تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 77

نام تاپيک: برنامه نویسی در ویندوز

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

ولی تو نوشتن فایل هدر که بتونه توابع رو export کنه، دچار مشکل شدم، یعنی یه فایل از نوع text به پروژه ی مربوط به برنامه dll (فایل myputs ) اضافه کردم و تابع myputs رو توش اعلان کردم و ...
    بعد از این کار که برنامه ی dll رو اجرا کردم، 2 تا ارور لینک داد، خودم فکر می کنم فایل هدرش رو اشتباه نوشتم!
    فایل هدر برای تعریف توابع است نه برای export کردن توابع برایexport کردن یا باید توابع مربوطه رو در یک
    DEF. فایل قرار داد مثل نمونه هایی که قبلا خودتون گزاشته بودین یا اینکه قبل توابع مربوطه این دستور رو قرار داد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثل نمونه dll که شما سورسش رو قرار دادین یعنی این
    کد:

اگه ممکنه کدهای مربوط به یه فایل هدر که بتونه این برنامه ها رو اجرا کنه، اینجا بذارید که بشه dll و lib رو ساخت و تو دو تا برنامه load-time و run-time ازش استفاده کرد!
    شما همین سورس dll ای که قرار دادین بدون هیچ فایل اضافه ای کامپایل کنید فایل dll و lib ساخته میشن
    و برای ساختن یه هدر فایل کافیه یه فایل h. بسازین و این دستور رو توش قرار بدین این برای load-time
    کد:
    و این برای run-time:
    کد:
    اگه موفق به اجرای برنامه ها شدین،لطفا بفرمایین خروجی برنامه چیه؟ (یعنی بعد از اجرا ، تو دو برنامه فراخوان در حالت load و run ،خروجی رو چی می بینیم؟)
    بعد اجرا باید رشته ای که به عنوان پارامتر به تابع myPuts فرستاده شده در صفحه ی کنسول چاپ بشه

در ضمن با توجه به فرق بین فایل h. و def. ، باید کدوم یکی رو تولید کنیم؟
    در مورد این سورسی که گزاشتین دیگه نیازی به def. فایل نیست چون تو خود سورس dll تعریف شدن
    ولی میتونید فایل h. رو ایجاد کنید (البته اینم تو خوده برنامه ها تعریف شدن مگر اینکه بخواین از سورس برنامه جداش کنید)
    یه سوال دیگه:
    اگه من بخوام یه سری توابع به اون نمونه کد قالب csp اضافه کنم،(مثلا یه الگوریتم hash یا یه الگوریتم cryptography (رمزنگاری) به اون قالب های تابع cryptoAPI ای که در کد CSP موجوده (همون 23 تا تابع) اضافه کنم،آیا باید هدر فایل و فایل def اش رو هم تغییر بدم؟
    این مورد رو بهتره در msdn پیدا کنیدشاید مجبور باشید این کارا رو بصورت جدا انجام بدین چون خودم کار نکردم نظری ندارم

اصلا قواعد و دستورات نوشتن یه هدر فایل برای فایل های dll چه جوریه(در این مورد اگه لینکی که هم دستورات رو توضیح داده باشه و هم چند نمونه مثال داشته باشه،معرفی کنین ممنون میشم)
    قواعد خاصی نداره همون قواعدی هست که برای تعریف یک تابع استفاده مکینیم فقط همین تعاریف
    رو تو یه فایل h. به صورت جداگانه قرار میدیم
    همونطور که گفتم مثلا در نمونه سورسی که شما گزاشتین دیگه هدر فایلی نیست و تابع داخل خود سورس برنامه تعریف شده (منظورم همون سورس load-time و run-time هست)
    شما همینو میتونین جداش کنید

- در مورد این دستور:
    کد:
    که برای مشاهده ی فایل های Export شده بود، من اینو تو محیط command کپی کردم و نتیجه اش این شد:

در ضمن برنامه ویژوال استودیوی من (برنامه Dumpbin.exe ) دردرایو C و ویندوز (یعنی در واقع Cmd.exe ) در درایو D قرار داره ،امکان نداره به خاطر متفاوت بودن درایوها این ارور رو بده یا اینکه اصلا فایل csp.dll باید کجا قرار داشته باشه؟
    اینجور که از پیام معلومه فایل csp.dll رو پیدا نکرده فایل هر جایی میتونه باشه بهتره مسیر کامل فایل رو بدین،
    بعد اجرای دستور باید همچین خروجی از csp.dll بگیرین
    کد:

سلام
    ببخشید یه سوال دیگه!
    من تو کامپایل برنامه زیر دچار مشکل شدم:
    کد:
    این برنامه، کد الگوریتم AES (یه الگوریتم رمزنگاری در ویندوز) هستش،وقتی که اونو کامپایل می کنم،این سه تا ارور رو میده:
    کد:

در ضمن در برنامه، هدر فایل<bcrypt.h > رو هم به "bcrypt.h " تغییر دادم،ولی باز این سه تا ارور رو داد!
    به نظرتون چی کار باید بکنم؟

ممنون

این پروژه با Visual Studio 2005 ایجاد شده اگه با این ورژن یا بالا تر کامپایل کنین دیگه این مشکلو ندارین من با 2008 انجام دادم و درست کامپایل شد

شاد باشید

2. 2 کاربر از hoax3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

واقعاً ازتون ممنونم که اینقدر دقیق و کامل جواب میدین!
    یه درخواست دیگه داشتم؛
    برنامه زیر مربوط به یه PCSC درایور هستش:
    کد:
    PC/SC همون کتابخونه Winscard.dll موجود در پوشه windows/system32 هستش که برای ارتباط برنامه های کاربردی در ویندوز (مثلا همون csp خودمون!) با کارت هوشمند بکار میره،اینم عکسش:

من می خوام این برنامه رو کامپایل کنم، ولی باز دچار مشکل شدم،در ضمن فایل های exe. تولیدی برنامه هم در فولدر های release و debug موجوده!
    در اصل برنامه pcsc_drv که در پوشه ای با همین نام هست،باید کامپایل بشه،فایل های لازم دیگه هم تو پوشه های دیگه ست!
    اگه این برنامه رو با موفقیت کامپایل و اجرا کردین،لطفا به من هم اطلاع بدین.
    در ضمن من این فایل ها رو از این سایت دانلود کردم(از قسمت part2 ):
    کد:
    توضیحات کاملترش در اونجا موجوده.

ممنون میشم اگه مثل همیشه جواب بدین!

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    همونطور که گفتین این یک درایور هست و برای کامپایل درایور باید روی سیستمتون DDK نصب باشه. این بسته حجمی حدود 200 یا 300 مگ داره می تونید از سایت ماکروسافت دانلود کنید
    بعد از نصب باید تغییراتی هم در تنظیمات کامپایلرتون بدین، ترجیحا کامپایلر ورژن های جدید ++Visual C باشه مثلا من برای 2008 میگم
    به این صورت که از منوی Tools گزینه Options رو انتخاب کنید و از پنجره ظاهر شده سمت چپ به Projects and Solutions->VC++ Directories برین در اینجا بالا لیستی هست از این لیست Include files رو انتخاب کنید حالا این دو مسیر رو بهش اضافه کنید البته با توجه به ورژن DDK ممکنه کمی این مسیر متفاوت باشه
    کد:
    بعد دوباره از همون لیست Library files رو انتخاب کنید و این مسیر رو اضافه کنید
    کد:
    حالا این تنظیمات مربوط به خود پروژه هست به این صورت که بعد باز کردن پروژه در قسمت Solution Explorer بر روی pcsc_drv
    راست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید حالا این مسیر رو طی کنید
    کد:
    و سمت راست مقدار Generate Manifest رو No کنید

بعد به این مسیر برین
    کد:
    و مقدار Randomized Base Address رو به Default تغغیر بدین

حالا کامپایل کنید ممکنه یکسری warning بده ولی زیاد مهم نیستن بعد کامپایل چندا فایل exe و یک فایل sys در پوشه Debug قرار میگیره در همون پوشه اصلی

شاد باشید

5. این کاربر از hoax3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام- وقتتون به خیر
    1- آیا میشه روی یه سیستمی که ویژوال استودیو 2008 نصبه، ویژوال استودیو 6 رو هم نصب کرد؟ مشکلی در اجرای برنامه ها به طور جداگانه در دو محیط پیش نمی یاد؟

2- من چون نتونستم با 6 ++VC ، اون کد CSP رو کامپایل کنم(البته تمام اون مراحلی رو که شما زحمت کشیده بودین و در دمو نشون دادین رو کامل انجام دادم،ولی نشد) اینه که تصمیم گرفتم ویژوال استودیو 2008 رو نصب کنم!

پ.ن: دو روز پیش، در مورد مشکلی که با کامپایل CSP.DLL توی ویژوال استودیو 6 داشتم،یه نفر گفت که برای کامپایل این برنامه توی ++VC ورژن 6 ، باید یه سری تنظیمات دستی انجام می دادم،به خاطر همین اون 102 تا ارور رو ( که بیشتر در مورد نشناختن هدر فایل cspdk.h بود) دریافت می کردم ولی نسخه 2005 یا 2008 به طور خودکار این کارها رو انجام میده.
    از جمله اینکه باید یه سری constant ها رو اضافه می کردم و ...(من که درست متوجه نشدم!)

ولی متاسفانه اصلا وقت نداشت که بهم کامل توضیح بده؛
    هیچ جوری هم بهش دسترسی ندارم!
    اینه که می خواستم از شما خواهش کنم مثل همیشه کمکم کنید

- آیا شما تنظیمات خاصی توی کامپایلر 6 ++VC دادین که csp.dll ( یا هر برنامه زبان ویندوزی) رو به راحتی کامپایل کردین؟
    یعنی برای کامپایل یه هم چین کدهایی، نیاز هست که تنظیمات خاصی رو روی کامپایلر 6 ++VC انجام داد؟
    احتمالا شاید شما( چون توی ویژوال ++C خیلی وارد هستین) قبلا توی یه برنامه دیگه ای یا شاید موقع نصب ویژوال استودیو این تنظیمات رو انجام دادین؟!
    یعنی غیر از اون مراحلی که توی Demo نشون دادین، آیا هیچ تنظیمات پیش فرضی نمی خواد؟
    چون من موقع نصب، فقط طبق روال عادی نصب کردم و هیچ تنظیماتی روی کامپایلر انجام ندادم!
    چرا کامپایلر من هدر فایل csp.h یا wincrypt.h رو نمی شناخت و از داخل کدهای اونها ارور می گرفت؟

لطفا اگه ممکنه، در این خصوص راهنمایی کنید
    با تشکر

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

سلام
    من یه پروژه دارم (بصورت mfc ایه) که قبلا تو زبان ++VC ورژن 2005 کامپایل شده و حالا که من می خوام توی 2008 کامپایلش کنم،بعد از کامپایل این ارورها رو می بینم:
    کد:
    به نظرتون چی کار باید انجام بدم (برنامه به زبون ویندوز نوشته شده)
    مرسی
    Last edited by jeremy28; 16-01-2009 at 22:55.

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

1- آیا میشه روی یه سیستمی که ویژوال استودیو 2008 نصبه، ویژوال استودیو 6 رو هم نصب کرد؟ مشکلی در اجرای برنامه ها به طور جداگانه در دو محیط پیش نمی یاد؟
    بله میشه، من خودم هر دو ورژن رو دارم، البته اگه احتیاجی به ورژن 6 ندارین لزومی نداره نصبش کنید مگر به دلایلی مجبور باشین

- آیا شما تنظیمات خاصی توی کامپایلر 6 ++VC دادین که csp.dll ( یا هر برنامه زبان ویندوزی) رو به راحتی کامپایل کردین؟
    یعنی برای کامپایل یه هم چین کدهایی، نیاز هست که تنظیمات خاصی رو روی کامپایلر 6 ++VC انجام داد؟
    احتمالا شاید شما( چون توی ویژوال ++C خیلی وارد هستین) قبلا توی یه برنامه دیگه ای یا شاید موقع نصب ویژوال استودیو این تنظیمات رو انجام دادین؟!
    یعنی غیر از اون مراحلی که توی Demo نشون دادین، آیا هیچ تنظیمات پیش فرضی نمی خواد؟
    چون من موقع نصب، فقط طبق روال عادی نصب کردم و هیچ تنظیماتی روی کامپایلر انجام ندادم!
    چرا کامپایلر من هدر فایل csp.h یا wincrypt.h رو نمی شناخت و از داخل کدهای اونها ارور می گرفت؟
    فکر میکنم فهمیدم مشکل از کجاست، اینقدر چیز های عجیب قریب روی سیستممون ریختیم که اصلا حواسم به این نبود که من
    قبلا Platform SDK ای هم نصب کردم. الان که برسی کردم مسیرهای این SDK به طور خودکار در این کامپایلر هم تنظیم شده
    که وقتی من اون تنظیمات رو پاک کردم با اون 102 ارروری که گفته بودین روبرو شدم.
    خوب برای حلش یا باید PSDK جدید رو از سایت ماکروساخت دانلود کنید که حجم بالایی هم داره یا همون ویژوال استودیو 2008 رو نصب کنید

شاد باشید

9. این کاربر از hoax3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    بی نهایت تشکر بابت کمکتون!

می خواستم ببینم اون فایل PSDK رو باید از سایت زیر دانلود کنم:
    کد:
    یا از:
    کد:
    تو آدرس اول سه تا فایل 1.3 مگی بود،که من سه تاشم دانلود کردم(البته فکر کنم x86 به درد من می خوره) به این صورت:
    کد:
    تو آدرس دوم هم حجم فایل حدود 340 مگه!

به نظرتون کدوم یکی رو باید دانلود کنم؟

اگه ممکنه یه توضیح کلی هم درمورد Platform SDK بفرمایید، چون من اصلا نمی دونم چیه و به چه دردی می خوره؟

باز هم ممنون به خاطر زحماتتون

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

اون فایل 1.3 مگی اگه اشتباه نکنم موقع نصب بصورت اینترنتی این بسته رو دانلود و نصب میکنه یعنی همون 340 مگ در نهایت دانلود میشه
    به نظرم همون لینک دوم بهتر باشه

اگه ممکنه یه توضیح کلی هم درمورد Platform SDK بفرمایید، چون من اصلا نمی دونم چیه و به چه دردی می خوره؟
    این بسته شامل آخرین هدر فایل ها، کتابانه ها و ابزارهای مورد نیاز برای کامپایل برنامه با ++Visual C هست، این بسته
    همراه کامپایلر های جدید ماکروسافت ریخته میشه ولی افرادی که از کامپایلر های قدیمی تر استفاده میکنند میتونید این بسته رو جدا دریافت کنند
    تا بتونن از آخرین امکانات و احتمالا توابع API ای که به سیستم عامل اضافه شده بهره مند بشن.

شاد باشید
    Last edited by hoax3r; 17-01-2009 at 16:14.

12. این کاربر از hoax3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ببخشید من می خواستم یه سری کد آماده به کدهای پیش فرض csp.dll اضافه کنم(از جمله رمزنگاری و ...)
    می خواستم ببینم فرق دو تا واژه sample code و opensource چیه؟
    چون من که می خوام یه سری الگوریتم آماده به اون dll اضافه کنم،باید کدی که اضافه می کنم،opensource باشه تا بتونه با ویندوز ارتباط برقرار کنه نه sample code !
    ممنون

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

خوب این دو واژه زمین تا آسمون با هم فرق دارن
    sample code که نیاز به توضیح نداره و همینجوری هم مشخصه ، که معنیش نمونه کده مثل کدهایی که همراه بسته csp بود و نمونه هایی از این قبیل

ولی Open Source یه جور فرهنگه که یه شرکت میاد سورس محصول نرم افزاریشو بصورت مجانی قرار میده تا هر کسی بتونه
    از این سورس کدها استفاده کنه که خود این امر باعث بهبود و احتمالا رفع سریعتر مشکلات اون محصول میشه و ..

حالا همین ویندوز رو در نظر بگیرین که اصلا Open source نیست و در واقع نقطه مخالف Open source هست در واقع تمام محصولاتی
    که من از شرکت ماکروسافت دیده همین طور بودن و ...

نمیدونم شایدم منظور شما از open source چیز دیگه ای بوده اگر ممکنه بیشتر توضیح بدین

شاد باشید

15. این کاربر از hoax3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •