تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین مرورگر اينترنتي از نظر شما ؟

راي دهنده
970. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Opera

266 27.42%
  • Flock

7 0.72%
  • Avant Browser

5 0.52%
  • Maxthon

4 0.41%
  • K-Browser

2 0.21%
  • Internet Explorer

139 14.33%
  • SeaMonkey

2 0.21%
  • FireFox

611 62.99%
  • AOL

7 0.72%
  • Google Chrome

131 13.51%
  • Apple Safari

11 1.13%
Multiple Choice Poll.
صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 136

نام تاپيک: کدام مرورگر اينترنتي را انتخاب میکنید ؟

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

همیشه اینطور نبوده ویندوز 64 بیتی نداشتین که معنی هنگ کردن رو بفهمین وقتی حتی دو تا تب بیشتر باز نکردین.
    فایرفاکس 11 واقعا بهتر شده ولی قبلش پشیزی برای سون 64 بیت نمی ارزید.
    البته الان هم هنگ می کنه ولی خیلی کم شده و میشه چشم پوشی کرد ولی قبلا برای "64 بیت" افتضاح بود.
    سلام دوست عزیز
    سال خوبـــــــــــــــــــــــــــــی داشته باشید
    ببینید من سیستمم شصت و چهار بیته و هیچ هنگ شدنی در کار نیست.فقط وقتی سیستم رو روشن می کننم و برای بار اول فایر فاکس رو میارم توی همون تب اول یه لحظه قفل میکنه که مال تازه روشن شدن سیستمه.وقتی مینی مایز می کنم وچند بارrefresh رو میزنم درست میشه و دیگه هیچ مشکلی ندارم.
    ماکه تعصبی نداریم روی فایرفاکس

سال نو به همگی مبارک

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    سال خوبـــــــــــــــــــــــــــــی داشته باشید
    ببینید من سیستمم شصت و چهار بیته و هیچ هنگ شدنی در کار نیست.فقط وقتی سیستم رو روشن می کننم و برای بار اول فایر فاکس رو میارم توی همون تب اول یه لحظه قفل میکنه که مال تازه روشن شدن سیستمه.وقتی مینی مایز می کنم وچند بارrefresh رو میزنم درست میشه و دیگه هیچ مشکلی ندارم.
    ماکه تعصبی نداریم روی فایرفاکس

سال نو به همگی مبارک
    سلام
    سال نو شما هم مبارک
    اگر نسخه 11 رو می گید که بله مشکل خاصی من توش ندیدم. از لحاظ سرعت خیلی بهتر شده.
    ولی نسخه های قبلی من استفاده می کردم. از نسخه 3 تا الان.
    نسخه 3 عالی بود ولی یکم هنگ(خیلی کم) رو داشت. از نسخه 4 به بعد هنگ ها برای ویندوز 64 بیتی شروع شد. و من این قضیه رو بعد از بالا آمدن کامل سیستم تست کرده بودم که باز هم مدت زیادی هنگ می کرد که اگر داخل برنامه کلیک می شد کلا هنگ کامل می شد. درسته که اگر صبر می کردیم هنگ برطرف می شد ولی همین هنگ کردن ها مشکل درست می کنه برای کاربر.
    این مشکل هم چیزی نیست که من فقط گفته باشم کاربرای زیادی بخاطر همین هنگ در "ویندوز 64 بیتی" فایرفاکس رو رها کردند. اگر کروم مشکلی داشت مطمئنا الان مثل سافاری فقط برای تزئین استفاده می شد.
    Last edited by pcsoft; 20-03-2012 at 16:46.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

همیشه اینطور نبوده ویندوز 64 بیتی نداشتین که معنی هنگ کردن رو بفهمین وقتی حتی دو تا تب بیشتر باز نکردین.
    فایرفاکس 11 واقعا بهتر شده ولی قبلش پشیزی برای سون 64 بیت نمی ارزید.
    البته الان هم هنگ می کنه ولی خیلی کم شده و میشه چشم پوشی کرد ولی قبلا برای "64 بیت" افتضاح بود.
    دقیقا به خاطر همین مشکل مجبور شدم به سمت کروم کوچ کنم و حالا میبینم کروم واقعا شاهکـــــــــاره ، هم سرعتش ، هم امنیتش و از همه مهمتر افزونه هاش . واقعا عالیه .
    البته فایرفاکس 11 رو هم نصب کردم مشکلاتش مانند قبل نیست . تنها چیزی که احساس میکنم فایرفاکس به کروم برتری داره کیفیت گرافیکی هست که صفحات وب در فایرفاکس شفاف تر به نظر میان تا کروم !

4. 3 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

من هم تا قبل فایرفاکس داشتم که ازش گلایه میکردم و یه روز به دوست خودم رضا pcsoft که این مشکل را گتم و پیشنهاد داد کروم نصب بکنم و الان باورتون نمیشه از اون موقع تا الان کروم استفاده میکنم و واقعا عالیه هست و همیشه هم از اخرین نسخه اش استفاده میکنم

و مشکلاتی که با فایرفاکس نسخه 6و 7 داشتم :

1. دیر لود شدن

2. هنگ کردن فایرفاکس موقع دانلود توسط idm

3.استفاده زیاد از رم و سی پی یو

4. هنگ کردن گاهی مواقع فایرفاکس و سیستم

ولی الان کروم اخرشه و از رضا هم ممنون بابت این پیشنهادش !

6. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

من قبلا با اپرا کار میکردم ولی دیدم گوگل کروم بهتره از نظر سرعت باز کردن صفحات از فایر فاکس هم خیلی کم استفاده میکنم
    الان 90 درصد از کروم استفاده میکنم واقعا عالیه.........

8. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دقیقا به خاطر همین مشکل مجبور شدم به سمت کروم کوچ کنم و حالا میبینم کروم واقعا شاهکـــــــــاره ، هم سرعتش ، هم امنیتش و از همه مهمتر افزونه هاش . واقعا عالیه .
    البته فایرفاکس 11 رو هم نصب کردم مشکلاتش مانند قبل نیست . تنها چیزی که احساس میکنم فایرفاکس به کروم برتری داره کیفیت گرافیکی هست که صفحات وب در فایرفاکس شفاف تر به نظر میان تا کروم !
    والله من 7 ساله دارم از فایرفاکس استفاده میکنم، هم ویندوز 32 هم 64، شونصدتا هم تب همزمان باز میکنم اصلا مشکل هنگ کردن ندارم. ضمنا، همین الان هم که دارم این نوشته رو پست میکنم توی ویندوز سون 64 بیتی هستم و فایرفاکسمم 10!! یعنی دقیقا همون ترکیبی که دوستان فرمودن هنگ میکنه! اما والله تا حالا هنگ نکرده! روی دسکتاپ پی سی هم ویندوزم 32 بیتیه و روی اون هم عالیه. صفحه ها رو خیلی خوب و سریع باز میکنه و اصلا تاخیر نداره.

10. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

وقتی history سنگین میشه موقع وارد کردن ادرس فایرفاکس هنگ میکنه ولی بازم ترجیهش میدم به کروم با این باگهای فجیع :

Last edited by Bad Request; 20-03-2012 at 19:24.

12. این کاربر از Bad Request بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

منم به شخصه کروم رو سرتر و سریعتر میدونم و به فایرفاکس ترجیح میدم، ولی تنها دلیلی که از فایرفاکس استفاده میکنم اینه که وقتی نیاز به قند شکن پیدا میکنم ، نه اهل استفاده از سا.ک.س و چی پی ان و ... ام نه چیزی، خوشم نمیاد واسه ی من چون COCOON بدون هیچ افت سرعتی و به راحتی این کار قند شکنی رو واسم انجام میده ؛ پس توی این ویندوز جدیدم فایرفاکس 11 رو نصب کردم و خداییش هیچ مشکلی هم باهاش ندارم، هنگی هم نداره، سرعتشم که خوبه ؛ در کنارشم IE9 ( کاملا آپدیت شده) رو هم اون گوشه موشه ها دارم

شاد و پیروز و سربلند باشید

14. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nova6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من از Opera+Chrome استفاده میکنم.........
    البته از کروم فقط برای باز کردن جیمیل و فیسبوک و سایت های بانکی استفاده میکنم

16. این کاربر از nova6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کومودو دراگون (comodo dragon) هم مرورگر قابل توجهیه . این مرورگر بر پایه ی آخرین ورژن stable گوگل کروم هست و امکانات دیگه ای مثل comodo secure dns رو به کروم اضافه میکنه که میتونه باعث امنیت بیشتر بشه . البته میشه این قابلیت رو off کرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •