موفق باشيييييييييييي
با تشکر از تمامی دوستانی که تا اینجا همراهی کردن...
فعلا یه رندر موقت از کار گرفتم که البته اصلا رضایت بخش نیست و یه رندر موقت به حساب میاد فعلا نظرتونو در مورد این بگید تا ایشالا تو همین یکی دو روز رندر اصلی رو بگیرم و بزارم.بازم ببخشید از رندر ضعیف این کار...
باید بگم که واسه رندر از وی ری استفاده کردم .. تنها نکته ای که تو این رندر به نظر خودم خوب شده متریال ماشین هست که بالاخره تونستم با وی ری اون ذرات موجود در کارپینت رو بوجود بیارم حالا امید وارم خوشتون بیاد.
منتظر رندر نهایی باشید.
![]()
دمت گرم
اگه این تست رندر پس خوده رندر چیه...
خیلی عالی شده مخصوصا material نور پردازی و رندرم خوبه
فقط متریال شیشه ی جلوی چراغ خیلی تیره شده و فکر میکنم متریال خوده چراغ reflect زیاده چون چراغ زیاد معلوم نیست...
آفرین
موفق باشی
ممنون دوست من
انتظار نداشته باشید که رندر نهایی خیلی بهتر از این بشه من سعیمو میکنم ولی امکانش هست که بهتر نشه.
در مورد چراغ جلو هم باید بگم که مشکل از متریال نیست در واقع مشکل یه جورایی بر میگرده به تنظیمات رندر که آگاهانه بوده یعنی علتش در این بود که واسه اینکه زمان رندر رو بیارم پایین از یه سری چیزا صرف نظر کردم مثلا اگه بخوام انعکاسهای داخل چراغ جلو دقیق بیفتن زمان رندر حدودا 6 ساعتی میشه و چونکه رندر نهایی نبود اینو بیخیال شدم.
مدل عاليه اما رندر جاي كار داره
با منتال رندر كردي؟
يه رندر خوف ازش بگير ، منتظرم
موفق باشي
عااااااااااااااااااالی شده...آفرین
جلو پنجره آئودی...معمولا یه کم گرد تره...یعنی مثل سورن نیست که تخت باشه...تو عکس ببینی متوجه میشی...
منظورم یه کم تپلش کن
ممنون رفیق ....
آره رندرش جای کار داره ولی مقصر یه جورایی خودممآخه از 12 دقیقه انتظار بیش از این نمیره.
این رندر چونکه فقط جنبه ی تست داشت برخلاف معمول با وی ری گرفتم.تو دو تا پست قبلی در موردش نوشتم.راستی نگفتی متریال ماشین چطور شده؟با وجود این ذرات داخل رنگ چقدر به کارپینت واقعی نزدیک شده .ممنون میشم اگه در این مورد هم بگید چونکه تو این رندر تنها امیدم به همین کارپینت هست![]()
آقا حسام از شما هم ممنون ببخشید من پست بالایی رو نقل قول نزدم انگار شما قبل از من پست دادی.
در مورد پنجره منظورتونو میشه دقیقا بگید؟منظورتون اینه که قسمت بالای اتاق میشین انحناش بیشتر باشه یا چیز دیگه ایه؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
نه...جلو پنجره..یهنی قسمتی که هوا وارد موتو میشه...باید انحنا به بیرون داشته باشه
ببین اینا رو
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)