دوست من اینکارو کن :
و ...
Zip بــود به jad تبدیــــل کن![]()
دوست من اینکارو کن :
و ...
Zip بــود به jad تبدیــــل کن![]()
با سلام
عكسهاتو گالري موبايلم نمي ياد نميدوونيد مشكل چيه(n73 )
سلام آقا مجتبی
چرا هیچ کدوم از دیکشنری هایی رو که استفاده می کنم به گوشی 5300 نمیخوره حتی با حجم کمتر از 1 مگابایت!!!
میشه راهنماییم کنید!با تشکر
Last edited by shabnam19; 28-02-2009 at 00:15.
سلام
گوشی من 5700 هستش. مشکل من اینه که فایل های با فرمت jar (برنامه های جاوا) رو نمی تونم موقع نصب بر روی مموری کارت نصب کنم و فقط می تونم اونها رو روی مموری گوشی نصب کنم. اگر بخواهم برنامه را بر روی مموری کارت نصب کنم قبل از اتمام نصب پیغام خطای Certificate error می ده.
لطفا راهناییم کنید![]()
سلام من این مدل گوشی را خریدم
سامسونگ f480 چینی
نوشته سیستم عامل نداره ولی این هست : قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فایل جاوا در فلش مموری ریختم ولی هر کاری کردم نصب نکرد آیا میشه راهنمائی کنید چه طوری می تونم برنامه نصب کنم
دوستان یه سوال گوشی من 5610 هست...چرا نمیتونم فایل های با حجم بتلای 1 مگ رو نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام گوشی من 5800 و من این نقشه تهران 87 که javaهست رو روش نصب کردم اما تا برنامه رو باز میکنم میرم تو نقشه تا یک کم میرم بالا برنامه بسته میشه جیکار کنم؟
sdownloadn: بازم سلام آقا من یه نقشه تهران کمتر از یک مگ میخوام آگه ندارید لا اقل به من بگید چطور اونو به چند قسمت تقسیم کنم
راستی گوشی 3110 کلاسیک محدودیت نصب برنامه بیش از یک مگ داره یا نه.........
ممنون
گوشي هاي نوكيا سري 40 نميتونن نرم افزار يا بازي بيشتر از يك مگ نصب كننددوستان یه سوال گوشی من 5610 هست...چرا نمیتونم فایل های با حجم بتلای 1 مگ رو نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشي شما هم جز سري 40 هستراستی گوشی 3110 کلاسیک محدودیت نصب برنامه بیش از یک مگ داره یا نه.........
جدول تقسیم بندی سری های مختلف سیستم عامل گوشی های نوکیا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
چرا بعضی از کتابهایی رو که دانلود میکنم مینویسه خطای برنامه توی جزئیاتش هم نوشته classnotfoundjava/lang/classnotfoundexceptionfw مدل گوشیم 5200 (حجم اون کتاب بیشتر از 1 مگ نیست.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)