هر دو تا رو باید باهم نصب کنی همه بیشتر اون دومی رو بازی میکنن
هر دو تا رو باید باهم نصب کنی همه بیشتر اون دومی رو بازی میکنن
تنكيو وري ماچ!شما برو پست اولو بخون اون وقت روش جدید دستگیرت میشه با این روش میشه خـــــــیلی از بازیا رو به راحتی آنلاین زد.
من منظورم اين بود كه ما بچه ها با هم بازي كنيم! ولي برا هماهنگي خوب بود! همه برن عضو بشن !
بعد بيان اينجا نيك نيم هاشون را بگن و همه هم ديگه را ادد كنيم!
چطوره؟
ميبينم كه اسم تاپيك رو هم كه عوض كردي؟خوب شده!
آقا آقا چرا بي بخار بازي در مياريد؟
زود باشيد!
My nickname:
AliTitan
-------------------------
يه توضيحي بدم
اين بازي چند نوع روش براي بازي كردن داره... كه خيلي زياده! كه اگه بخوايم بهتر بگيم ميگن سناريو هاي متفاوتي براي بازي وجود داره كه هر كدوم نوع خاصي از مهارت ميخواد! مثل CBA , CBF , RM كه هر كدو.م مخفف چيزي هست! اينايي كه نام بردم اصطلاخا مال اونايي هست كه از بازي اصلي خوششون نمياد و نوب(Noobs) هستن! به معني تازه كار !پس اگه تو بازي بهتون گفتن نوب و چندتا فشتون دادن بدتون نياد
ولي اصلي ترين نوع بازي كه از همش جالب تره و در واقع علمي تره همين RM كه مخفف دو كلمه Random Map هست!
لوكيشن هاي متفاوتي هم وجود داره براي بازي ! همون نقشه بازي هست! باحالترينش BF هست! كه من خودم اينو بازي مي كنم ! بيشترين طرفدارا را هم داره!
بقيه بازي هاش الكيه! و بيخود وقتتون را براش نذاريد! شايد اولش براتون جالب باشه ولي اون بازي هاي ديگش مليت خيلي مهمه! پس شرايط بازي فرق كرد! در صورتي كه RM مليت مهم نيست! مهم بازي فرده! نمي تونه بهانه بياره!
Last edited by Original Titan; 02-07-2009 at 07:26.
این RM و اینا رو از کجا باید تنظیم کنیم ؟ من همیشه Death match بازی میکنم. اگه میشه یه توضیح کامل در مورد اینا بده ملتفت بشیم![]()
سلام.
من اددت کردم.
دیشب من بابای این خارجیا رو در آوردم.
اول تکی با چندتاش بازی کردم لهشون کردم.
بعد روم زدم که حاضرم 2 به 1 بازی کنم و دو بار 2 به 1 لولشون کردم : دی
الانم حریف میطلبیم. : پی
در مورد CBA این چیه؟
دیشب 2 به 2 بازی کردیم زیاد بد نبود ولی دوست من ول کرد من موندم و دوتا خارجی دشمنم من کارگر نداشتم ولی اونا داشتن اما 30 مین ازی کردیم نه اونا میتونستن منو شکست بدن نه من اوناروول کردیم : دی
چه خشن!دیشب من بابای این خارجیا رو در آوردم.
اول تکی با چندتاش بازی کردم لهشون کردم.
بعد روم زدم که حاضرم 2 به 1 بازی کنم و دو بار 2 به 1 لولشون کردم : دی
حوصله ندارم توضيح بدم! چيز بي خوديه! هر پليري يه قلعه داره كه اتو ماتيك وار داره ازش سرباز مخصوص به مليت خودش بيرون مياد!در مورد CBA این چیه؟
بعد بايد بريد بزنيد هم ديگه را بپوكونيد! همين! به اضاي هر ساختموني هم كه خراب ميكنيد دو تا ويليجر ميده! چيزايي ديگه هم هست كه ديگه مهم نيست! RM _ BF را بچسبيد!
علي جان كاري نداره! اولين گزينه براي تنضيمات بازي! نوشته Gameاین RM و اینا رو از کجا باید تنظیم کنیم ؟
بكنش Random map
WoW
امشب هم داغون کردم این بدبختارو.
یک به 2 با دوتا حرفه ای بازی کردم.
هر سه تا فیل رو انتخاب کردیم.
اونا هر کدوم گروهشون ساختن و یه نصف گروه تو گروهای همدیگه هم واسه اطمینان ساختن.
به اولی حمله کردم تقریبا نابود شده بود که دومی اومد کمکش منم همیشه یه چیزایی واسه سورپرایز دارم و لشکر دومم اومد تو کار و نیروهای اینم تو گروه دوستش کشتم وقتی به خودم اومدم دیدم پاتک زدن فوری اسب فرستادم عقب و طرف پشت دیوار من 6 تا قلعه ساخت من همه رو خراب کردم.
می خواستم تجدید قوا کنم واسه بعدی اما از اون خونه زمان داره زدن و من 130 تا فیل با اسب و کشیش فرستادم به طرفشون. دیدم سربازای دو گروه دارن ازش دفاع میکنن ریختم سرشون با فیل و همه چی و پدرشونو در آوردم : دی
واقا لذت بخش بود.
باحال ترین بازیم بود تا الان.
تا الان شکست نخوردم.
حتی 1 به 2
فردا می خوام 3 به 1 بازی کنم : دی
هه هه
آقا این آنلاینشه خیلی فرق میکنه مگه؟
من تو تک نفره بیشتر از 75 نفر (وسیله) نمیتونستم بسازم
چجوری 130 تا فیل و اسب فرستادی؟
یکی بما بگه اصلا این چه جوریه نکنه کلا فرق داره....
ما هرچی شنیدیم اینجا کلا با دیده هامون فرق میکنه که!![]()
مثل اینکه خیلی دور برداشتی !!1
The conquerors رو نصب کردی ؟ اگه نصب کردی اون وقت بیا بازی کن ببین هنوزم همه نوبن
وقتي مي خواي بازي را بسازي اون قسمتي كه نوشته Population ميتوني عوضش كني !تا 200 داره!آقا این آنلاینشه خیلی فرق میکنه مگه؟
من تو تک نفره بیشتر از 75 نفر (وسیله) نمیتونستم بسازم
چجوری 130 تا فیل و اسب فرستادی؟
یکی بما بگه اصلا این چه جوریه نکنه کلا فرق داره....
ما هرچی شنیدیم اینجا کلا با دیده هامون فرق میکنه که!
آها ممنون....
منم همین روزا میام
یه مقداری سرم خلوت بشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)