دوستانی که بازیرو خریدن به نظرتون ارزش داره.یه چنتا سوال هم داشتم.
1-داستان بازی چطوره؟
2-گرافیک چطور؟
3-چه قابلیتهایی داریم.مثل اسلحه.
دوستانی که بازیرو خریدن به نظرتون ارزش داره.یه چنتا سوال هم داشتم.
1-داستان بازی چطوره؟
2-گرافیک چطور؟
3-چه قابلیتهایی داریم.مثل اسلحه.
تو360 كه كنترل خيلي بد بود شايدم من عادت نداشتم.اما تو pcخوبه كنترل؟البته كلا بازي هاي سبكfps-tps با كيبوردو موس خيلي راحت ترن.
بازی به نظر من عالیه
روی 360 البته
1 - داشتان خوبی داره
2 - گرافیک و نورپردازی و بافت ها یکی از نقاط قوتشه
3 - فعلا که یک سلاح بیشتر نداره چون همین الان داداشم اون اتاق داره بازی میکنه و اوایلشه
بدی بازی load های طولانی و نداشتن chekpoint و کوتاه بودن مراحلشه
در کل بازی قابل قبولیه
تو دموها كه يه شات گان با كلت و يه مسلسل كوچيك من ديدم.خداكنه سلاح هاي بيشتري داشته باشه.
دوستان این بازی درجه easy نداره ؟
درجه commando از hard سخت تره ؟
فکر نکنم رو easy حال بده. commando از هارد ( فکر کنم) سخت تره.
بچه ها من بازی را گرفتم .
یه نیم ساعت بازی کردم کلا بدک نبود اما همون اول به یه مشکل برخوردم .
اون چیزایی که اول بازی هست و حالت استوانه داره و باید هکشون کرد را چه طور باید هک کنیم ؟
من هر کاری میکنم نمیشه کاری کرد .
اول باید کلیک راست موس رو بزنی بعد هم باید F رو بزنی هک بعد چند تا توتوریال تو اولیه هست اونا رو انجام می دی بعدی ها رو هم همین جوری هک می کنی.اون چیزایی که اول بازی هست و حالت استوانه داره و باید هکشون کرد را چه طور باید هک کنیم ؟
من یه مشکل دیگه دارم اونم اینکه تو توتوریالش E رو که می زنی اون سنگها رو بلند ولی تو بازی E می زنم هیچ کاری نمی کنه.کلا دکمه های Q و E و T هیچ کاری نمی کنن. اشکال از منه؟ بعد هم آدم ها رو که می گیری نمی شه کشید طرف خودت بعد پرتشون کنی؟ تفنگهای ملت رو با چی بردارم؟
کلا بازیش خیلی یه جوراییه انگار اصلا محیط رو برای این یارو نساختن هی به درو دیوار گیر می کنه و کلا پریدناش چیز چرتیه اکشنش هم که خیلی ضعیفه. نه می شینه نه کاور می گیره.
دوستان یه مقدار از بازی که جلو رفتیم باید با دو تا ربات بزرگ مبارزه کنیم .
چه جوری میشه اونا رو نابود کرد . باید جای خاصیشون را زد ؟
ار داداشم پرسیدم میگه پشتشون یک قسمت مربع شکل قرمز رنگی هست که باید به اونجا تیر بزنید
امیدوارم کمکتون کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)