امتحان کردن AVG Antispyware 7.5 از نظر آپدیت شدن.
من این برنامه رو دیروز نصب کردم تا شکی در مورد آپدیت شدن این برنامه که ممکنه برای بعضی ها وجود داشته باشه
باقی نمونه. این برنامه آنتی اسپای ور اگر دقیق یادم باشه فکر کنم یا تا 15 روز و یا تا 30 روز کلمه Trial یعنی آزمایشی
در گوشه سمت راستش دیده میشه. شما میتونید تا تمام شدن مدت آزمایشی هم از گاردش و هم از قابلیت آپدیت
شدن اتوماتیکش استفاده کنید. اما بعد از تمام شدن مدت زمان آزمایشی این برنامه اتوماتیک به نسخه مجانی تبدیل
میشه و اون کلمه Trial به کلمه Free تغییر میکنه. اما این تغییرات فقط مربوط به عوض شدن یک کلمه نمیشه بلکه
بعد از تبدیل شدن به نسخه مجانی شما Resident Shield و Automatic Updates را هم نمیتونید استفاده کنید.
این دو قابلیت یکیش همان گارد این آنتی اسپای ور است و اون یکی هم آپدیت شدن اتوماتیک است. درسته که در
نسخه مجانی اتوماتیک آپدیتی در کار نیست اما شما میتونید با باز کردن برنامه و کلیک بر روی Update Now دیتابیس
اون رو آپدیت کنید.
در عکس پایین شما میتونید تاریخ آپدیت شدن این برنامه رو ببینید که به تاریخ امروز است. یعنی 22 آگوست 2008.
اگر از آن دسته کسانی هستید که میخواهید یک آنتی اسپای ور با دیتابیس و قدرت پاک کنندگی خوبی داشته
باشید و همچنین برنامه نیز مجانی باشه بهتره کارهای زیر رو انجام بدید تا این برنامه هم از منابع سیستم استفاده
نکنه و هم با ویندوز بالا نیاد. البته میدونم شاید بعضی ها وارد باشند اما این رو برای کسانی میگم که هنوز با این
برنامه آشنایی چندانی ندارند.
بر روی آیکون برنامه در System Try کلیک راست کنید و گزینه Start with windows را از تیک در بیارید. یعنی جلوی
این گزینه تیک نخورده باشه. در این صورت با ویندوز نمیاد بالا و هر وقت که خواستید ازش استفاده بکنید روی آیکون
اون در صفحه دسکتاپ و یا از استارت میتونید اون رو باز کنید.
موفق باشید.