سلام دوستان
هر چند برای 1 روز تازگی داره
ولی به نظر من ارزش نداره بخوای با این همه دردسر این به قولی ویستا را راه اندازی بکنی
راستی وقتی این ویستا داره اجرا میشه صفحه کلید را میتونید قفل کنید یا نه
سلام دوستان
هر چند برای 1 روز تازگی داره
ولی به نظر من ارزش نداره بخوای با این همه دردسر این به قولی ویستا را راه اندازی بکنی
راستی وقتی این ویستا داره اجرا میشه صفحه کلید را میتونید قفل کنید یا نه
منم بعد از دو روز پاکش کردم.قابلیت قفل هم داره.
این نرم افزار فقط برای پز دادن جلوی دیگران هستش و هیچ نمی تونه جای تم و امثال رو بگیره
تازه 2 مگ که جایی رو نمی گیره
شما می تونید این نرم افزار رو جای گزین دسکتاپ کنید
باید برید تو option و تیک replace main رو بزنی
با سلام خدمت دوستان اولا متشکرم به خاطر اين برنامه
بعد بايد بگم که من گوشيم رو هک کردم وبرنامه ها رو همون جوري که گفتيد نصب کرم گزينه ريست و همچنين گزينه GDISKرو اضافه ميکنه ولي هرکاري ميکنم مثل عکس نميشه و فقط سمت راست LCD چندتا خط موازي هست که وقتي کليد رو فشار ميدم يه منو باز ميشه حال من بايد چکار کنم تا بنونم به جاي دسکتاپ ومثل شکل ازش استفاده کنم در ضمن اون تيک رو هم گذاشتم ورفتم تويGdesk -> menu - > design -> load design وليroot poshe vista -> nomi vista 1.gdd اي رو پيدا نکردم اگه بهم بگيد بايد چکار کنم ممنون ميشم راستي يادم رفت بگم گوشي N73دارم
با سلام خدمت دوستان اولا متشکرم به خاطر اين برنامه
بعد بايد بگم که من گوشيم رو هک کردم وبرنامه ها رو همون جوري که گفتيد نصب کرم گزينه ريست و همچنين گزينه GDISKرو اضافه ميکنه ولي هرکاري ميکنم مثل عکس نميشه و فقط سمت راست LCD چندتا خط موازي هست که وقتي کليد رو فشار ميدم يه منو باز ميشه حال من بايد چکار کنم تا بنونم به جاي دسکتاپ ومثل شکل ازش استفاده کنم در ضمن اون تيک رو هم گذاشتم ورفتم تويGdesk -> menu - > design -> load design وليroot poshe vista -> nomi vista 1.gdd اي رو پيدا نکردم اگه بهم بگيد بايد چکار کنم ممنون ميشم راستي يادم رفت بگم گوشي N73دارم
![]()
اگه همه تاپیک های قبل رو مطالعه کردی نفهمیدی بهت بگم
تو فایل های rar اش پر از فایل sis ه !
یکی میشه بگه این برنامه تو n82 چطوری نصب میشه ؟ (قدم به قدم و واضح)
عکس هم گذاستیم نفمیدید ؟؟؟؟
هرچیس داره رو نصب کن
ببخشید همه صفحه ها رو ندیده بودم !!!!![]()
ايا اين نرم افزار نياز به ساين كردن داره ؟ با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)