بله اون 3 نفر همیشه با شمان!
حالا بخواد Single باشه یا نباشه!
بله اون 3 نفر همیشه با شمان!
حالا بخواد Single باشه یا نباشه!
آقا بازی چطور ارزش بازی کردن داره دوستانی که بازی رو اجرا کردن ی عکس خودشون بگیرن و بندازن و سیستشون هم بگن چی؟؟؟
موضوش چی کلا (صفحه ی اول رو نگاه کردم زیاد بود حال نداشتم بخونم) ی خلاصه بگید
داستانش اينه كه همه ميميرنو زامبي ميشن فقط 4نفر زنده ميمونن كه تو هر كدوم اونارو بخواي انتخاب مي كني در مورد بازيم توضيح دادن دوستان عزيز خيلي كاملم توضيح دادن من خيلي لذت بردم از خوندنش شمام يكم حوصله به خرج بده بخون همه چيز دستت مياد خود منم بازي كردم يه چيزايي نوشتم
Left 4 Dead يک بازي تيراندازي Survival Horror است که در آمريکاي مدرن به وقوع ميپيوندد. افراد باقي مانده در شهري کوچک در تلاش براي زنده ماندن در ميان انبوهي از زامبيهاي وحشتناک هستند که هر لحظه امکان دارد خودشان را آلوده کنند. تمرکز و محوريت گيم پلي بازي بر روي حالت Co-Op است که تا سقف 4 نفر را به صورت آنلاين پشتيباني ميکند. همچنين براي طرفداران حالتهاي عامه پسند رقابتي نيز بخش چند نفره در نظر گرفته شده که گيمرها ميتوانند در هر دو گروه انسانها يا زامبيها در مقابل يکديگر قرار گيرند.
دوستان عزيز لطفا اگه كسي بازي كرده بياد نظرشو بگه تا ببينيم بازي از نظر شما چجورياس
نه بابا ترسناك كجا بوده ولي خوب از اونجايي كه گله اي ميريزن سرت بازي روند سريعي داره همراه با يكم هيجان
و من كه خسته نميشم از بازي كردنش بايد ببيني با اين بازيا حال مي كني يا نه ديگه سليقه ايه
ببینم حالا تیر هم تموم نمیکنه؟؟
چرا ديگه تير تموم ميكنن كه توي هر مرحله يه جاهايي هست كه ميتوني تير برداري و تيرتو full كني
اسلحه هاشم يه مدل كلت داره , دو مدل shotgun داره كه يكيش اتومتيكه , snipe داره , uzi داره , با يه چيزي شبيه
m4 , نارنجكم داره كه وقتي ميندازي چراغ ميزنه همراه با صدا كه همه زامبي ها دورش جمع ميشن بعدم BOoM !!!
مولوتوفم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)