منتظرم...
من هدفون سري W گذاشتم روش با يه ريموت، خيلي بهتره...كلا" هدفون هايي كه تو گوش ميرن خيلي بهترن...
منتظرم...
من هدفون سري W گذاشتم روش با يه ريموت، خيلي بهتره...كلا" هدفون هايي كه تو گوش ميرن خيلي بهترن...
سلام دوستان
من به درخواست یونس جان بازی رو نصب کردم
بازی اومد
خوبم بود ولی به بعضی جاها ( سر پیچ ها) که میرسید یکمی سرعتش کم میشد یعنی یه کم گوشی کم میاورد
منظرم که واضح هست ؟
ولی در کل خوب اجرا میشد
یکمی سر پیچ ها Stop میشد
![]()
ممنون ايمان جان كه وقتتو گذاشتي..
پس حرف مجيد در مورد چيپ گرافيكي درسته...جالب بود فكر نميكردم تاثير داشته باشه...
پس احتمال 99% N78 هم گير ميكنه...
ممنون ايمان جان كه وقتتو گذاشتي..
پس حرف مجيد در مورد چيپ گرافيكي درسته...جالب بود فكر نميكردم تاثير داشته باشه...
پس احتمال 99% N78 هم گير ميكنه...
99 نه
100 %گیر کرد
راستی این برنامه اسکرین شاتی که من دارم باید کلید ادیت (پن حذف شده نوکیا)
رو گرفت با سلکت تا عکس بگیره
شما برنامه دیگه ای سراغ ندارد که بشه عوض کرد کلید های عملگر شو ؟؟
میتونی تو Setting همین برنامه کلید رو عوض کنی
قسمت Shortcut
![]()
می دونم اینو
ولی تو 2تا گزینه ای که میشه انتخاب کرد
هردو کلید ادیت (پن ) رو داره !!![]()
خوب اینکه شما مبتدی باشی یا نه توی ایران فرق نمیکنه..! چون همه ما هم مثل شما داریم با گوشیمون عکس میگیریم...آهنگ گوش میکنیم...و البته بعضیها هم بازی میکنند...
فقط ممکنه یک فرد به اصطلاح شما حرفه ای تر بتونه اگه مشکلی برای گوشیش پیش اومد برطرفش کنه...
ممکنه گوشی دست من و شما خیلی کارایی بیشتری نسبت به اینی که ما ازش بهره میبریم داشته باشه ولی...
ما نه میتونیم از ارتباط پرسرعت دیتا استفاده کنیم..! نه 3G داریم...و نه....
پس میبینیم که خیلی مهم نیست که مبتدی باشی یا نه چون تازه اگه یکم بیتشر بخوای توی ایران یکم پا رو فراتر بزاری فوقش میری سمت PPC ...
به نظر من شما بهترین انتخابی که میتونی داشته باشی در نهایت توسط خودت صورت میگیره و با توجه به معیار هایی که برای خودت داری...
موفق باشی.
سلام بر همگی میخواستم بپرسم ایا این حرف راسته که ان82 داره دیگه کم کمک تولیدش متوقف میشه؟
وکمیاب میشه؟؟
من كه نشنيدم...ولي خدا كنه متوقف شه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)