دوستان این سیستم تعلیق اگه اشتباه ننوشته باشم مال زانتیارو میگم رو سی5 هم هست یا فقط رو زانتیا هست؟
نظرتون در موردسی5 چیه؟
دوستان این سیستم تعلیق اگه اشتباه ننوشته باشم مال زانتیارو میگم رو سی5 هم هست یا فقط رو زانتیا هست؟
نظرتون در موردسی5 چیه؟
لطف داری عادل جون. واقعا از نظرت ممنون.
سیستم تعلیق سیتروئن کلا عالی هست. از ژیان (CV2) گرفته تا C6 و ... همگی سیستم تعلیق خوبی دارن.
حتی ژیان هم تنظیم ارتفاع داره...!(البته یکم با این تنظیم ارتفاع های امروزی فرق داره- با پیچ به راحتی تنظیم میشه)
در مورد یکی بودن سیستم تعلیق C5 و زانتیا متاسفانه اطلاعی ندارم.
نظرم در مورد C5 چه قدیم و چه 2008ش واقعا منفی هست. 2008ش یکم بهتر شده - مخصوصا قیافش به نظرم از قبلی خیلی بهتره.
ولی اون C5ی که شما مد نظرتون هست مشکلات زیادی داره.
از قیافش گرفته تا سیستم های الکتریکیش.
با قیمت C5 میشه مگان 2000 خرید که با اون تقریبا در یه کلاس هستن ولی واقعا مگان کجا و C5 کجا.
برای رانندگی اسپرت تر و با لذت تر هم که مزدا 3 هست. پس دلیلی نداره بریم سراغ C5 .
ولی اگه احیانا خواستید برید سراغ C5 ، پیشنهاد من اینه که همون زانتیا رو بگیرید
![]()
با زانتیا که رانندگی کردم خیلی حال کردم.شاید بخرم.............
میتونم بپرسم تا بحال با چه ماشینایی رانندگی کردید؟؟
آخه آدم وقتی با یه ماشینی برای اولین بار رانندگی میکنه که تا بحال بالاتر از اونو نداشته، خیلی بهش خوش میگذره و میگه این بهترینه.
ولی پیشنهاد من اینه که اگه میخواید برای لذت رانندگی (همون چیزی که توی زانتیا حس کردید) ماشین بگیرید، حتما با مزدا 3 هم برونید.
لذت رانندگی مزدا 3 بیشتر از زانتیا هست.
![]()
من تا به حال با ماشین های زیر رانندگی کردم:
رنو-سمند-پرشیا-206-405-کمری-سوناتا-پراید-زانتیا-اردی
سوناتا خوب بود ولی کمری یه چیزه دیگه بود.ولی زانتیا وقتی پشتش میشینی و به پولی که بابتش دادی فکر میکنی حال میکنی.به خودت میگی در برابر پولی که دادم بهترینو گرفتم........
به نظر شما کمری ارزش خرید داره؟یا زا نتیا بهتره؟اخه قیمتارو ببینید.....!!!!!!!
زانتیا مفت گرونه
اصلا به درد نمی خوره....
خدائیش خودروهای ژاپنی خیلی خوبن
لذت رانندگی با کمری و سوناتا که خیلی بیشتر از زانتیا هست.
من پیشنهاد میکنم اگه برای لذت رانندگی میخوایین بخرین، حتما یه دوری هم با مزدا 3 بزنین. ضمن اینکه فکر کنم قیمتش 3-4 تومن از زانتیا بشتر هست.
به هر حال در نهایت تصمیم اصلی رو خودتون باید بگیرید و اینها فقط نظرات ما هستن. (که البته بی پایه و اساس هم نیستن)
========
یه نکته خیلی مهم
هر کسی لذت رو توی یه چیزی میبینه. ممکنه یکی لذت رو توی آرامش ببینه و دیگری توی هیجان و ...
![]()
Last edited by Farshadd; 08-10-2008 at 01:12.
از فکر مزدا3 اومدم بیرون چون فکر میکنم مزدا3 ماشینی نباشه که بشه یه 5 سالی نگرش داشت اخه من الان که ماشین میگیرم دیگه نمیگیرم تا زندگیم ردیف بشه بعد اگه تونستم بگیرم تازه دیگه خبری از پول بابا هم نیست.
فکر کنم زانتیایا کمری بهتر باشه کمری که گرونه ولی زانتیا رو میتونم الان بگیرم.به نظرتون یه سال وایسم بعد یه کمری بگیرم ودیگه خیال خودمو راحت کنم یا همون زانتیا خوبه؟
سلام.دوستان نظرتون در مورد bmw530i چیه؟ماشین خوبیه؟
به نظره شما bmw530i بهتره یا کمری2007؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)