لینک داه بودم که چطور میتوان یک فایل را داخل exe یا dll جا داد یا اصطلاحاً embedded کرد)

برای این کار بعد از اضافه کردن فایل به solutionExplorer باید آن را انتخاب کرد و در پنجره کمکی Properties مقدار BuildAction را EmbeddedResource قرار دارد.
    (تا کامپایلر متوجه شود باید از این فایل چشم پوشی کند، آنرا مثل فایلهای دستورف کامپایل کند و یا آن را در داخل برناتمه نهایی embedded کند و...)

و بعد باید در دستور مربوطه هم به این فرمت متنی ارجاع داده شود "نام پروژه"+"نقطه"+"نام کامل فایل با پسوند"

اگر این نکته ها را به دقت انجام دهید، نباید مشکلی وجود داشته باشد.

آخه چرا تو این برنامه که دارم میسازم نمیشه از OpenFileDialog1.ShowDialog استفاده کرد ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    مجدداً یک جایی را حواستان نبوده و دستور اشتباهی داده اید.
    متن خط؟ کد محل خط؟ کد نمایش دیالوگ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بی دقتی!
    فکر کنم در تاپیک دیگری برایتان یا توضیح داده بودم یا لینک داه بودم که چطور میتوان یک فایل را داخل exe یا dll جا داد یا اصطلاحاً embedded کرد)

برای این کار بعد از اضافه کردن فایل به solutionExplorer باید آن را انتخاب کرد و در پنجره کمکی Properties مقدار BuildAction را EmbeddedResource قرار دارد.
    (تا کامپایلر متوجه شود باید از این فایل چشم پوشی کند، آنرا مثل فایلهای دستورف کامپایل کند و یا آن را در داخل برناتمه نهایی embedded کند و...)

و بعد باید در دستور مربوطه هم به این فرمت متنی ارجاع داده شود "نام پروژه"+"نقطه"+"نام کامل فایل با پسوند"

اگر این نکته ها را به دقت انجام دهید، نباید مشکلی وجود داشته باشد.
    من هم همین کار رو میکنم ولی نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مجدداً یک جایی را حواستان نبوده و دستور اشتباهی داده اید.
    متن خط؟ کد محل خط؟ کد نمایش دیالوگ؟؟؟
    من توی کارام خیلی از این دیالوگ ها استفاده میکنم و مطمئنم کدش رو اشتباه نمیکنم ... اینم عکس :

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من توی کارام خیلی از این دیالوگ ها استفاده میکنم و مطمئنم کدش رو اشتباه نمیکنم ... اینم عکس :
    وضعیت apartment ریسمانی که دیالوگ را اجرا میکند باید single باشد.

احتمال خیلی زیاد شما از Sub Main استفاده کرده اید، شما باید خصیصه STAThread را به روال مورد نظر اضافه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

میشه یه کم بهتر توضیح بدید ؟

من این رو باید کجا اضافه کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من مي خوام يک سايت با asp.net طراحي کنم. حالا مي خوان بدونم واسه اينکه اون رو روي کامپيوتر ديگه اي اجرا کنم چي لازمه؟ اين چيزارو مي دونم ولي ممکنه کامل ندونم. ممنون ميشم بهم کمک کنيد. در ضمن vs2008.

IIS بايد نصب باشه، بعدش بايد .net framework 2 و 3 و 3.5 رو نصب کنم.
    براي Sql server همون ورژن express کافيه؟ بعد بايد ديتابيسم رو بهش attach کنم؟
    چيز ديگه اي هم مي خواد؟
    راهنمايي شما موجب امتنان است.
    راستي اگه از شناسايي کاربران مبتني بر فرم استفاده کنم بايد db اون رو هم add کنم ديگه نه؟ واضحه نمي دونم چرا سوال مي کنم؟!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •