تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 20 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 198

نام تاپيک: LG KC910 With 8 megapixel

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من که نگفتم سونی این چیزا رو نداره و فقط ال جی داره !!!!
    ولی سونی 136 گرم وزنشه ، حدود 20 میل ضخامتشه و نمایشگرش سایز متوسط 2.4 اینچ رو داره (یه چیزی تو مایه های گوش کوب!!!) در حالی که الجی 114 گرم وزنشه ، 14 میل ضخامتشه ، نمایشگرش 3 اینچه و تاچه!!!
    سیستم عامل جاوای c905 خیلی باارزش تر از ماله ال جیه ( این به همه اثبات شده یکی از نقاط قوت گوشیهای اس ای سیستم عامل بی نقص جاواشونه--) بعلاوه اینکه پروژه کاپوچین هم به c905 اضافه شده -- سی 905 کی پد داره الجی نداره -- طبق عکس سامسونگ معلومه که ال جی لامپ led نداره و زنونش هم به نظر من کوچیکه نه ؟ سی 905 هم led داره هم زنونش گندست --واقعا حال میکنم با اس ای تو رده گوشیهای سایبرشات واقعا رو دوربین حرفه ای عمل میکنه همه امکانات لازم رو میزاره (حالا نگید فیلم برداری که منظور عکاسیه -- هروقت یه سری هندی کم زد اونوقت بیایید گیر بدیدqvga و فلان ) بعد گوشی اسلایدر رو هرچه قدر باریک بسارن بازم از بقیه کلفتره چون از اسمش پیداست--(اصلا گوشیهای ساخت ژاپن همه گندن مثلا w900 $ s700 ) --گوشی ال جی فقط یه ال سیدیه --
    ================================================== ====================

این گوشی رسما معرفی شده ؟ باید تو سایت ال جی بالخره یه خبری باشه ازش --- لینک اگه کسی داره اخ کنه !

2. این کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان بالاخره عکس های جدید منتشر شد(سامان جون چشمت روشن)
    Last edited by poria_mc; 04-09-2008 at 15:24.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

اولين عكسهاي رسمي منتشر شده KC910 ملقب به Viewty’s 8 megapixel Successor :

اينترفيسش منو كشته . خيلي خوشگله .

امیر جان یه دنیا ممنون

منو هم کشتتو عکس که اینتر فیسش یه جواریی مثل امنیاست...

خوشم میاد سامسونگو الجی پشت گوشیو با بیلبورد اشتباه گرفتن!!
    شما هم یه فیلم برداری vga بزارین رو گوشیتون.که با فرمت mp4 فیلم برداری کنه...ِDivx نخواستیم...بعد گوشی های جاواتون XviD وdivx هم پخش کنه.اونم با پلیر خودش...بعد اصلا بیاین پشت گوشیتون یه شاهنامه بنویسین ما قول میدیم بهتون گیر ندیم
    فعلا شما با فیلم برداری Qvga تون حال کنین.کم آوردین هم یه بوق بخرین مواقع اضطراری بوق بزنین

سیستم عامل جاوای c905 خیلی باارزش تر از ماله ال جیه ( این به همه اثبات شده یکی از نقاط قوت گوشیهای اس ای سیستم عامل بی نقص جاواشونه--)
    حمید جان از ویوتی به بعد سیستم عامل جاوای ال جی هم درست شده...دقیقا مثل se اه.

نه.مثل سونی اریکسون راحته.البته به قول دوستمون از ویوتی به بعد درست شده.من اونروز یه دیکشنری جاوا به پوریا جان دادم.از موقعی که دانلودش کرد تا نصب کرد و یه کلمه رو واسم ترجمه کرد 3 دقیقه بیشتر طول نکشید...
    امشب هم قراره برم خودم از نزدیک با ویوتی کار کنم...

طبق عکس سامسونگ معلومه که ال جی لامپ led نداره و زنونش هم به نظر من کوچیکه نه ؟ سی 905 هم led داره هم زنونش گندست

حمید جان وقتی فیلم برداری ...(خجالت میکشم دقیقش رو بگم)باشه به نظرت led به چه درد میخوره.تازه اونم تو شب.به نظر من که فقط به درد استفاده به جای چراغ قوه میخوره

واقعا حال میکنم با اس ای تو رده گوشیهای سایبرشات واقعا رو دوربین حرفه ای عمل میکنه همه امکانات لازم رو میزاره (حالا نگید فیلم برداری که منظور عکاسیه -- هروقت یه سری هندی کم زد اونوقت بیایید گیر بدیدqvga و فلان )
    خب بگین سری هندی کم هم بزنه.فعلا که تو فیلم برداری حرفی واسه گفتن جلوی ال جی و سامسونگ نداره
    واسه خیلی ها همون قدر که عکس گوشیشون مهمه فیلم برداریش هم مهمه...

گوشی ال جی فقط یه ال سیدیه --
    مگه آیفون چی بود جز یه ال سی دی...

ولی این یه ال سی دی تاچ و زیبا+8mp دوربین.بهترین فیلم برداری.فلش زنون.صدای دالبی.و سایر امکاناتی که الان اکثر گوشی ها دارند مثل gps.wi fi.
    یادم میاد c907 که معرفی شده بود یکی گفت که باید دست برنامه نویسش رو طلا گرفت که چجوری gps و wi fi رو تو سیستم عامل جاوا جا داده...حالا دست برنامه نویس این و باید فکر کنم الماس گرفت که علاوه بر اون دو تا.همچین اینترفیس قشنگی هم داره...

و در آخر کوچیک داش حمیدمون هم هستم...

دوستان بالاخره عکس های جدید منتشر شد(سامان جون چشمت روشن)
    چشم دلت روشن
    Last edited by saman65; 04-09-2008 at 17:39.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سایت رسمی LG :

این گوشی رسما معرفی شده ؟ باید تو سایت ال جی بالخره یه خبری باشه ازش --- لینک اگه کسی داره اخ کنه !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

c905 یه چیز دیگس با Face detection

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سامان دفعه آخرت باشه بر علیه پستهای من پست میدی

divx و اینا همش پروتوکله --باید پول بدی بزاری رو گوشی که اس ای از این پولا نمیده در راستای کاهش قیمت --پورتوتایپ c905 هم فیلمبرداری vga میگرفت ولی به خاطر مسائلی کردنش qvga -- ها ال ای دی به چه درد میخوره ؟ وقتی شب بخوای فیلم بگیری تو تاریکی ال جی چیکار میتونه بکنه هیچی --تو تاریکی به عنوان چراغ قوه استفاده کنی مخصوصا این روزها که برق ما میرود- ماله شما چطور ؟ ---تازه همین ویدیو سی 905 میکروفون اختصاصی واسه ضبط صدا داره که ال جی نداره -- c905 تو فیلم برداری میتونست شاخی باشه ولی به خاطر یه سری سیاست غلط و ابلهانه نقطه ضعفش شد فیلم برداریش .
    گوشیهای جاوای الجی از قدیم معروف بودن به انبار باگ ! جدیدا بهتر شد ولی بازم میلنگن --همین ویوتلی یه عکس میاره 30 ثانیه طول میده یه زوم رو عکس میکنه 15 ثانیه طول میده -- فایلمنیجرش هم مشکل داره---سرعتش نسبت به جاوای اس ای کمتره (اینا حرفای من نیست حرفای کسیه که گوشی رو داره )-- اصلا تو فروم خارجی مثلا esato بپرسید سیستم عامل اس ای بهتره یا الجی 97.25% میگن اس ای --

طرحشم که یه ال سیدیه --- دریغ از یه ذره فرق با طرح قبلی (ویوتلی ) -- آیفونم طرحش بیخود بود --روزگاریه که اکثرا از ال سی دیهای گنده استقبال میکنن -- آیفون خدا بیامرز اینو کشف کرد اونوقت همه برندها( جز سونی اریکسون ) مثله پشگل مدل آیفونی زدن .. منکه خوشم نمیاد ولی مطمئنم خیلیها خوششون میاد.

===================================
    مثله اینکه هنوز معرفی رسمی نشده--مشخصتش تو سایت الجی نیست .

9. این کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

شما هم یه فیلم برداری vga بزارین رو گوشیتون.که با فرمت mp4 فیلم برداری کنه...ِDivx نخواستیم...بعد گوشی های جاواتون XviD وdivx هم پخش کنه.اونم با پلیر خودش...بعد اصلا بیاین پشت گوشیتون یه شاهنامه بنویسین ما قول میدیم بهتون گیر ندیم
    فعلا شما با فیلم برداری Qvga تون حال کنین.کم آوردین هم یه بوق بخرین مواقع اضطراری بوق بزنین
    ببینم تو همون سامانی نیستی که p1 داشتی، باهاش کلی حال میکردی بعد رفتی w910 گرفتی؟!!! وقتی x1 معرفی شد یادته چه حالی کرده بودی؟ شب خوابت نمیبرد. حالا چی شده رتی دنباله بیلبورد؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سامان دفعه آخرت باشه بر علیه پستهای من پست میدی

من نوکرتم حمید جون.چشم .با اینکه یه جوابهایی داشتم ولی دیگه جواب نمیدم
    فقط در مورد ظاهر گوشی میگم که سلقه ایه.من تا حالا همش از این گوشی هایی که شما میگی داشتم.ولی از این به بعد میخوام همین lcd ها رو بگیرم.البته با اجازه شما

ببینم تو همون سامانی نیستی که p1 داشتی، باهاش کلی حال میکردی بعد رفتی w910 گرفتی؟!!! وقتی x1 معرفی شد یادته چه حالی کرده بودی؟ شب خوابت نمیبرد. حالا چی شده رتی دنباله بیلبورد؟!
    نه.من اون سامان نیستم.آخه من اول w910 گرفتم بعدش p1.
    شوخیدم.همونم.فقط یه کم لاغرتر شدم
    آره.با x1 خیلی حال کردم.ولی هیچ چیز مثل این kc910 چشم من و نگرفت

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

نازک هست ولی زیادی پتو پهنه. lcdیش نسبت به کل گوشی کوچیکه.
    خوشم میاد سامسونگو الجی پشت گوشیو با بیلبورد اشتباه گرفتن
    این ایراد نیست .برای هر سیستمی این روزها نشونه ای در نظر گرفته شده که از اون نشونه ها برای اطلاع رسانی استفاده میکنن که این مشخصات رو با همین شکل روی ال سی دی ها دوربینهای دیجیتال و پریتنتر ها و ... میبیند که من چند نمونشو عکس گرفتم و میزارم .

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با اینکه یه جوابهایی داشتم ولی دیگه جواب نمیدم
    مگه من گفتم جواب ندید ؟ ( یعنی گفتم.... ولی مزاح کردم من خوراکم مباحثست )

البته با اجازه شما
    من اجازه نمیدم

من چکاره بیدم اصلا ؟

در پست قبلی من منظور ویوتی هست اشتباه نوشتم (چه اسم ضایعی هم داره ویوتلی قشنگتر بود )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •