سلام ميلاد جان
واقعا شرمنده من دفتر سيم پيچي موتور سال سوم هنرستانم كامل و تميز هست اگر دوستان نقشه اي يا فرمولي مي خوان خبر بدن تا اسكن و آپلود كنم آخه ميلاد جان من سرعتم پايين هست وگرنه آپلود مي كردم و مي زاشتم اينجا به خدا شرمنده
ممنون
باي
سلام ميلاد جان
واقعا شرمنده من دفتر سيم پيچي موتور سال سوم هنرستانم كامل و تميز هست اگر دوستان نقشه اي يا فرمولي مي خوان خبر بدن تا اسكن و آپلود كنم آخه ميلاد جان من سرعتم پايين هست وگرنه آپلود مي كردم و مي زاشتم اينجا به خدا شرمنده
ممنون
باي
خواهش مي كنم ولي زاده جان چرا شما شرمنده باشي ؟؟؟
فقط لطفا هر كسي هر مطلبي داره بذاره بالاخره درد مي خوره
در ضمن سرعت من 50 هم نمي شه !!
Last edited by milad-poorrajab; 05-01-2006 at 08:55.
سلام ميلاد جان
باشه فردا اسكن و آپلود مي كنم فقط به عشق بچه هاي برق
ممنون
باي
ببين عزيز همونطور كه قبلا هم بهت گفتم و باز هم بهت ميگم بهتره تمام لينك ها رو توي يه تايپيك بزارينوشته شده توسط milad-poorrajab
![]()
ضمنا تو به اينا ميگي آموزش پي ال سي ؟![]()
من نمي دونم شما چرا اينقدر با همه جاي سايت مشكل داري؟؟؟نوشته شده توسط soooot
هر جاي فروم رو كه مي بينم با تاپيك دهنده مخالفت كردي؟؟؟
![]()
من با همه جاي سايت مشكل ندارمنوشته شده توسط milad-poorrajab
![]()
و مشكلم با پست هاي شما رو هم به صورت منطقي گفتم ديگه اگر شما نميدوني من هم نميدونم كه چرا شما نميدوني![]()
ضمنا مطالبتون خوبه و اگر منظورتون اينكه چرا توي پست قبليم گفته بودم شما به اين ميگي آموزش plc ؟ خوب براي اين اون حرف رو زده بودم كه شما اون تيتر رو تصحيح كنيد و بنويسيد اطلاعاتي در مورد plc يا يه چيزي شبيه اين چون آموزش plc حتي در حد مقدماتي بسيار مفصله و اون چيزي كه شما گذاشتيد فقط به صورت مختصر يك ديد كلي از plc رو بيان ميكنه و ابدا آموزش نيست .![]()
اميدوارم به جاي اينكه از حرفهاي من ناراحت بشيد عنوان تايپيك هاتون رو درست انتخواب كنيد تا وقتي كه روي يك لينك كليك ميكنيم و بعضا مدت زيادي رو براي لود شدن اون صفحه صرف ميكنيم با همون چيزي روبرو بشيم كه انتظارش رو داريم و ضمنا باز هم اصرار دارم كه شما تمام لينك هاتون رو در يك پست بياريد تا راحت تر بشه بهشون دست رسي داشت و در هر صفحه ده بار امضا و آوتراي شما لود نشه براي مثال ميتونيد به تايپك بسيار پر طرفدار كتابخانه پي سي ورلد در انجمن متفرقه مراجعه كنيد فقط فكرش رو بكنيد كه اگر قرار بود تمام اون لينك هايي كه توي پست اول اومدن هر كدوم توي پستهاي جداگانه بياد دسترسي به اونها چقدر مشكل و زمانبر ميشد .![]()
ممنون![]()
باي باي![]()
از اين به بعد اگه احيانا پستي دادم چشم حتما
به همه ي برقي هاي عزيز پيشنهاد ميدم كه از سايت جامع برق هم بازديد كنن خييييييييليييييييييييي توپه من الان يه هفته يه عضوشم خيلي مطالب عالي داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما عضو شيد
Last edited by milad-poorrajab; 07-01-2006 at 04:22.
يك دوست عزيز درباره جريان هاي فوكو سوال كرده بود ببين اينجا چيزي دستت مي ياد:
يا
Last edited by milad-poorrajab; 07-01-2006 at 04:21.
با توجه به درخواست يكي از دوستانم شمدارهايي را اینجا میذارم اگه درخواست دیگه ای دارین درخدمتم...
نقشه مسیر جریان
[align=center][/align]
[align=center]http://power-st.persiangig.com/frum/corr.jpg[/align]
نقشه مونتاژ
[align=center][/align][align=center]http://power-st.persiangig.com/frum/asem.jpg[/align]
نقشه خارج از تابلو
[align=center][/align]
[align=center]http://power-st.persiangig.com/frum/wire.jpg[/align]
Last edited by milad-poorrajab; 10-01-2006 at 09:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)