منم یکی گرفتم اما یکم باهاش مشکل دارم نمی تونم تم یا نرم افزارایی که از موبایل 9 یا جاهای دیگه رو می گیرم روش نصب کنم
ارور certification expired رو میده
نمی دونین چی کارش باید بکنم؟
منم یکی گرفتم اما یکم باهاش مشکل دارم نمی تونم تم یا نرم افزارایی که از موبایل 9 یا جاهای دیگه رو می گیرم روش نصب کنم
ارور certification expired رو میده
نمی دونین چی کارش باید بکنم؟
Last edited by larten; 11-04-2010 at 15:04.
نرم افزار رو باید ساین کنین
سلام.
رفیق ما یه e71 خریده..گزینه ی encryption ش on بوده..نمی دونم چی کار کرده که هر چی توی رمش داشته قفل شده..مثل عکس موزیک ویدیو..
من پاکت پی سی که داشتم و این گزینه برام فعال بود بعد از عوض کردن رام اینجوری می شد و راهی هم پیدا نکردم که قفل شده ها رو برگردونم.
راهی هست که برا گوشیه رفیق ما یه کاری کنید که فایلاش برگرده ؟؟
دوستان من یه 2 سالی هست نوکیا ندارم و همچین مشکلی و اون موقع نداشتم و فکر کنم همچین گزینه ای هم تو گوشیم نبود. (با n95)
Last edited by The_Last_Samurai; 12-04-2010 at 19:02.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
سلام آقا متین آخر رفتم گوشی را خریدم خیلی عالیه همین طور خیلی خوش دست. اول میخواستم ای 72 بخرم ولی تفاوتش فقط تو دوربین،رم و سی پی یو بود.تازه استیل ای 71 خیلی باحال تر از ای 72 هست. من از خریدی که کردم خیلی راضیم.
مبارکتون باشه آقا جمال.اره زیاد فرق ندارن باهم![]()
سلام
آپدیت جدید e71 اومده کسی تا حالا دانلود نکرده ؟چه مزیتی داره آپدیت جدید؟برای نصب نرم افزار ها به مشکل بر نمی خوریم؟
کسی نمی خواد جواب بده؟من آپدیت کردم.
یه سوال داشتم که چطور میشه دوربین دوم را فعال کرد؟
دوستان عزيز چقدر طول ميكشه تا باطريش شارژ كامل بشه؟ براي من 3 تا 3.5 ساعت طول ميكشه. اين طبيعيه؟ براي شما هم همينقدر طول ميكشه؟
سلام به همه دوستان
من تازه E71 خریدم میخواستم بدونم چطوری میتونم مسیج فارسی تایپ کنم
برنامه فارسی ساز اگه داره لطفا بگید از کجا پیدا کنم
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
سلام
اصولاً 3 ساعت طول میکشه .
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
[QUOTE=ehsan6630;4980465]سلام به همه دوستان
من تازه E71 خریدم میخواستم بدونم چطوری میتونم مسیج فارسی تایپ کنم
برنامه فارسی ساز اگه داره لطفا بگید از کجا پیدا کنم[/QUOTE
option-input option -writing language - فارسی را انتخاب کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)