ONT="Fiشاید مشکل از کرک باشه مثل فیفا اگه شد کرک دانلود کن بعد امتحان کن![]()
ONT="Fiشاید مشکل از کرک باشه مثل فیفا اگه شد کرک دانلود کن بعد امتحان کن![]()
آقا ممنون
شما تونستی یه فصل رو تموم کنی؟
سلام کسی crack جدید fifa manager 09 رو داره....من که نتونستم لینک دورست و حسابی گیر بیارم....Fifa Manager 09 RELOADED
به نام حق
بالاخره دیروز بعد از یه مدت ور رفتن با بازی رفتم نسخه اصل رو از وست گیم گرفتم.(لازمه توضیح بدم به احتمال بسیار زیاد بیشتر DVD هایی که رایت نامناسب می شوند به احتمال زیاد در بازی مشکل ایجاد می کنند)
میشه گفت بازی به کل تغییر کرده یعنی از نظر ظاهری البته.در ابتدای بازی میشه مشخص کرد که منوها روشن فانتزی باشند یا تاریک.من خودم منوی روشن رو انتخاب کردم که خیلی قشنگه.
مثل نسخه های قبل در همون اوایل شما باید مشخص کنید که چه لیگهایی در بازی باشند(توضیح:اگر سیستم شما زیاد قوی نیست بهتره که تعداد لیگ کمتری انتخاب کنید)
شما می توانید با انتخاب و تیک زدن لیگ Reserve در آن لیگهایی که انتخاب کرده اید مسابقات تیمهای Reserve یا تیم دوم هم داشته باشید.
شما باید مثل گذشته یک نام کاربری و یک آواتار به همراه چیزهایی دیگر،مثل تیم محبوب و تیم منفور خود،بازیکن مورد علاقه خود زبان مادری و زبان دوم و ... را وارد کنید.البته اینها تاثیری در بازی ندارند.همچنین شما می توانید مشخص کنید که متاهل هستید یا GF دارید و یا اینکه مجرد و یا ...
(توضیح:شما اگر متاهل باشید و در آینده بچه دار شوید و بچه شما پسر باشد،این احتمال وجود دارد که در فرزند شما وقتی که به سن فکر کنم 11 سال رسید و در صورت علاقه به فوتبال می تواند به تیم نونهالان شما وارد شود،مثل محمد پروین)
بعد از اینکه تیم خودتون را انتخاب کردید.از شما در رابطه با اهدافتان در این فصل سوال میشه.شما اگر بگید مثلاً من تیمم رو قهرمان جام حذفی و لیگ می کنم شاید محبوبیت شما نزد اسپانسر و هوادارن بالا بره اما باید بدونید موقعیت شما بسیار حساس میشه و شما حتماً باید توقعات هواداران و باشگاه رو برآورده کنید.بازی رو هک که نمی خواهید بکنید؟(آره میشه بازی رو دست کاری کرد)پس بهتره عاقلانه تصمیم بگیرید و الکی نگید من تیم رو قهرمان هر دو جام می کنم،چرا؟اونوقت کافیه چندتا بازی نتیجه نگیرید و برید پایین جدول.تماشاچی کم میاد به دیدن بازی های شما و در آمد باشگاه کم میشه،فروش شما کم میشه و در نتیجه سود شما می آد پایین و اونوقت باید خواب خرید بازیکنان میلیونی را ببینید.ضمناً به شما بگم تیم شما خرج زیاد داره و راه حل یر به یر کردن خرج و برج،بازی خوب و جذب تماشاچی و فروش بیشتر و بهتر لوازم و لباس باشگاه و بازیکنان هست.
بعد از ظهر در مورد قرارداد با شما و ورود به منوی بازی و استخدام کمکها و کادر اداری باشگاه صحبت مب کنیم.البته یه چیزی یادم رفت بگم که بعد از ظهر می گم.
------------------------
سلام
آقا شما بذار یک فصل رو simulation و تاریخشو بذار تا 10 روز بعد از فصل آینده تموم بشه....اگر اخراج نشدی بگو DVD از کجا گرفتی ما هم بریم بگیریم...من که کف کردم![]()
توی منجر یادتون باشه با پیرشدن بازیکنا قیمتشون میاد پایین نه حقوقشون پس برای اینکه تو درامد باشکاه صرفه جویی بشه بهتره
بازیکنای اضافی رو بفروشید تا بتوانید از پولهایی که در هر بازی دور ریخته میشه جلوگیری کنید حتی ممکنه رزرو تیمتون کامل نباشه
میتونید همه رو بفروشید بازیکنای با اتعداد تیم نوجوانان رو به تیم دعوت کنید
اگر باشگاه از لحاظ مالی بدهکار بشه باید خواب ببینی سال دیگه مربی باشگاهی
اگر احساس میکنید که ثروتمندید حتما یک کمپ برای جذب بازیکن در یک کشور بزرگ فوتبالی بزنید در اینده باشکاه تاثیر دارد
اقا راستی یه سوال دارم میشه که بچمون راه ما رو ادامه بده
من برای اطمینان رفتم یه نسخه دیگه خریدم...ولی باز هم با اینکه تمام جام ها رو با منچستر یونایتد گرفتم و کوچکترین بدهکاری نداشتم تازه کلی هم پول داشتم باز هم اول فصل بعد اخراج شدم...
یه چیزی توی یه ساست manager خوندم امیدوارم درست نباشه...اونم اینه که اگه CD اصل نخری فقط یه فصل می تونی بازی کنی
مطمئنی؟؟؟ کجا خوندی؟
من روی simulationگذاشتم با ارسنال 7 شدم ولی اخراج نشدم حالا با خیال راحت میرم از اول بازی کنم
نمی دونم برای کدوم شرکته چون روی جلد بازی چیزه خاصی یا نامی از شرکتی نیست فقط اون بالا نوشته ubisoft نمیدونم شاید همین باشه .
من می خواستم یه آموزش کلی بذارم ولی کلی وقت میبره.بد مصب کلی اطلاعات داره.
کسی سوالی داشت بپرسه
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)