ایول خیلی با کریمی حال کردم....
دمش گرم
-----
-----
ایول خیلی با کریمی حال کردم....
دمش گرم
تنها مشکلی لیست تیم ملی نبود خسرو حیدری هست که الان بهترین هافبک راست کشور هست.
دعوت نشدنش عجیب هست.
دعوت غلام نژاد و رحمان احمدی خیلی مسخره هست.
علی کریمی هم همان بهتر که دعوت نشد تیم ملی از نبودش نتنها ضرر نمیکنه سود هم میکنه!
دايي بازي را تمام کرد
تا روزي که سرمربي باشم، کريمي به تيم ملي دعوت نمي شود
علي دايي اعلام کرد تا زماني که وي سرمربي تيم ملي است، علي کريمي به اين تيم دعوت نخواهد شد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" علي دايي سرمربي تيم ملي در پايان تمرين صبح امروز(شنبه) گفت: تا زماني که من سرمربي تيم ملي هستم تحت هيچ عنوان علي کريمي دعوت نخواهد شد. حضور در تيم ملي لياقت مي خواهد و من براي اين تيم به بازيکناني نياز دارم که مثل سرباز آماده خدمت باشند.
دايي افزود: من به عنوان سرمربي تيم ملي وظيفه داشتم از آماده ترين ها دعوت کنم.
وي در انتها گفت: مربيان بعدي تيم ملي درباره انتخاب علي کريمي مختار هستند اما من ديگر او را دعوت نمي کنم.
مصدوميت قرباني در تمرين تيم ملي
کاپيتان تيم استقلال تهران در تمرينات تيم ملي دچار آسيب ديدگي شد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در تمرينات صبح امروز(شنبه) تيم ملي پيروز قرباني از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شد.
بنا بر گزارشهاي دريافتي اين احتمال وجود دارد که قرباني ديدار برابر کره شمالي را از دست بدهد.
تيم ملي کشورمان در دومين مصاف خود در مرحله مقدماتي جام جهاني روز چهارشنبه اين هفته به مصاف کره شمالي مي رود.
دروازه بان اول تيم ملي سهشنبه معرفي مي شود
مصدوميت رحمتي در آستانه ديدار با كره شمالي
خبرگزاري فارس: دروازه بان اصلي تيم ملي فوتبال ايران در آستانه ديدار با كره شمالي دچار مصدوميت از ناحيه مچ پا است.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي رحمتي كه در ديدار اول تيم ملي عربستان در تركيب اصلي تيم ملي قرار داشت. در آستانه مسابقه با كره شمالي دچار مصدوميتي جزيي از ناحيه مچ پا است.
اين دورازه بان در ديدار تداركاتي برابر پيكان حدود 40 دقيقه در ميدان حضور داشت؛ اما در هفته گذشته چند نوبت به فيزيوتراپي پرداخته است.
بهزاد غلامپور مربي دروازهبان هاي تيم ملي در اين خصوص به خبرنگار فارس گفت: فوتباليستي كه درد نداشته باشد فوتباليست نيست؛ اما دروازهبان اصلي تيم در مسابقه با كره شمالي را روز سه شنبه اعلام مي كنيم.
سلام
داور بازي ايران -عربستان چندوقت پيش خودش از داوري كناره گيري كرد .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مارك شيلد داور صاحب نامي بود كه اين بازي رو قضاوت كرد و اشتباهش در نگرفتن پنالتي براي تيم عربستان خيلي تاثير گذار بود
قبلا اگه يادتون باشه يه داور استراليايي ديگه بازي ايران - عربستان در بازيهاي مقدماتي جام جهاني 2002 روقضاوت كرد و در اون بازي يه پنالتي به اشتباه به نفع ايران گرفت . بعد ازاون پنالتي اون داور محو شد .
اينا رو گفتم تا بدونيد نفوذ عربها و خصوصا عربستان تو فيفا چقدر زياد هست
ضمنا اينا رو از برنامه اي كه ساعت 10 شب از راديو جوان يكشنبه ها پخش ميشه گفتم .
به عبارتي مارك شيلد با آبرو داري خودش كناره گيري كرد .
Last edited by mahdi.a81; 15-10-2008 at 09:41.
ادعاي عجيب و غريب دايي
على دايى سرمربى تيم ملى فوتبال ايران در جريان مصاحبه مطبوعاتى پيش ازظهر يكشنبه خود با نمايندگان رسانه هاى گروهى اعلام كرد كه بى حاشيه ترين مربى تيم ملى فوتبال ايران تا به امروز بوده است ،حرفى كه مشخص نيست كه دايى آن را براساس استناد به چه مدرك و دليلى به زبان آورده است. ادعاى عجيب وغريب دايى در حالى مطرح شد كه براى پاسخ به آن زياد نبايد به عقب برگشت.
گويا دايى فراموش كرده است كه در ابتداى كارش با مسئولان فدراسيون فوتبال سرشاخ شد و اعلام كرد كه تصميم گيرنده اول وآخر در تيم ملى اوست و هيچ كس نمى تواند در كارهاى او دخالتى داشته باشد. گويا دايى فراموش كرده است كه برنامه ريزى بازى هاى تداركاتى تيم ملى هم از ديگر مسائلى بود كه به دليل تغييرات پى در پى براى تيم ملى ودايى حاشيه ايجاد كرد. همان بازى هايى كه برخى از آنها به دستور او لغو شد تا بازى تداركاتى خوب تيم ملى در مقابل ازبكستان انجام نشود.موضوع عدم دعوت از بازيكنانى چون ايمان مبعلى، مهرزاد معدنچى، مهدى مهدوى كيا، رحمان رضايى، على كريمى و... از جمله موضوعاتى بود كه تيم ملى را در حاشيه بسيار قرار داد.همزمانى هدايت ۲ تيم ملى و سايپا توسط دايى درست در روزهايى كه تيم ملى به يك سرمربى تمام وقت نياز داشت باز حرف و حديث هاى بسيارى را در اطراف او به راه انداخت و به نوعى آرامش را از تيم ملى گرفت.
دايى همچنان در خصوص تهديد على كريمى به عدم دعوت از او تا زمانى كه سكان هدايت تيم ملى را او برعهده دارد، حاشيه هاى بسيارى را براى تيم ملى فوتبال ايران ايجاد كرد و دهها مورد ديگر كه شايد جاى پرداختن به آنها در اين مقال نباشد. البته خيلى ها نمى دانند كه تعبير دايى از حاشيه وحاشيه سازى چيست اما هرچه كه باشد اين روش برخورد با بازيكنان و نمايندگان رسانه هاى گروهى به هيچ وجه پذيرفتنى نيست، چرا كه تداوم اينگونه برخوردهاى چكشى قطعاً دايى را اسير حاشيه هاى بسيارى خواهد كرد كه رهايى از آن براى دايى چندان آسان نخواهد بود.
سرمربى تيم ملى ايران در چنين روزهايى كه همه چشم ها به بازى تيم ملى ايران با كره شمالى معطوف شده است بهتر است كمتر به مسائل حاشيه اى اينچنينى بپردازد واجازه ندهد كه مسائل حاشيه اى اطراف او زيادتر از اين شود، چرا كه اگر چنين شود، ديگر كنترل تيم ملى و مسائل آن به نوعى از دست او رها خواهد شد.
بازی تیم ملی چهارشنبه
ساعت 17:00
در ورزشگاه ازادی
ایران --کره شمالی
امیدوارم تهرانی ها غیرت کنند و حداقل نصف ورزشگاه را پر کنند!
داور اون بازی استرالیایی نبود و عرب بود.قبلا اگه يادتون باشه يه داور استراليايي ديگه بازي ايران - عربستان در بازيهاي مقدماتي جام جهاني 2002 روقضاوت كرد و در اون بازي يه پنالتي به اشتباه به نفع ايران گرفت . بعد ازاون پنالتي اون داور محو شد .
اون بازی که استرلیایی نبود استرالیایی ها کمتر از 5 سال هست که به اسیا اومدند.
مارک شیلد هم اعلام کرد که به خاطر خانوادش فوتبال را کنار گذاشته.
عرب ها در اسیا نفوذشون خیلی زیاد هست اما در فیفا ادم هم حسابشون نمی کنند بر عکس ژاپنی ها در فیفا خیلی نفوذ دارند! علتش اینه که شرکتهای بزرگ ژاپنی از اسپانسرهای اصلی فیفا هستند.
به هر حال دمه مارک شیلد گرم این همه این عربها حق ما را خوردند بذار یکبار هم حق اونها خورده بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)