از کجا گرفتی ؟ چه برندی ؟ نشونی دقیق بده لطفا![]()
از کجا گرفتی ؟ چه برندی ؟ نشونی دقیق بده لطفا![]()
بدرد نمیخوره . صبر کن پولت جمع بشه و بعد یه سی پی یوی 4 هسته ای توپ بخر.
چون اولا بعضی برندها ، پول اسمشون رو میگیرن ، دوما ساپفایر برای فروش بیشتر ، قیمتش رو پایین آورده ، سوما ممکنه فن اون 3 تا با این که شما میگی فرق کنه . در ضمن اورکلاک دستی هم میشه انجام داد ولی زیاد لازم نیست.
چرا؟؟؟؟؟به گرافيكم ربط داره؟؟؟؟؟4 هسته اي قيمتش چنده؟؟؟؟
جواب ما رو هم بدی ثواب داره..........
در حال حاضر بازی ها از 2 هسته ای پشتیبانی می کنند... برای بازی کردن هم فرکانس بالای cpu خیلی مهمه.. این در حالیه که فرکانس 4 هسته ای ها از 2 هسته ای ها خیلی پایینه و در بازی هم فقط از 2 هسته یcpu استفاده می شه ( در حال حاضر )... به همین دلیل 4 هسته ای برای بازی فعلا اصلا توصیه نمی شه..![]()
الان سری Q6600 قیمتش 200 و Q9300 قیمتش 280 و Q9450 قیمتش 340 و Q9550 قیمتش 450 تومنه .
از سری AMD هم فنوم 9950 قیمتش 200 هست . بقیه فنوم ها هم قیمتشهاشون پایینتره ولی نسبت به Q6600ضعیف هستن.
فکر کنم میدونی که تا 1 سال دیگه ، بازیهای 4 هسته ای ساپورت عرضه میشن . اونوقت سی پی یوی دو هسته ای به چه دردی میخوره ؟!! مگه ایشون میخواد سال دیگه سیستم ارتقا بده ؟!![]()
یعنی یک سال با cpu فرکانس پایین بازی کنی.. با هزار بد بختی... که یک سال دیگه قراره آیا بازی هایی بیایند که از 4 هسته ای استفاده کنند یا نه... آیا انجین بازی جدید 4 هسته نوشته و ساخته بشه یا نه...
خوب مگه آدم عقلش کمه....
6600 200 هزار تومنی یه سال دیگه قیمت میشکنه که هیچ... ارزش پول هم تا سال دیگه انقدر میاد پایین که خریدش راحت تر بشه... ممکنه حتی تا اون موقع از خط تولید هم بیرون بره... مثل 8800 .... و همون زمان cpu سریعتر و بهتر و با قیمت بسیار ارزانتر در دست رس باشه... مثل 4850 ....
درست نمی گم جمیعا" ؟
پس بهتر نیست دیگه 6600 رو به همه پیشنهاد ندی؟!![]()
یعنی یک سال با cpu فرکانس پایین بازی کنی.. با هزار بد بختی... که یک سال دیگه قراره آیا بازی هایی بیایند که از 4 هسته ای استفاده کنند یا نه... آیا انجین بازی جدید 4 هسته نوشته و ساخته بشه یا نه...
مخالفم .شما اگه با فرکانس 2400 در دو هسته بازی کردی و کم آوردی یا تو یه بازی مشکلی پیش اومد بگو من دیگه نظر ندم !!
در ضمن این سی پی یو اونقدر اورکلاک میشه که دیگه غصه فرکانسش رو نخوری !!
![]()
خوب مگه آدم عقلش کمه....
با خرید سی پی یوهای دو هسته ای ، بله !!![]()
6600 200 هزار تومنی یه سال دیگه قیمت میشکنه که هیچ... ارزش پول هم تا سال دیگه انقدر میاد پایین که خریدش راحت تر بشه... ممکنه حتی تا اون موقع از خط تولید هم بیرون بره... مثل 8800 .... و همون زمان cpu سریعتر و بهتر و با قیمت بسیار ارزانتر در دست رس باشه... مثل 4850 ....
Q6600 حداکثر 2 ماه دیگه از رده خارج میشه ، اون هم بخاطر عرضه NEHALEM .کسی که تا 1 سال دیگه صبر کنه ، میره NEHALEM میخره نه Q6600 !!!
در ضمن وقتی NEHALEM بیاد دیگه برای مادربردهای امروزی سی پی یو یی عرضه نمیشه که بخواد قصه ی 4850 رو بازگو کنه !!
![]()
درست نمی گم جمیعا" ؟
خودت کلاتو قاضی کن. ببین درست میگی یا نه ؟!
پس بهتر نیست دیگه 6600 رو به همه پیشنهاد ندی؟!
این نظر من نیست . نظر خیلی از کارشناسایی هست که از من خیلی بیشتر میفهمن و اولویت رو به خاطر تعداد هسته ها و آینده نگری به Q6600 میدن.
تو بنچ پایین میبینیم که Q6600 در حد E7200 بوده و کرایسیس رو در حد عالی اجرا کرده . حالا شما بیا بگو Q6600 تو بازی کم میاره ، من که قانع نمیشم.
![]()
Last edited by Professor Massoud; 30-09-2008 at 21:02.
اولا توی این بنچ مارکی که خودت گزاشتی کاملا مشخصه کدوم cpu بهتر جواب داده..... 8400 10 فریم بیشتر داده...
مخالفم .شما اگه با فرکانس 2400 در دو هسته بازی کردی و کم آوردی یا تو یه بازی مشکلی پیش اومد بگو من دیگه نظر ندم !!
الان دارم کار می کنم با 2 هسته ای و فرکانس 2.6 ... اما زمانی که گریزی می زنم و یه 8400 از بچه ها می گیرم برای تست اختلاف کاملا بارز و مشهوده...
حتی توی فرم هم چند بار دوستان این تجربه رو مطرح کردند....
اگه با 2.4 بازی ها اجرا می شد که دیگه هیچ کس 8400 نمی خریدهمه 2180 می گرفتن!!!!!!
در ضمن این سی پی یو اونقدر اورکلاک میشه که دیگه غصه فرکانسش رو نخوری !!
![]()
چه ربطی داشت ؟! اینجابحث کارایی مطرحه نه اور...!
بله رکورد جهانی 8400 رسیدن به فرکانس 6.6 هست... اما ملاک این نیست باید بیس کار cpu قوی باشه... نه به زور اور ...
Q6600 حداکثر 2 ماه دیگه از رده خارج میشه ، اون هم بخاطر عرضه NEHALEM .کسی که تا 1 سال دیگه صبر کنه ، میره NEHALEM میخره نه Q6600 !!!
در ضمن وقتی NEHALEM بیاد دیگه برای مادربردهای امروزی سی پی یو یی عرضه نمیشه که بخواد قصه ی 4850 رو بازگو کنه !!
![]()
فرق نمی کنه هم 8400 هم 6600 از رده خارج می شه×!
این نظر من نیست . نظر خیلی از کارشناسایی هست که از من خیلی بیشتر میفهمن و اولویت رو به خاطر تعداد هسته ها و آینده نگری به Q6600 میدن.
ما آخر نفهمیدیم... قرار خارج بشه از دور... قرار نیست... بخریم... نخریم... کار شناسا قاطی دارن... قضیه چیه....
شما یه خط در میان حرفت رو عوض می کنی ... مگه نمی گی قراره از دور خارج بشه.. پس کدوم کارشـــــــــــــــــــــ ـــــناسی توصیه می کنتش؟!
درست نمی گم جمیعا" ؟
خودت کلاتو قاضی کن. ببین درست میگی یا نه ؟!
خودت چی ؟...... حرفات منطقیه؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! !؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
فــــــــــــــــــــقط 8400
من دیگه یاد گرفتم از این بحثا نکنم . چون مدیر بخش پستم رو پاک میکنه !من اون بنچمارک رو برای این گذاشتم که بگم ، Q6600 تو بازی کم نمیاره. نه که بخوام قدرتشو ثابت کنم . الان هم بنچهای زیاد در مورد قدرت Q6600 دارم ولی نمیذارم و تایپک رو شلوغ نمیکنم. کارشناسها برای کسانی که عجله دارن Q6600 رو پیشنهاد میدن . من نمیدون چجوری منظورم رو بگم ؟!
اگه کسی مرغش یه پا داره ، من نمیتونم قانعش کنم . پس بحث رو تموم میکنم . من نظرم رو برای خودم نگه میدارم و q6600 پیشنهاد میکنم ، شما هم برو e8400 پیشنهاد بده . ولی وقتی بازیها با 4 هسته بهینه شدن ، خودت جواب اون کسی رو که بهش e8400 پیشنهاد دادی رو بده . من هم از اینکه q6600 پیشنهاد دادم ، خوشحال میشم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)