بابا موبایل اینترنت میخواد چیکار؟؟؟
خیلی کم بدرد میخوره من که ایرانسل رو فقط برای آپدیت برنامه ها استفاده میکنم...
تا حالا با ایرانسل تو پی سی ورلد اومدید؟؟؟
بابا موبایل اینترنت میخواد چیکار؟؟؟
خیلی کم بدرد میخوره من که ایرانسل رو فقط برای آپدیت برنامه ها استفاده میکنم...
تا حالا با ایرانسل تو پی سی ورلد اومدید؟؟؟
من تو p30 اومدم .... پست دادم .... تاپیک هم زدم.... البته زمانی که GPRS ایرانسل رایگان بود .....
خيلي بدرد ميخوره...يكيش همين كه خوراكه N-Gageه...واسه بازي Online...
.
.
واسه منم هنوز علامتش هست ولي وقتي ميزنم وصل شه ميره...![]()
پس اون 5000 هزار تومنی که گفته بودن برای ثبت نام اولیه میگیرن چی میشه...؟
دهن آدم صاف میشه تا بیاد تو پی سی چون از اون بالا تا این پایین بخوای بیای 1 ساعت طول میکشه بعدشم که نصف راه رفتی برای این که اطلاعات جدید وارد گوشی میشه دوباره میره بالا...من تو p30 اومدم .... پست دادم .... تاپیک هم زدم.... البته زمانی که GPRS ایرانسل رایگان بود .....
اینجاست که p990 و گوشی های تاچ اسکرین بدرد میخوره... گوشی من n 73 هست...
ما دیگه عقلمون به اونجا نرسید بعد وقتی که وصل شدی حاضری برای یه بازی 15 ریال در هر کیلوبایتش بدی؟؟؟خيلي بدرد ميخوره...يكيش همين كه خوراكه N-Gageه...واسه بازي Online...
.
.
واسه منم هنوز علامتش هست ولي وقتي ميزنم وصل شه ميره...![]()
چه راه بيفته چه نيفته با اين قيمتش هيچكس استقبال نخواهد كرد
واقعا كه!!!
درسته....با ايرانسل 1 ريال ميافته با طرح...اين 15 برابره....![]()
آره ولی ظاهرا هم ایرانسل میخواد تعرفه هاش رو بالا ببره هم همراه اول میخواد بیاره پایین فک کنم آخرش به 6-7 ریال راضی میشن
رسما اینترنت راه افتاد:
اینترنت همراه اول در تهران و کرج راه اندازی شدبه گزارش پايگاه خبري موبايلستان به نقل از موبنا سرویس GPRS اپراتور اول به صورت آزمایشی در شهرهای تهران و کرج راه اندازی شد.
به گزارش خبرنگار موبنا مشترکان تلفن همراه در این دو شهر می توانند با مراجعه به سایت اینترنتی شرکت ارتباطات سیار به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی تلفن همراه خود را برای دریافت سرویس های GPRS تنظیم کنند.
براساس این گزارش، مشترکان همراه اول جهت فعال سازی تنظیمات مطابق دستورالعمل باید شماره تلفن همراه ، نوع گوشی و نام شرکت سازنده دستگاه تلفن همراه خود را در صفحه مورد نظر وارد کرده و سپس یکی از سرویس های GPRS مانند اینترنت یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را انتخاب کنند.
به این ترتیب یک پیام حامل تنظیمات اینترنت به مشترک ارسال می شود که می تواند با واردکردن پین کد 1234 و فشار دکمه "OK" تلفن خود را برای استفاده از GPRS تنظیم کند.
گفتنی است تعرفه استفاده از اینترنت از طریق تلفن همراه برای هر کیلوبایت 8/14 ریال در نظر گرفته شده است.
همچنین شماره تلفن 09990 پاسخگوی سوالات و مشکلات مشترکان در خصوص استفاده از این سرویس خواهد بود.
رضا جون من تست كردم بازم نشد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)