نه نسخه کنسولی مد نظرمون بود
سلام
این بازی رو بالاخره گرفتم ... این ماه اینقدر تعداد بازیهای عرضه شده زیاده که نمیدونی کدوم رو باید اول بازی کنی!.
خوب من از Dead Space شروع کردم و به نظرم بازی خیلی جالب و هیجان انگیزی اومد.
بازی از یک سفینه که شما و 2 نفر دیگه که همراه هستند شروع میشه ... گرافیک بازی فوق العاده بالاست و سازنده ها برای به رخ کشیدن عظمت فضا و نور خورشید که به طرز شگفت آوری زیباست، زحمت زیادی کشیدند. ( کافیه آنالوگ سمت راست کنترلر رو حرکت بدید و ببینید چجوری پرتوهای نور به طرز زیبا و عین واقعیت از لابه لای تکه سنگ های موجود در فضا تابیده میشن. )
نکته ی جالبی که توجه من رو جلب کرد، نشون دادن صورت شخصیت بازی به طور کامل همون اول بازی بود!. از اونجایی که در بازیهای این چنینی - که شخصیت اول از ماسک استفاده میکنه - معمولا چهره ی فرد به طور کامل نشون داده نمیشه، بنابراین انتظار داشتم تا با شخصیت ماسک دار وارد بازی بشم. اما اینطور نشد و چهره شخصیت اول بازی رو که شباهت زیادی هم به سم فیشر بزرگ داره ملاقات کردم!.
بازی بسیار ترسناک است!. محیط ساکت و بکر بایوشاک رو با آهن ها و حس بی کران فضا مخلوط کنید تا از اتمسفر بازی کمی! متوجه بشید. هر لحظه ممکنه از یه طرف یه موجود حمله بکنه ... همونطور هم در دموها دیدیم، باید از استراتژی جدا کردن اعضای دشمن استفاده بکنید چرا که فقط شلیک کردن اصلا به صلاح نیست!.
لازمه از آهنگ ساز بازی هم تقدیر کنم که واقعاً استادانه برای این جو خاص آهنگ ساخته که واقعا درگیر کننده است.
زره مخصوص آیزاک هم خیلی جالبه و همه چیز روی همین زره مشخصه و احتیاجی به HUD نیست... این زره و همچنین اسلحه قابل آپگرید شدنه. صحبت از اسلحه شد؛ به شخصه از اسلحه ی بازی خیلی خوشم اومد!. سازنده های خلاق بازی واقعا اسلحه ی جالب و عجیبی درست کرده اند که کار کردن باهاش جذابه. حتی میتونید نوع هدف گیری رو تغییر بدید... یعنی بصورت افقی شلیک کنه یا عمودی و ..... .
به هر حال خیلی خوبه که EA داره کم کم استراتژی خودش رو تغییر میده... حتما این رو بازی کنید. البته فکر کنم فعلاً دوستان X360 دار دارن با Far Cry 2 سرو کله میزنن!
موفق باشید
چه سیستم مشتی داری چند تموم شد؟
پیمان جان وضع سینماتیک بازی و قسمتهای هالیوودی و حس سینمایی بازی چه جوری هست؟؟؟
راستی شوفیلد گفته بود روی داستان خیلی تمرکز کرده بودیم ایا اینطور هست ایا داستان ادمو مثل بایوشاک میخکوب میکنه؟؟؟
360 ام که 3چراغ شد ترکیدچه سیستم مشتی داری چند تموم شد؟
سیستم pc هم 800.000 case خالی
ببینم dead space برای pc هیجایه بازار نبود کی میاد ؟؟؟
سینماتیک ها هم خیلی جالب کار شدن ... مثلا تو یه صحنه وارد یه راهرو تنگ شدم که از پشت نور میتابید. همینطور که داشتم میرفتم دیدم روی در روبروم سریع یه سایه اومد و سریع هم ناپدید شد!. واقعا جالب بود... برگشتم اما هیچ موجوری نبود. تو یه صحنه ی دیگه هم داشتم از روبرو با یکی از هیولاهای بازی میجنگیدم و غافل از پشت سر بودم که یه دفعه از پشت مورد یکی از همون هیولاها حمله کرد!. نمای دوربین عوش شد و باید سریع دکمه ی A رو پشت سر هم میزدم تا از شرس خلاص بشم.... داستان بازی هم خیلی جالبه. حتماً باید خودت تجربه اش کنی، همینطوری بگم مزه نداره.
دوستان نسخه ريجن Pal اين بازي براي كنسول Xbox 360 اماده شد![]()
این بازی با گرافیک 7100gs اجرا میشه؟ در چند dvd عرضه شده؟
ببخشید این بازی چند روزه که عرضه شده ؟
این بازی بر pc نیمده؟ اگه اینطوره کی میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)