تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 70 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 692

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی فوتسال | برزیل | 2008

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

سلام به همه
    تساوی ارزشمندی بود
    راستی یه چیزی توی سایت رسمی فیفا یه رای گیری گذاشتن در مورد قهرمانی فوتسال جهان
    فعلا برزیل اوله
    با تعجب فراوان ایران دوم
    راستی منم رفتم رای دادم
    اگر تونستین برین رای بدین
    کد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

منم رأی دادم..

نکته ای که جالبه اینه که اسپانیا پنجمه..
    درصد ایران هم همینجور رو به افزایشه..

تا چند ساعت پیش 17 % بود، الآن شده 20 % !

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

اینم برنامه ی بازی ها
    یه م ناجوره ببخشید :

Last edited by arash_3tar; 02-10-2008 at 16:32.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

درسته كه هممون عاشق قهرماني ايرانيم ولي بايد منطقي با اين قضيه برخورد كرد.
    با رأي گيري نميشه تيمي رو قهرمان كرد. يادمه تو وب سايت فيفا همزمان با برگزاري جام جهاني 2006 آلمان رأي گيري گذاشته بودن و توش پرسيده بودن به نظر شما كداميك از گزينه هاي زير آقاي گل جام جهاني ميشه؟ توي اون ليست اسم علي كريمي هم بود و ايرانيها اينقدر تو وب سايت هايي مثل همين وب سايت تبليغ اين رأي گيري رو كرده بودن كه علي كريمي توي اون نظر سنجي با اختلاف زياد اول شده بود. ولي آيا علي كريمي در اون جام اصلاً تونست بازي خوبي از خودش به نمايش بذاره؟ گل زدن پيش كش.

درضمن اگه آراي سيستم هايي كه زبان اصليشون غير انگليسي هست رو هم ببينين بد نيستا !
    مثلاً : Fr , Es , De

من با كمال احترام و علاقه شديدم به ايران، به برزيل رأي دادم.
    اونا تو خونه شون به هيچكس باج نميدن.
    ژاپني رو كه ما به زحمت با يك گل برديمش، با 12 گل بدرقه كرد!!!
    جزاير سليمان رو هم با 21 گل درهم كوبيد.

من آرزو دارم ايران از گروهش به مرحله بعدي بره و در اونجا هم با اقتدار بازي كنه و اگه تونست به مرحله نيمه نهايي هم برسه. همين برام كافيه. فراموش نكنين كه ايران دوره پيش يه آبروريزي حسابي با انصاري فرد كرده بود. به پرتغال 0-4 و به آرژانتين هم 1-6 بازي رو واگذار كرد. پس از 4 سال پيش تا الآن همين كه تونسته با اسپانياي بزرگ مساوي كنه بسيار با ارزشه و اميدوارم بهتر هم بشه. ولي هنوز فكر قهرماني تو سرم نميره.

يه كم واقع بين باشين. لطفاً !!!

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

جالبه بدونين كه در رأي هايي كه از سيستم هايي كه زبان اصليشون اسپانيايي بوده گرفته شده به اين ترتيبه :

1- برزيل 50.28%
    2-ساير تيمها 29.92%
    3-اسپانيا 14.09%
    4-ايتاليا 5.41%
    5-ايران 1.68%
    6-مصر 1.62%

راستي كسي نميدونه كه آيا بقيه بازي هاي ايران از تلويزيون ايران پخش ميشه يا نه؟
    در ضمن در مورد نحوه چينش مرحله بعدي هم اگه كسي چيزي ميدونه بگه. لطفاً

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

بچه ها در مورد ليبي هم بگم كه طبق صحبتهاي آقاي شمس سرمربي تيم ملي ، اين تيم يكي از تيمهاي ناشناخته و احتمالا قوي اين دوره هست چرا كه تونسته تو دوره پيش مصر قهرمان چندين دروه آفريقا رو شكست بده و قهرمان شده و حتي تو اظهار نظر هشون هم از قهرماني جهان هم صحبت ميكردند.
    فكر ميكنم بازي بعدي ايران زياد هم آسون نيست
    انشا الله كه مي برند.
    درسته که شمس گفت لیبی را نمیشناسیم ولی این برنامه ی بازیها بهترین فرصت را ایجاد کرد که با دیدن بازیها به شناخت کاملی از این تیمها دست پیدا کنند!

در کل ایران تو بد گروهی افتاده و راحتترین گروه برای برزیل است !

به امید موفقیت تیم ایران در این دوره از بازیها !

نظر من : بی شک از این گروه صعود میکنیم !

آقا یه سوال دارم چرا فوتسال رو المپیکی نمیکنن؟
    ولی فوتسال نداره چرا؟
    تعیین رشته های ورزشی موجود در المپیک تحت نظر یه هیئت قوی از کارشناسان ورزشی است! به نظر من کارظون عالیه و برای انتخاب و یا عدم انتخاب هر رشته ای دلایل محکم و مستدلی دارند! به عنوان مثال ورزشهای سافت بال و بیس بال را بهه دلیل استقبال به شدت کم تماشاگران به طور کلی از بازیهای رسمی المپیک کنار گذاشتند و دارند بررسی میکنند که ووشو و کاراته را وارد عناوین رشته های ورزشی کنند !

سلام.
    بازي مهم ما با چك هستش.
    اروپايي ها هميشه تيم هاي دردسر سازي بودن و هستن.
    اروگوئه رو يك يا دو سال پيش در مسابقاتي كه در مالزي برگزار شده بود و اگه يادتون باشه آرژانتين رو هم در نيمه نهايي همون بازيها 3-2 برده بوديم به راحتي برديم. اگه اروگوئه رو با آرژانتيم مقايسه كنيم 50% قدرت آرژانتينو داره. من نيمه اول بازي ليبي با اروگوئه رو ديدم. ليبي اصلاً فوتسال بلد نبود. فقط حركات انتحاري ميكرد اصلاً بازي اونا قابل قياس با بازي ايران-اسپانيا نبود.
    از نظر من اگه ايران خودشو نگيره و مغرور نشه اين دو تا تيم (ليبي و اروگوئه) براش دردسر ساز نيستن. فقط ميمونه چك.
    بايد فردا بازي اونا رو هم ببينيم بعد قضاوت كنيم.

چند نكته هم در مورد بازي ايران-اسپانيا بگم و اونم اينه كه دروازه بان ما با وجود بازي خوبي كه از خودش نشون داد ولي روي گل دوم مقصر بود كه به هواي اينكه توپ داره ميره تو اوت ولش كرد و توپ رفت تو دروازه.
    بعدشم وقتي تحت فشار قرار ميگرفت زود توپو ميزد به اوت بقل دروازه ايران در حالي كه ميتونست حداقل يه توپ بي هدف و بلند به سمت دروازه اسپانيا روانه كنه ولي دستپاچه ميشد سريع در منطقه خطر ايران توپو ميزد به اوت.
    ولي دمش گرم كه پنالتي آخرين ثانيه هاي بازي رو از اسپانيا گرفت.
    به نظر نميرسه اسپانيا در مقابل بقيه حريفان امتياز ازدست بده. با اين تساوي قطعاً حساب كار دستش اومده و فهميده كه بايد با تمام قوا مقابل حريفان بازي كنه. پس بايد به خودمون تبريك بگيم كه تونستيم از اين ميدان بزرگ همچين امتيازي بگيريم.
    البته اگرم كمي خوش اقبال تر بوديم ميتونستيم بازي رو ببريم و شگفتي رو تكميل كنيم.

الآن فقط چك مجهوله. بايد ببينيم چي ميشه. ايران هم تا 14 مهر استراحت داره. من نميدونم اين چه صيغه ايه كه بايد بازيهارو در چهار گروه 5 تيمي بچينن و از هر گروه فقط 2 تيم بايد بالا. اينطوري كار سخت تره ولي اونايي كه بيشتر مستحق هستن ميان بالا.

راستي تا يادم نرفته! اگه ايران از گروهش بالا بياد به همراه اسپانيا بازم در يك گروه 4 تيمي با تيم هاي اول و دوم گروه ‍c همگروه ميشه يا داستان چيز ديگه ايه؟ هركي ميدونه لطفاً بگه.
    متشكرم.

نظرات شما همه متین و صحیح ولی من نظرات خودم را هم میگم :

مطمئنا بازی مهمی همچون اسپانیا دیگر در این گروه نخواهیم داشت والبته نباید تیمهای حریف را دست کم گرفت! و حرف شما درسته که تیم قدرتمندیه ولی باید دید که در جام جهانی چطور بای میکنه ! و این اصلا نشون نمیده مثلا تیم مصر با این همه شانس برد و ادعا از تیم گواتمالا با نتیجه ی 1-0 شکست خورد یا لیبی قهرمان قاره ی افریق با اروگوئه 3-3 کرد ! و ایرانی که 2بار در بازی دوستانه از اسپانیا باخته بود به ناگهان همچنین حماسه آفرینی ای میکنه! میخوام بگم شرایط تیمها در موقعیتها مختلف به اشکال گوناون بروز میده و در کنار آنالیز وضعیت هر تیم باید شرایط آنها را در همان دوره بررسی کرد!
    و کاملا با این حرفتان موافقم

بايد فردا بازي اونا رو هم ببينيم بعد قضاوت كنيم.
    در مورد نظرتان در مورد دروازه بان کاملا باهاتون مخالفم ! یعنی مطئنم که همگی با من هم نظرند که بسیار عالی نقش خود را ایفا کرد و قبول هم دارم که مقصر در گل دوم بود ولی با بررسی و آنالیز دقیق به هیچ وجه نمیتوانم از عملکرد بسیارر قوی و قابل قبولش در کنار چند تا اشتباه کوچک بگذرم !

در مورد شوت کردن بهت توپ به اوت های بغل من کاملا با دروازه بان موافقم (تجربه ی کمی هم در مورد دروازه بانی فوتسال ندارم) و مطمئنم که بهترین کار همین کاریه که ایشون کرد !

الآن براتون تشریح میکنم ! ببینید دروازه بان وقتی توپ زیر پاش هست به طور تقریبی 70% از دروازهبانی به دوره وداره فکر میکنه که چطور توپ را به بهترین شکل در اختیار هم تیمیش قراربده و بعد از ضربه تازه تمرکزش را در دروازه بانی برقرار و حفظ میکنه! وقتی که دروازه بان تو موقعیتی قرار میگیره که باید زود توپ را از خودش دور کنه باید حواسش به دروازه هم باشه پس بهترین کار اینه که توپ را به بیرون بزنه تا در بهترین موقعیت تمرکز حفظ نقش خودش دروازه بانی قرار بگیره ! حالا شما میگید که توپ را به جلو بزنه با یه حساب و کتاب ذهنی و داشتن یه تجربه ی کوچیک در این بازیها متوجه میشید که قرار گرفتن توپ در اختیار هم تیمیتون خیلی احتمالش پاینه و احتمال اینکه یار حریف توپ را تصاحب کنه یا بلوکه کنه به بیرون یا با ضربه ای باز به جریان بندازه و یا پاس به هم تیمیش بده خیلی احتمالش بیشتره ! در نتیجه دروازه بان در بدترین شرایط نقش خودش قرار میگیره و به راحتی گل میخوره !

یه مثال هم میزنم که کامل روشن بشه ! اگر بازی آمریکا و ایتالیا را دیده باشدی حتما مشاهده کردید که گل اول ایتالیا به چه صورت رقم خورد! دروازه بان آمریکا کمی جلو اومد و در اثر یک پاس اشتباه توپ در اختیار ایتالیا قرار گرفت و آنها هم فرصت را به گل تبدیل کردند و بازی را به تساوی کشیدند !

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

جالبه بدونين كه در رأي هايي كه از سيستم هايي كه زبان اصليشون اسپانيايي بوده گرفته شده به اين ترتيبه :

1- برزيل 50.28%
    2-ساير تيمها 29.92%
    3-اسپانيا 14.09%
    4-ايتاليا 5.41%
    5-ايران 1.68%
    6-مصر 1.62%

راستي كسي نميدونه كه آيا بقيه بازي هاي ايران از تلويزيون ايران پخش ميشه يا نه؟
    در ضمن در مورد نحوه چينش مرحله بعدي هم اگه كسي چيزي ميدونه بگه. لطفاً

من که بعید میدونم و چشمم آب نمیخوره که ایران پخش کنه ! یادمه 8 سال پیش میگفتند تجهیزات ضعیفه و فلان و بیسار 4 سال پیش هم به یاد ندارم که پخش کرده باشند ! امسال کمه همه چی فراهمه فقط بلدند آبروریزی کنند!

به نظر من که از شبکه های هاتبرد ببینید همه ی بازیها رو !

من هم سرچی زدم ولی مرحله ی بعدش همچنان در هاله ای از ابهامه برای من !

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام دوستان این فرکانس رای اسپورت چنده؟رو هاتبرد هست دیگه؟

هاتبرد

11804
    2/3
    27500

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من هنوزم روي حرفم هستم. لطفاً نگيد كه اون بهترين كارو كرد. چون ميتونست توپو خيلي عقب تر به اوت بزنه نه نزديك دروازه.حالا اگرم تو اين بين توپش به بازيكنان حريف برسه نشان از بد زدن توپه يه دروازه بان مطمئن بايد در شروع بازي كه يكيشم همين شوت هاي دروازه هستش مهارت داشته باشه اگه قراره تو اينجور جاها اشتباه كنه پس ديگه چرا اومده جام جهاني؟من هرگز نگفتم كه اون عملكرد بدي داشته و ميدونم كه اون دروازه بان خوبيه ولي ميتونه با برطرف كردن اين نقاط ضعفش مطمئن تر و كامل تر بشه. آيا اينكه دروازه بان دستپاچه بشه و توپو در نزديك دروازه خودي در شرايطي كه چند ثانيه هم فرصت فكر كردن داشته به بيرون بزنه اونم توي فوتسالي كه اوت كنار دروازه مثل خطا در نزديكي دروازه و يا كرنره ضعف به حساب نمياد؟
    من ميدونم كه اون دروازه بان بهترين دروازه بان فوتسال ايرانه و شايد هم يكي از برترين دروازه بان هاي اين مسابقات هم باشه ولي اين باعث نميشه شما فكر كني كه با گفتن اين عبارات از ارزشش كاسته ميشه. ما ميتونيم با گفتن اين نكات به بهتر شدن عملكردش كمك كنيم.

نه تنها 4 سال پيش بلكه قبل تر ها هم بازي هاي جام جهاني فوتسال از تلويزيون ايران پخش ميشده و من از همون دوران به فوتسال علاقمند شدم. احتمالاً امسال حق پخش مسابقات بالاست و اينا هم كه براشون علاقه ملت ملاك نيست پس براي چي پخشش كنن؟
    Last edited by Pejvak61; 03-10-2008 at 12:24.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من هنوزم روي حرفم هستم. لطفاً نگيد كه اون بهترين كارو كرد. چون ميتونست توپو خيلي عقب تر به اوت بزنه نه نزديك دروازه.حالا اگرم تو اين بين توپش به بازيكنان حريف برسه نشان از بد زدن توپه يه دروازه بان مطمئن بايد در شروع بازي كه يكيشم همين شوت هاي دروازه هستش مهارت داشته باشه اگه قراره تو اينجور جاها اشتباه كنه پس ديگه چرا اومده جام جهاني؟من هرگز نگفتم كه اون عملكرد بدي داشته و ميدونم كه اون دروازه بان خوبيه ولي ميتونه با برطرف كردن اين نقاط ضعفش مطمئن تر و كامل تر بشه. آيا اينكه دروازه بان دستپاچه بشه و توپو در نزديك دروازه خودي در شرايطي كه چند ثانيه هم فرصت فكر كردن داشته به بيرون بزنه اونم توي فوتسالي كه اوت كنار دروازه مثل خطا در نزديكي دروازه و يا كرنره ضعف به حساب نمياد؟
    من ميدونم كه اون دروازه بان بهترين دروازه بان فوتسال ايرانه و شايد هم يكي از برترين دروازه بان هاي اين مسابقات هم باشه ولي اين باعث نميشه شما فكر كني كه با گفتن اين عبارات از ارزشش كاسته ميشه. ما ميتونيم با گفتن اين نكات به بهتر شدن عملكردش كمك كنيم.

نه تنها 4 سال پيش بلكه قبل تر ها هم بازي هاي جام جهاني فوتسال از تلويزيون ايران پخش ميشده و من از همون دوران به فوتسال علاقمند شدم. احتمالاً امسال حق پخش مسابقات بالاست و اينا هم كه براشون علاقه ملت ملاك نيست پس براي چي پخشش كنن؟

نظر شما کاملا برای همه محترمه ولی بنده همچنان با نظرتون مخالفم !
    دلایل را همه که روشن و دقیق بیان کردم و حتی با ذکر مثال ! البته یه نکاتی را گفتید که با نقل قول کردن بهتون پاسخ میدم !

چون ميتونست توپو خيلي عقب تر به اوت بزنه
    حالا این ممکنه ولی من باز بهش حق میدم ، تصممی گیری کردن تو اون موقعیت بسیار سخته و نمیشه به این کار خرده گرفت ! به هر حال اوت اوته حالا شما میگی دم دروازه خطرش بیشتره حرفتون صحیح ولی مطمئنا خیلی فرق نمیکنه ! (بگذارید به حسابب تصمیم گیری سخت در اون موقعیت)

حالا اگرم تو اين بين توپش به بازيكنان حريف برسه نشان از بد زدن توپه
    این دیگه از استدلالهای غلطه ! من الآن با یه حساب کتاب ریاضی اینو روشن میکنم ! ببینید سالن فوتسال خیلی کوچیکه پس احتمالات کمی توش رخ میده با این حساب 4 تا اتفاق میافته

1- یا توپ میره تو اوت (یا یارش نمیتونه استپ کنه و یا اشتباها به اوت میزنه)
    2- توپ دقیق به یارش میرسه
    3- دفاع بلوکه میکنه توپ میره تو اوت
    4- دفاع توپ را بلوکه میکنه و در زمین جریان پیدا میکنه
    5- دفاع توپ را استپ کرده و با دقت بازی را ادامه میده!

بعید میدانم که جز این 5 حالت اتفاق بیافته (منظورم فکر معمول هست وگرنه در 1% ممکنه توپ مستقیم تو گل طرف بره یا .... که خب خیلی مسخره است براش حساب و کتاب کنیم)

ایده آل ترین وضعیت یعنی شماره 2 که احتمالش 20% هست
    وضعیت معمولی یعنی احتمال شماره ها ی 1 و 3 یعنی 40%
    وضعیت خطرناک خطرناکتر یعنی احتمالات شماره ی 4 و 5 یعنی میزان 40%

ببینید در اینکه دروازه بان توپ را داخل زمین بیاندازه 40%خطر وجود داره ، 20% وضعیت ایده آل هست و 40 درصد هم معوملی

خب اینجا عقل حکم میکنه که به خاطر قرار نگرفتن در موقعیت خطرناک و موقعیت گل برای تیک حریف به زدن توپ به اوت متوسل بشیم که بهترین حالت هست!

نکته ی مهم: این وضعیتی که من توضیح دادم در مورد اون 2 تا توپی بود که دروازه بان تو اوت زد (یعنی یه مقدار بیرون از دروازه بود پاس بهش دیر رسیده و بازیکن دفاع مجبور شده به عقب پاس بده و همچنین بازیکن حریف دروازه بانرا تحت فشار قرار داده)

ممنون میشم نظر دیگر دوستان را هم بدانم !

قربانتان: مصطفی عشقی

امیدوارم که کامل و روشن توضیح داده باشم ! و باز هم نظر شما برای من محترمه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •